Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Kedvencelte 3

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Három részletben sikerült csak végignéznem és nem időhiány okán, szóval gondolom már ez is sokat elmond. Remekül indult, a nosztalgia faktor kb. rögtön 100%-os volt ezzel a klasszikus animációval, aztán valahogy sikerült túltolni a 'humort'. Most komolyan, fingós és hányós viccek? Gondoltam, hogy Harley Quinn-nel a főszerepben egy lazább darabot kapunk, de a kevesebb néha több. Akadtak benne aranyos, illetve élvezhető poénok, de rengeteg alkalommal csak a fejemet fogtam, hogy „Ez mi?!” A DC-től nem ezt szoktam meg, aztán jött a báros, éneklős jelenet, ami szintén szült pár szórakoztató momentumot, de ezt meg egyszerűen túlnyújtották és csak az időt sikerült húzni vele, ami a 75 perces játékidőnél luxus… Mindezek mellett Melissa Rauch (Bernadett – Big Bang Theory) rendben volt, mint Harley, Konroy pedig továbbra is hibátlan, mint Batman. A sztori amúgy nem egy nagy eresztés, a sorozatban is bőven elfért volna egy 20 percben összefoglalva, az összecsapott befejezésről nem is beszélve. Egyszer nézhető darab, de a DC világával még frissen ismerkedő egyéneknek nem ajánlanám, mivel ez talán csak elvenné a kedvet a többi, amúgy minőségi animációs filmjüktől.

Mr_Catharsis91 

Kifejezetten tetszett, hogy ennyire poénosra vették a figurát. A kocsikázós résznél megőrültem. A sztori annyira nem nagy szám, de ezekkel a poénokal sikerült teljesen feldobni.

Damien_Lambert 

Batman, Nightwing és Harley Quin hármasa nálam mindent vitt, de sajnos nem voltak annyira erősek, hogy azt mondhassam erre az alkotásra, hogy jó volt. Ez a mentsük meg a növényeket és állítsuk meg a globális felmelegedést téma annyira nem illett egy Batman történetbe, hogy folyamatosan kizökkentett. Pedig, ha mondjuk Jókert kellett volna megállítaniuk sokkal érdekesebb dolgokat ki lehetett volna hozni ebből.

sgtGiggsy

Egynek elment. Igazából ennyi. Sokan nagyon szidják, tény, nem a legjobb animációs darab a DC háza tájáról, de igazából szórakoztató. Harley Quinn címszereplő benne, tehát illik ilyen módon állni hozzá. Inkább vígjáték egy kicsit könnyedebb sztorival, ahol elméletben nagy a tét, de igazán nem érezni egy percig sem. A hangok jók (az eredetik, DC rajzfilm szokásokhoz hűen a magyar szinkron kritikán alulian pocsék), a poénok nagyobb része ül, mint nem, és… igazából ennyi. Nem lesz klasszikus darab, de mellé sem lőttek vele annyira, mint tavaly a Killing Joke rajzfilmesítésével.


Folytatása

Összehasonlítás

DCUAOM


Hasonló filmek címkék alapján