Batman – Az elfajzott (Batman fia 3.) (DC Animated Universe 24.) (2016) 16

Batman: Bad Blood
72' · amerikai · akció, animációs

Gotham City egét beborítják a lángok, miközben Batman Firefly-jal, Tuskkal és Killer Moth-tal harcol. De mikor a csatának vége, Batmannek nyoma vész, és csak a titokzatos Batwoman tudja, hol lehet. Most, hogy a Sötét Lovag nem felel a segélyhívásra, és a város a káosz szélére sodródik,… [tovább]

angol

Szereposztás

Yvonne StrahovskiKatherine Kane / Batwoman (hang)
Gaius CharlesLuke Fox / Batwing (hang)
Jason O'MaraBruce Wayne / Batman (hang)
Stuart AllanDamian Wayne / Robin (hang)
Sean MaherDick Grayson / Nightwing (hang)
Morena BaccarinTalia al Ghul (hang)
Ernie HudsonLucius Fox (hang)
Hirdetés

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

LoneWolf

Az egyik leggyengébb az eddigiek közül és nekem nem rémlik fekete 'Batman' wannabe a klasszikus karakterekből, szóval ezt is a sokak által kritizált New 52-ben hozhatták be. Batwing jelmeze (Milyen eredeti… ahogy a többi hős is megjegyzi.) lényegében Batman és Vasember ruhájának keresztezése, egy kis 'Batman Beyond' szájízzel, amit egy Cyborg jellemű és küllemű figura ölt magára. Ezzel a DC kissé átesett a ló túloldalára, ami a politikai „korrektséget” illeti, hiszen ezzel föláldozta az eredetiségét a fekete etnikum érdekeinek oltárán. A Sötét Lovag vonzereje mindig is abban rejlett, hogy többnyire egyedül dolgozik, így Robin-t is nehéz volt anno lenyelni, nemhogy most 4 segédet is mellé, ha nem számítjuk a cameo-val beszambázó, első Batgirl-t, Barbara Gordon-t. Nem elég tehát, hogy Bruce tagja az Igazság Ligájának, most már lényegében egy saját Bat Team-re tett szert? Nekem ez már túl sok. A rengeteg plusz hőst leszámítva pedig sajnos a történetről se sok jót mondhatok. Egynek elment…

2 hozzászólás
Irasalgor

Az újkori animációs sorozatok leggyengébb része volt szerintem ez a rész, amelyben a megszokott grafikai színvonal és akcióorientáltság megmaradt, de a történet és a karakterek minősége már-már a gagyi szintjén állt, pedig a történetben lett volna potenciál és a szereplők egymással szembeni interakciójukban is. Nem tudom, hogy melyik alkotás lesz a következő a szériában, de remélem, végre visszatalálnak a a minőségben magasabb Assault On Arkham és Igazság trónja felé, mert ez biza csapnivaló volt.

Értékelés: 4/10
(Később a honlapon)

LukeSkywalker 

A Batman: Bad Blood a gyengébb Batman animációs filmek közé tartozik, de egyáltalán nem nézhetetlenül rossz.
Nekem nagyon hiányzott Kevin Conroy, mint Batman legmenőbb, megszokott és bevált hangja, aki nélkül nehéz elképzelni a Sötét Lovagot, ahogyan Jokert Mark Hamill nélkül.
Hiányzik Andrea Romano, mint szinkronrendező, és nagyon hiányzik Christopher Drake zeneszerző.
A Batman: Bad Blood a modern „New 52”-univerzum darabja, amit Geoff Johns kormányoz évek óta. Nos, a történet olyan, amilyen, kissé katyvaszállagú, de leginkább egyszerű, mint a faék.
Én mindig azokat a Batman-történeteket kedveltem, amikben Batman a magányos farkas (denevér), és legfeljebb Robin harcol az oldalán, na meg persze Jim Gordon és a mindig hűséges Alfred a hazai fronton.
Ennek a filmnek a végére már kész hősklubb alakul, ahol az egyetlen felnőtt Batman, a többi mind gyerek. Szóval számomra a kevesebb több, kettő egy pár, a három+ meg már tömeg, főleg egy olyan magányos hős, mint a Denevérember esetében.
Az akció egész elfogadható, de kevesebb golyó elől elrohanás kellene, mert az már egy DC rajzfilmben sem megy el.
Úgy érzem, amióta valamiféle váltás történt, és a ragyogó művész, Bruce Timm helyett valaki más irányítja a WB Animation kreatív részlegét, és egymás után jönnek az olyan közepes filmek, mint a Son of Batman, a Batman vs. Robin és most a Batman: Bad Blood, kissé kezd megkopni a DC Universe Animációs filmjeinek színvonala.
Igaz, annak idején nagyon magasra tették a lécet a Batman: Mask of the Phantasm-mel, az Under the Red Hooddal, a Batman: Gotham Knight-tal és persze talán minden idők legjobb képregényadaptációjával, a Batman: The Dark Knight Returns-zel. Ezeket nagyon nehéz lesz felülmúlni, vagy akár csak megközelíteni.
Bruce Timm azért nem ment el végleg szerencsére, mert most valami olyanon dolgozik, ami talán csatlakozhat az előbb említett klasszikusokhoz: Batman: The Killing Joke. Ugye nem kell bemutatnom minden idők egyik legjobb Batman-történetét?
A címszerepben Kevin Conroy és Mark Hamill élete utolsó Joker-alakításában. És ha igazak a hírek, ez lesz az első DC animációs film, ami R, azaz Restricted besorolást kap, ami azt jelzi, hogy valóban felnőtteknek készül, tehát kőkemény tartalomra számíthatunk. Izgatottan várom.
Addig is egy könnyed (nagyon könnyed) kikapcsolódásnak megteszi a B:BB.

Szyszyyy

Az első két rész tetszett.
De szerintem ez sikerült a leggyengébbre és ezt a másik kettővel ellentétben volt, hogy untam.. Szóval ez most nem igazán jött be.
Damian-t viszont még mindig nagyon szeressem ^^

Nagareboshi_GIN 

Rettenetesen untam már az egészet. Robin számomra még mindig rohadt idegesítő, Batwoman idegesítő, Talia szintén, akiket tényleg kedveltem, az Batman, de ő se annyira, és főleg Nightwing. Ez mondjuk inkább az ő filmje, mint Batmané. Az egész trilógiából a zenére egyáltalán nem is emlékszek, pedig most néztem meg mindet. Ami biztos, egy jó ideig ezeket biztos, hogy nem nézem újra. Sőt, igazából ez a trilógia meg a másik két korábbi Igazság Ligája film nem annyira nem is jött be. Ez az öt film nekem olyan volt, mintha még nagyon gyerekcipőben járnának, ill. nem is értenek annyira hozzá. Ellenben a két Tini Titánok film nagyon tetszett, és azokat láttam először. Azt nem hiszem, hogy azok azért tetszettek volna. Azoknál rendben voltak a dolgok, a Júdás Szerződésnél le is írtam a véleményemet. De az is lehet, hogy csak azokhoz nyúltak hozzá értő emberek. (Egyébként a Tini Titánok: A Júdás szerződés filmnél tévesen van feltüntetve rendezőnek Jay Oliva. Sen az IMDB-n, se a film végén nincs a neve feltüntetve.) Remélem, hogy a következő filmjeik jobbak lesznek, mint ezek, azaz tartják a Tini Titánok filmek színvonalát!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján