Az Igazság Ligája: A Villám-paradoxon (DC Animated Universe 17.) (2013) 22

Justice League: The Flashpoint Paradox
75' · amerikai · akció, sci-fi, animációs, kaland, fantasy 13

Barry Allen, azaz Villám a világ leggyorsabb embere. Ezt kihasználva visszamegy az időben, hogy megakadályozza a szörnyűséget, ami gyerekként tönkretette az életét, az édesanyját meggyilkolását. A beavatkozásának következményeként azonban egy töredezett, alternatív valóság jön létre. Ebben nyoma… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Justin ChambersThe Flash / Barry Allen (hang)
C. Thomas HowellProfessor Zoom / Eobard Thawne (hang)
Michael B. JordanCyborg / Victor Stone (hang)
Kevin McKiddBatman / Thomas Wayne (hang)
Steve BlumLex Luthor / Captain Thunder (hang)
Kevin ConroyBatman / Bruce Wayne (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Kopaszkutya 

Számomra az eddigi legjobb Igazság Ligája film, pedig Flasht nem igazán kedvelem. Sajnos túl rövid és nem maradt idő mindenre, pedig még így is rátettek jó negyed órát a többi filmhez képest. Az animáció szép volt, bár néhol kicsit elnagyolt. És mint szinte mindig, most is Batman volt a legnagyobb kedvenc :)

12 hozzászólás
Kemiviki 

Nagyon jó film!! A történet, a látvány, a csavarok, mind mind nagyszerűek. Mindemellett nagyon jó és elgondolkodtató mondanivalója is van.
Flash karakterét imádtam, és az alternatív világ Batmane a szívem csücske lett. Nagyon meglepett a csavar a filmben, és őszintén nagyon jól kitalálták ezt az egészet.

Amúgy meglepődtem, hogy rajzfilm létére mennyire sok vért és brutális képet mutatott. Levágott fejek is voltak benne, szóval nem éppen gyerekeknek való.

5 hozzászólás
Nelli0805

Érdekes volt a film, és mi más is lehetne a téma, mint az spoiler, és hogy miért NE csináld…
Jó volt a koncepció, a(z) spoiler karakterek, a történet elgondolkodtató, és senkit se tévesszen meg, hogy rajzfilm, bőven elbírt volna egy 16-os karikát, de én a 18-ast is rátenném, eléggé premier plánban mutatták a durvább dolgokat is…

LoneWolf

Mivel Flash a kedvenc DC hősöm már gyerekkorom óta, egyértelmű volt, hogy látnom kell. Annyit tudtam róla, hogy ebben végre megmenti az anyját, mellyel új idővonalat hoz létre és nagyjából innen indult ki a DC reboot-olt világa, a „New 52” is. Ezen kívül nem tudtam mire számítsak így kellemes meglepetésként ért, leszámítva pár CGI effekttel megtoldott animációt, illetve a tényt, hogy a Sötét Lovag Visszatér-hez hasonlóan akár ezt is bonthatták volna két részre a bővebb kifejtés érdekében.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján