Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Kedvencelte 1

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Damien karaktere itt már kicsit kevésbé idegesítő, és tetszik a kapcsolata Ravennel, de azért még mindig akkora arca van, hogy három embernek is elég lenne. A cím tényleg elég félrevezető, durván 10 perc alatt le is zajlott az a része, mivel a sztori valójában Raven és Trigon köré épül. A csatajelenetek tetszettek benne, kivétel a Trigon VS Liga, és összességében egész szórakoztató film volt ez is.

Kemiviki 

Nem tudom ki adta a film címét, de tuti nem nézte meg csak a hasára ütött, hogy oké ez jól hangzik. Kb. 5 perc volt a nagy harc :D
Amúgy egy Raven központú történetet kaptunk, Damiennel kiegészítve. Bár az utóbbit még mindig nem tartom szerethető/ érthető/ kedvelhető karakternek. Na de mindegy.
Amúgy a történet nem valami nagy szám. A grafika viszont nagyon szép.
Egynek elment, de a világot megváltani nem fogja.
Ui: Ez a Superman & spoiler

3 hozzászólás
LoneWolf 

Kezdjük az elején. A cím megtévesztő lehet, ugyanis az kb. a 78 percből nagyjából ötöt ölel föl a két tábor közti konfliktus. Másodszor: Ne számítsunk egetverően elgondolkodtató történetre, vagy bármiféle újdonságra, amit a klasszikus Igazság Ligája, vagy Tini Titánok széria ne tárt volna már elénk. A játékidő nagy része tehát színtiszta harc, helyenként mosolyogtató egysorosokkal, meg egy kevés háttérsztorival Raven múltjáról, amit az említett sorozatok kedvelői már amúgyis ismernek. (A régi hangját ráadásul jobban kedveltem, de még mindig ő a legnagyobb kedvencem a csapatból.) Ezen kívül kezdem unni Damien-t. Nem elég, hogy a legutóbbi 2-3 Batman szóló film is körülötte forgott, most még csatolják ide is? Ne má'! Egy idegesítő kis vakarcs, akit szinte mindenki utál, szóval nem értem mi ez a népszerűsítő hadjárat körülötte, mellesleg továbbra sem tetszenek a New 52-féle jelmezek és a Superman, illetve Wonder Woman közti erőltetett viszony…
Ezekkel persze nem azt mondom, hogy rossz, de mindenképp egy gyengébb darab a sorban. Fanservice, szép animáció és aranyos poénok ide, vagy oda, a JLA vs. TT sajnos nem lett kedvenc, pedig megvolt rá az esélye.

Nagareboshi_GIN 

Nem tudom biztosan, majd @LoneWolf a pontos információkat tudatja velem, de a DC New 52-es szériájának feldolgozásai közül nekem talán ez tetszett a legjobban (A másik vetélytárs a Tini Titánok – Júdás szerződés). Remek átkötés az Igazság Ligájából a Tini Titánok-ba úgy, hogy Cyborg is a csapat tagja lehet. Az egytelen dolog, ami miatt kérdéses számomra a rangsorban, az a táncolós jelenet. Komolyan, ha az nem lenne, simán a kedvencem lenne! Nem magával a tánccal van bajom, hanem azzal, hogy Damien (számomra eddig a legantipatikusabb Robin, meg szereplő az egész DC univerzumban), aki soha nem csinált ilyet így lenyomja BB-t, az felháborító! Oké, hogy ebben már pozitív irányban válttozik a karaktere, de még mindig egy idegesítő $@!#%! Értem, hogy az ő jellemfejlődése nagyon fontos tényező, de ez a táncjelenet emiatt úgy sz@r, ahogy van!

1 hozzászólás
Szyszyyy

Blogon: http://szyszyyy.blogspot.hu/2016/05/az-igazsag-ligaja-t…
Okééé ez nekem kicsit fura volt először, mivel:
Tini Titánokat a Cartoon Networkon néztem és imádtam kiskoromban. Úgyhogy pár részen néztem nagyot. (Csillagfény/Kori vezető, Cyborg az Igazság ligával lóg stb) xD
A „Batman fiának” meg csak az első részét láttam és Damiant onnan ismertem, de a többi részről fogalmam sincs. (Vizsga után tuti sort kerítek a másik két rész megnézésére is)
Az Igazság ligáját meg egyáltalán nem néztem. (De persze a szuperhősök többségével azért tisztában vagyok. xD)
De egyébként meg nagyon is tetszett.
Tök jó volt a sztori.
Bírtam a szereplőket.
Damian a maga kis antiszociális, idegbeteg, mindenkit leverek módján, nekem már a Batman fiában is nagyon kedvelt szereplő lett. Szerintem érdekes karakter. Itt meg végre emberibb lett xD
És Gézengúz(okééé itt nem így hívják, de nekem ez a megszokott) tök jópofa volt. Jókat vigyorogtam rajta. Ő volt a másik kedvenc :D
Plusz Ravent is bírtam. Az ő karaktere jobban tetszett így, természetes volt.
Az a bogár srác fogalmam sincs, hogy ki lehetett. xD
Végül ott van Csillagfény, aki most felelősségteljes csapatvezér… Érdekes volt. :D

Attila_Saw

Ezt a filmet igazából csak azért néztem meg, mert tini titánok lázban égtem, és rábukkantam, hogy készítettek egy ilyet is.
Nem volt rossz. Meg kellett szoknom a kis átvariálásokat, ami a Cartoonnetwork csatornáján futott sorozattól eltér, de így tudtam szeretni. A címe szerintem félrevezető és helytelen. Valójában a sorozatban már feldolgozott témát/történetet tártak elém a filmben, ami Raven sztorija, de nem bántam, mert 1-2 homályosság így kitisztult a film által. Nekem egyedül Csillagfény rajzolt karaktere mutatott furán, de a többiek komolyabban megrajzolt karaktere jól mutatott. Hála istennek a megszokott karakterjellemek megmaradtak, és Raven volt ugyanúgy a kedvencem, akárcsak a sorozatban. Bár nekem valami mégis hiányzott belőle, mert nekem a sorozatból ez a cselekményszál jobban átjött, de lehet, hogy csak az volt a gond, hogy nem tudott a meglepetés erejével hatni rám.

Damien_Lambert 

Raven és Trigon története mindig is a kedvenc Dc-s történeteim közé tartoztak éppen ezért remélem, hogy a Titans sorozatban is ebbe az irányba fogják elvinni a sztorit csak ott jobban kibontva. Külön tetszett, hogy a végén Cyborg az ő oldalukon harcolt ezzel kikacsintva a Tini titánok képregényekre.


Folytatása

Összehasonlítás

DCUAOM


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján