Portraits 37

Jensen Ackles amerikai

1978. március 1. (Dallas, Texas, USA) –

Teljes névJensen Ross Ackles
NemFérfi
Wikipédia-linkhttps://hu.wikipedia.org/wiki/Jensen_Ackles
Facebook-linkhttps://www.facebook.com/JensenAckles
Életrajz

Képek 85

Kedvencelte 191

Szűrés

Szerepei 13

Supernatural: The Animation (2011–2011)
スーパーナチュラル・ザ・アニメーション
Dean Winchester (Hang) - 2 epizód
Batman a Piros Sisak ellen (2010)
Batman: Under the Red Hood
Red Hood (hang)
Véres Valentin (2009)
My Bloody Valentine
Tom Hanniger
Odaát (2005–2020)
Supernatural
Dean Winchester
Az átjáró (2005)
Devour
Jake Gray

Rendező 1

Odaát (2005–2020)
Supernatural

Producer 1


Népszerű művészértékelések

Greylupus

Jensen Ackles

Gondolkoztam azon, hogy hatalmas rajongójaként szabad-e értékelnem egyáltalán?:)
De mégis megteszem.
Bár eddig főleg sorozatokban játszott, de ettől függetlenül nagyon jó színésznek és rendezőnek tartom, aki alázattal tekint a hivatására és imádja a rajongóit.
Szívesen látnám őt egyszer egy mozifilmben is. (Igen, tudom, hogy van ilyen filmje is, de azóta már sokat változott).

Jadranka

Jensen Ackles

Az „imádom” szó kifejez mindent. És az, hogy énekelni is úgy tud, ahogy… tökéletes, na. Simán vissza tudok változni 12-13 éves tinilánnyá és rajongok. :)

EeNii

Jensen Ackles

Ritkán látni olyan színészt, aki olyan természetesen játszik, minthogyha tényleg ő maga lenne a karakter, nem pedig csak a színész aki eljátsza a karaktert. 10*

Corvus_CoRex 

Jensen Ackles

Nah, olvasva itt az előző értékeléseket, úgy érzem egyszerű vagyok, mint a faék. Én nem a tehetségéért szerettem bele meg, hanem egyszerűen mert olyan szexi. X)
De amúgy ööö igen! Tök tehetséges meg minden. :)))

1 hozzászólás
Saille 

Jensen Ackles

Jensen az, aki több más színésszel ellentétben nagyon is érdekel magánemberként is. Pont azért mert nem hazudtolja meg önmagát a filmeken kívül sem: nem nőzik, nem piál, nem drogozik, nem balhézik, hanem példás családapa, ember, férj, barát és testvér (és most már egy sörfőzde tulajdonosa is!). És teljesen természetességgel osztja meg magánéletét a rajongókkal (a jót és a rosszat is). Jareddel együtt mintha a bátyáim lennének egyfelől, másfelől ő azért a férfiideálomhoz is közelít. Számomra nagyon férfias és macsó. Még akkor is amikor a kislányát pörgeti a játszótér füvén, :) Elképesztő, hogy van ma még ember, aki ennyire hiteles tud lenni! Remélem sose kell benne csalódnom!
Ami pedig a szerepeit illeti, bár fantasztikusan belenőtt a Supernaturalos Dean szerepében (Team Dean), én láttam más filmjeiben is, ahol hol a humorérzéke csillant meg, amelynek fő „elszenvedője” mint tudjuk az egész Supnatos stáb (pl.Ten Inch Hero vagy a banános rövidfilmje, The Plight of Clownana ,haha!) vagy a démoni megszállottsága (Devour) vagy a pszichopata vonásai (Bloody Valentine, Smallville). Szerintem, bár érdekes módon szépfiúként szerepeltetik többnyire sötét (Sötét Angyal) démonikus vagy horroros filmekben ezzel jót is tesznek neki, mert igy a világos oldala megmaradhat a magánéletének.
Ja és mindezen tehetsége mellett gyönyörűen énekel a borzongatóan szép bariton hangján! Áhhhh!
Bár ezzel együtt azért más szerepekben is szívesen megnézném, remélem nem skatulyázzák be élete végéig ilyen szerepekbe….