Batman – Az elfajzott (Batman fia 3.) (DCUAOM 28.) (DCAMU 7.) (2016) 23

Batman: Bad Blood
72' · amerikai · akció, animációs

Gotham City egét beborítják a lángok, miközben Batman Firefly-jal, Tuskkal és Killer Moth-tal harcol. De mikor a csatának vége, Batmannek nyoma vész, és csak a titokzatos Batwoman tudja, hol lehet. Most, hogy a Sötét Lovag nem felel a segélyhívásra, és a város a káosz szélére sodródik,… [tovább]

angol

Szereposztás

Yvonne StrahovskiKatherine Kane / Batwoman (hang)
Gaius CharlesLuke Fox / Batwing (hang)
Jason O'MaraBruce Wayne / Batman (hang)
Stuart AllanDamian Wayne / Robin (hang)
Sean MaherDick Grayson / Nightwing (hang)
Morena BaccarinTalia al Ghul (hang)
Ernie HudsonLucius Fox (hang)
Steve BlumFekete Maszk / Firefly (hang)
John DiMaggioTusk (hang)
Robin Atkin DownesJervis Tetch (hang)

További szereplők

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

249 tag · 561 karc · Utolsó karc: 2022. január 26., 21:53 · Bővebben


Kedvencelte 2

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Az egyik leggyengébb az eddigiek közül és nekem nem rémlik fekete 'Batman' wannabe a klasszikus karakterekből, szóval ezt is a sokak által kritizált New 52-ben hozhatták be. Batwing jelmeze (Milyen eredeti… ahogy a többi hős is megjegyzi.) lényegében Batman és Vasember ruhájának keresztezése, egy kis 'Batman Beyond' szájízzel, amit egy Cyborg jellemű és küllemű figura ölt magára. Ezzel a DC kissé átesett a ló túloldalára, ami a politikai „korrektséget” illeti, hiszen ezzel föláldozta az eredetiségét a fekete etnikum érdekeinek oltárán. A Sötét Lovag vonzereje mindig is abban rejlett, hogy többnyire egyedül dolgozik, így Robin-t is nehéz volt anno lenyelni, nemhogy most 4 segédet is mellé, ha nem számítjuk a cameo-val beszambázó, első Batgirl-t, Barbara Gordon-t. Nem elég tehát, hogy Bruce tagja az Igazság Ligájának, most már lényegében egy saját Bat Team-re tett szert? Nekem ez már túl sok. A rengeteg plusz hőst leszámítva pedig sajnos a történetről se sok jót mondhatok. Egynek elment…

2 hozzászólás
Irasalgor

Az újkori animációs sorozatok leggyengébb része volt szerintem ez a rész, amelyben a megszokott grafikai színvonal és akcióorientáltság megmaradt, de a történet és a karakterek minősége már-már a gagyi szintjén állt, pedig a történetben lett volna potenciál és a szereplők egymással szembeni interakciójukban is. Nem tudom, hogy melyik alkotás lesz a következő a szériában, de remélem, végre visszatalálnak a a minőségben magasabb Assault On Arkham és Igazság trónja felé, mert ez biza csapnivaló volt.

Értékelés: 4/10
(Később a honlapon)

Szyszyyy

Az első két rész tetszett.
De szerintem ez sikerült a leggyengébbre és ezt a másik kettővel ellentétben volt, hogy untam.. Szóval ez most nem igazán jött be.
Damian-t viszont még mindig nagyon szeressem ^^

Nagareboshi_GIN 

Rettenetesen untam már az egészet. Robin számomra még mindig rohadt idegesítő, Batwoman idegesítő, Talia szintén, akiket tényleg kedveltem, az Batman, de ő se annyira, és főleg Nightwing. Ez mondjuk inkább az ő filmje, mint Batmané. Az egész trilógiából a zenére egyáltalán nem is emlékszek, pedig most néztem meg mindet. Ami biztos, egy jó ideig ezeket biztos, hogy nem nézem újra. Sőt, igazából ez a trilógia meg a másik két korábbi Igazság Ligája film nem annyira nem is jött be. Ez az öt film nekem olyan volt, mintha még nagyon gyerekcipőben járnának, ill. nem is értenek annyira hozzá. Ellenben a két Tini Titánok film nagyon tetszett, és azokat láttam először. Azt nem hiszem, hogy azok azért tetszettek volna. Azoknál rendben voltak a dolgok, a Júdás Szerződésnél le is írtam a véleményemet. De az is lehet, hogy csak azokhoz nyúltak hozzá értő emberek. (Egyébként a Tini Titánok: A Júdás szerződés filmnél tévesen van feltüntetve rendezőnek Jay Oliva. Sen az IMDB-n, se a film végén nincs a neve feltüntetve.) Remélem, hogy a következő filmjeik jobbak lesznek, mint ezek, azaz tartják a Tini Titánok filmek színvonalát!

Chris90 

Ezek a Batman-rajzfilmek most már csak arra jók, hogy munka közben háttérzajként hallgatom őket. Viszont egy időre azt hiszem, elengedem a folytatásokat.

Damien_Lambert 

Igazából nem volt ez olyan rossz, mint amire az értékelések alapján számítottam, sőt egészen élveztem is. Persze ettől függetlenül volt azért jó néhány dolog, ami bökte a csőrömet, mint, hogy ahhoz képest, hogy a cím szerinte ennek is Batmanről kellett volna szólnia, ő alig szerepelt és ha szerepelt is, háttérbe lett szorítva. Itt inkább Nightwing volt a főszereplő és igazán megérdemelte volna, hogy a cím is róla szóljon, ha már olyan nehezen vonszolja ki magát Bruce árnyékából. Aztán ott van Batwing karaktere, aki nemelég, hogy teljesen felesleges volt végig (de úgy általánosan véve a kitalálása is totál felesleges) még az egyediség leghalványabb morzsáját is mellőzi, hiszen kinézetben és személyiségben Cyborg, jelmezét tekintve egy Vasemberesített Bamtan és még a névválasztásban is annyi fantáziája volt, mint a Kick-Ass 2-ben a második legjobb havernak. És ha már a társaid is megjegyzik, hogy mennyire eredeti vagy az már gáz. Az utolsó dolog pedig, ami nem tetszett, hogy a Son of Batman-ben megismert Thalia itt teljesen ki lett forgatva önmagából, de annyira, hogy még a saját fiát is képes lett volna feláldozni, holott két résszel korábban még nagyban védelmezte. De ezeken az apróságokon kívül tényleg jól szórakoztam rajta. Nightwing és Damien párosa jó colt, az utóbbi itt már egyáltalán nem idegesített és Batwoman is kellően érdekes volt ahhoz, hogy érdekeljen a nemsokára érkező saját sorozata.

Popovicsp87 

Miután Batman eltűnik, összeáll az all star gála, az egész egy családi találkozó.
Batman alig szerepel benne, inkább Nightwingről és Batwomanről szól. Batwinget teljesen feleslegesnek éreztem.

Mr_Catharsis91 

A trilógia leggyengébb darabja. A rajztechnikát ugyan már megszoktam, de a történet nem állt össze szépen és untam is. Egyetlen pozítívuma a Batman-family némileg összeállása. Az tetszett a végén. :)


Hasonló filmek címkék alapján