Az igazság ifjú ligája (2010–) 16

Tinédzsernek lenni nem könnyű – állandóan meg kell felelni a barátoknak, szülőknek, tanároknak, mentoroknak és legfőképpen – saját magunknak. De mi van, ha az ember lánya/fia nem is csak egy sima tinédzser, hanem egy tini szuperhős? A feladat kétszer olyan nehéz lesz, mivel az embernek egyrészt… [tovább]

Szereposztás

Danica McKellarMiss Marsi
Jesse McCartneyDick Grayson / Robin / Éjszárny
Nolan NorthConner Kent / Superboy
Khary PaytonKaldur'ahm / Vízilény
Stephanie LemelinArtemis Crock / Tigris Nő
Jason SpisakWally West / Kölyök Flash
Bruce GreenwoodBruce Wayne / Batman
Crispin FreemanRoy Harper (klón) / Fürge / Vörös Íjász
Lacey ChabertZatanna Zatara
Kali TroyRaquel Ervin / Rakéta (Rocket)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

RVivi

Maga a sorozat nem volt rossz, bár én több részt vártam volna a batfamily-vel. Főleg a második évadban, mikor már hárman voltak + Batman. Na meg szegény Nightwing is olyan keveset szerepelt. Belőle jóval többet vártam volna, tekintetbe véve, hogy szinte minden részben szerepelt és hosszú ideig a spoiler Na majd talán a harmadik évadban.
Az első évad mindenképp jobban tetszett, mert ott eleve kevesebben voltak és jobban meg tudtuk őket ismerni. Bár ez a következő évadra elveszett, mert ugye spoiler Amit még mindig nem tudok megbocsátani, mert így sok infó elveszett, sok dolog volt, amit még vártam volna, hogy megtörténjen.
Kék Bogárt nem tudtam megszeretni, nagyon idegesített. A marsiak képességei viszont a legjobbak, azokat imádom. spoiler
Viszont ennek a sorozatnak a ledarálásával már majdnem megvan az 50 részes plecsni. :'D

Marcsi 

Minden egyben.
Szép rajzolás, izgalmas, minden részben megújuló történetek karakterek és még a Nagy Ligásokat képregényhátterét is beleszőtték! Tökéletes. Nagyon sajnáltam, hogy csak két évad, és igazából az első visz mindent, de ha valakinek van egy kis ideje, gyorsan végig tudja nézni a részeket.
A kedvenc egyértelműen Kid Flash, spoiler

Kemiviki 

– 1. évad: Nagyon szeretem, ez is a kedvenc évadom belőle. Nem elsőre nézem már, és ennek ellenére még mindig leköt. Nagyon jól építették fel a karaktereket, és az az út amit megtettek míg csapattá váltak, nagyszerűen lett bemutatva.
Nagy kedvencem Robin(Dick), Kaldur'ahm , Artemis, Wally, Superboy, Marvel Kapitány ,Vörös Íjász.
– 2. évad: A kezdésre nagyon megváltozott a csapat felállás, de a történet egésze mindenért kárpótolja az embert. Mert annyira jól felépítették az egész évadot, ahogy szépen lassan kaptuk meg az elmúlt évek információit, és a csavar részleteit.
A légvégéért viszont haragszom. Haragszom mert ezt így nem szabadott volna abbahagyni. De szerencsére folytatják, és tűkön ülve várom!
Nagy kedvenceim: Nightwing, Kaldur'ahm, Wally, Artemis, Superboy, Kék Bogár, Batgirl (olyan jól lett megrajzolva, az a gyönyörű hajzuhatag), Impulzus, és Fakutyát is ide sorolnám így a végére.

LoneWolf

Nagy kedvencem volt. Kb. 1 hét alatt végignéztem. Egyetlen hibája, hogy a második évadra elég nagyot változott hirtelenjében a csapatfölállás. Remélhetőleg, hogy a sorozat feltámasztása valóban akkorát fog szólni, mint hisszük. spoiler


Népszerű idézetek

LoneWolf

Aqualad: Ezt most hagyjátok abba!
Artemis és Wally: Mit?!
Aqualad: Hallom, ahogy egymásra néztek…

1. évad, 6. rész

LoneWolf

Artemis: Te is hallottál egy lányt a fejedben?
Wally: Én mindig a csajokra gondolok… de olyankor nem beszélnek.

1. évad, 9. rész

Kemiviki 

Superboy: Kriptonit? Ez fájt.
Robin: Ezért őrzi Batman az egyik feltörhetetlen széfben, a Denevérbarlangban. Vagy inkább egy könnyen feltörhetőben.

(1 évad, 26 rész)

LoneWolf

Kent Nelson: Egy jó tanács mielőtt elmész. Találd meg a saját méregzsákodat, valakit, aki nem néz el neked semmit, mondjuk azt a kis…

1. évad, 7. rész


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján