Batman a Piros Sisak ellen (DCUAOM 8.) (2010) 27

Batman: Under the Red Hood
75' · amerikai · akció, animációs 13

Joker elkapja Robint, és végez vele, Batman már nem tudja megmenteni. A Denevérember nehezen tudja feldolgozni barátja és segítőtársa elvesztését. Öt évvel később egy új rosszfiú tűnik fel Gotham Cityben. A rejtélyes figura Red Hoodnak (Piros Sisak) nevezi magát. Amikor emberei összecsapnak… [tovább]

angol

Szereposztás

Bruce GreenwoodBatman / Bruce Wayne (hang)
Jensen AcklesRed Hood (hang)
John DiMaggioJoker (hang)
Neil Patrick HarrisNightwing (hang)
Jason IsaacsRa's al Ghul (hang)
Wade WilliamsBlack Mask (hang)

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Kedvencelte 5

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Így a Titans 3. évada előtt gondoltam nem árt megismerkedni Jason valódi eredetsztorijával. már előre féltem szegényt A film maga nagyon tetszett, a Batman filmek közül ezt élveztem legjobban. Pörgős volt, és izgalmas harcjelenetek voltak benne. Mindenképpen újranézős.

Damien_Lambert 

Teljes mértékben a legjobb Batman történet nálam és régi álmom ebből a sztoriból egy Nolan féle élőszereplős feldolgozás, amit sajnos soha nem fogok megkapni :D

LoneWolf 

Tagadhatatlanul az egyik legdurvább és legjobb animációs darab a DC felhozatalában, amely Batman egyik legsötétebb időszakát és baklövését meséli el nekünk, a történethez hő komolysággal és sötét tónusokkal, illetve olyan szinkronhangokkal, mint az Odaát-ból (Supernatural) ismert Jensen Ackles és az Így Jártam Anyátokkal-ból Nighwing-gé avanzsált Neil Patrick Harris. Batman rajongóknak kötelező!

Chris90 

Harmadik DC-rajzfilmem, az előző kettő Batman-film nagyon nem nyerte el a tetszésemet, és már épp ott tartottam, hogy feladom az egészet, de ez a rész meggyőzött, hogy maradjak. Ebben is voltak számomra unalmas jelenetek, de a sztori izgalmas volt, a dramaturgiát egész jól felépítették. Kíváncsi vagyok a folytatásra.


Folytatása

Összehasonlítás

DCUAOM


Hasonló filmek címkék alapján