Batman fia (Batman fia 1.) (DCUAOM 21.) (DCAMU 3.) (2014) 21

Son of Batman
74' · amerikai · akció, animációs, kaland, krimi 12

A Denevérember megtudja, hogy van egy fia Talia al Ghultól, és aki a Bérgyilkosok Ligájának tagja lett. A fiatal fiút, Damiant ugyanaz a bosszúvágy hajtja, mint a bűnözés ellen fellépő, igazságosztó édesapját. Damian meg van győződve arról, hogy a nagyapja, Ra's al Ghul halála a gonosz… [tovább]

angol

Szereposztás

Jason O'MaraBruce Wayne / Batman
Stuart AllanDamian Wayne / Robin
Thomas GibsonDeathstroke / Slade Wilson (hang)
Morena BaccarinTalia al Ghul (hang)
Xander BerkeleyDr. Kirk Langstrom (hang)
Giancarlo EspositoRa's al Ghul (hang)
Sean MaherDick Grayson / Éjszárny (hang)
David McCallumAlfred Pennyworth (hang)
Bruce ThomasJames Gordon felügyelő / Ubu (hang)
Diane MichelleFrancine Langstrom (hang)

További szereplők

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Kedvencelte 2

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Mr_Catharsis91 

Nem csak a rajztechnikai kivitelezést tartottam nem megfelelőlenk, hanem Damian karakterét is. A szuperhősiessége már olyan méreteket öltött, hogy nem bírtam ki nevetés meg fejcsóválás nélkül, hogy ezt miért kellett. A teljesítményén forgattam a szemeimet. Ezeken kívül még idegesítő is volt.
Szóval ez annyira nem tetszett, de majd a folytatásai hátha.

LoneWolf 

Mivel olvastam a magyarul is megjelent, eredeti sztorit így volt viszonyítási alapom, mely alapján örömmel jelenthetem ki, az animációs változat jobban tetszett. Örülök, hogy beiktatták Deathstroke-ot, bővebb kifejtést kapott az apa-fia ellentét és úgy az egész teljesebb képet alkotott, mint a 4 részes, kis képregény, ami számomra összecsapottnak hatott.

Damien_Lambert 

A történet maga jó volt, Deathstroke-ot is szeretem, mint főgonoszt, viszont Damian karaktere annyira idegesítő lett, hogy muszáj volt levonnom három csillagot. Batmannek végig igaza volt, nem volt több egy ostoba kölyöknél, akit az érzelmei vezéreltek és ez teljesen természetes lett volna egy átlagos gyerek esetében, de nem valaki olyannál, akit az Árnyak Ligája nevelt fel.

Popovicsp87 

Olyan adaptáció, amit eddig nem ismertem.
Batmannek lesz egy fia, Damien. Sajnos a figura annyira beképzelt, öntelt és nagyképű, hogy néha már átesett a ló túloldalára.
Deathstroke, mint főgonosz jó volt.

Chris90 

Erre a filmre már nagyon kíváncsi voltam, mert a Batman és fia volt az első képregényem a Batman-univerzumból. Gyakorlatilag a képregény és a film közös vonása csak annyi, hogy Batmannek van egy gyermeke, Damian, és… és ennyi. :) Ami önmagából nem lenne rossz, de ez a változat nekem piszok unalmas volt. Sajnos nagyon kevés Batman-rajzfilm nyerte el a tetszésemet, és ezen ez az alkotás sem sokat segített. Szóval érdemben igazán sokat nem tudok nyilatkozni róla, a sztori nagy része megvan, de teljesen értékelhető értékelést nem tudnék adni, mert a film második felében facebookoztam.


Folytatása

Összehasonlítás

Batman fia


Hasonló filmek címkék alapján