Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

249 tag · 561 karc · Utolsó karc: 2022. január 26., 21:53 · Bővebben


Kedvencelte 1

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Mr_Catharsis91 

Egy fokkal rosszabb volt, mint az előző rész (történet szempontjából), de Damian kevésbé volt idegesítő, úgyhogy az ő karakterét kicsit jobban bírtam. A történet annyira nem tetszett, a grafika meg nem volt annyira megkapó.

Chris90 

A Batman-rajzfilmekkel hadilábon állok, a legtöbb számomra unalmas, de ez egy kifejezetten élvezhető epizód volt. Ahogy @LoneWolf is írta, a címnek nem sok köze van a sztorihoz, de hát ezt már megszokhattuk némely film esetében. Mondjuk azzal még mindig nem tudok megbékélni, hogy egy tíz éves gyerek hogyan tud 100 kg embereket dobálni, meg hogy Batman is miért harcolt vele, amikor egész egyszerűen meg kellett fognia a fejét, és hagyni, hadd kapálódzon, amíg ki nem fárad.

LoneWolf 

Számomra egy vicc volt a címadás, amolyan igazi újságírós szenzációhajhászás, hiszen a Damien és Bruce ellentéte a történet legkisebb részét képezi, tekintve, hogy azt letudták a „Batman Fia” sztoriban. A „Baglyok Bíróság” ezzel ellentétben szimpatikus volt, bár a végét és a megoldást kissé elsietettnek éreztem, így egy kissé lehúztam, aminek főbb oka még, hogy Kevin Konroy helyett, ismét Jason O'marával szinkronizáltatták Batman-t, ez pedig nagy hiba.

Damien_Lambert 

Sokkal jobban tetszett, mint az előző rész, Damien itt már egyáltalán nem idegesített, Talon karaktere is kellőképpen jó lett és a Baglyok Bírósága is kellőképpen rejtélyes volt hozzá, hogy felkeltse az érdeklődésemet a képregény iránt. Azt viszont még mindig csak kínos nevetéssel tudom jutalmazni mikor a maximum 40 kilós Damien úgy dobálja az embereket, mint a tollpihéket.

Popovicsp87 

A Batman fia folytatását kapjuk.
Damian már nem annyira idegesítő, mint az első részben volt, Karom és a Baglyok Tanácsa is nagyon jó volt, kellően rejtélyes.

Szyszyyy

Nekem tetszett.
És én nagyon bírom Damian-t. Igaz, hogy rettenetesen makacs és nem könnyű vele, de neki még nagyon alakulóban van a személyisége. Plusz azért az apja se kezeli mindig kellően jól a szituációkat, neki is még tanulni kell az apaságot. :D
Maga a sztori is tetszett, mert jó sok akció és harc volt benne. ^^
De az a sok sérülés xD Ötvenezerszer leszúrják – konkrétan már nekem fájt, amit csináltak velük- és még ezek után is képesek felállni.
Menő xD


Népszerű idézetek

Batman: Hol jártál?
Robin: Mi történt veled? Jól vagy?
Batman: Itt nem te teszed fel a kérdéseket! Hol a pokolban voltál?
Robin: Valahol!
Batman: Hol?
Robin: Csak kint!
Batman: A „kint” hirtelen sokkal veszélyesebb hely lett.
[meglátja a sai kardot Damian kezében]
Batman: Ez mi?
Robin: Az enyém!
Batman: Kötve hiszem!
Robin: És mit fogsz tenni? Építesz egy tömlöcöt és bezársz?
Batman: Annak ellenére, amit hiszel, én az apád vagyok, Damian, nem a foglárod.
Robin: Egy biológiai baleset még nem tesz az apámmá, és hótziher, hogy engem sem tesz a fiaddá!
Batman: Van egy iskola Svájcban, amit egy visszavonult tábornok vezet, aki sokkal többet tud nálam a fiúkról és a fegyelemről. Ha még egyszer megpróbálod ezt, ott fogod tölteni a következő évet!
Éjszárny: Te aztán hülyét csináltál belőlem.
Robin: Nem túl nehéz.


Folytatása

Összehasonlítás

Batman fia


Hasonló filmek címkék alapján