Superman: Ítéletnap (DCUAOM 1.) (2007) 18

Superman: Doomsday
75' · amerikai · akció, animációs, kaland

Lex Luthor tudósai az idegen űrhajó vizsgálata közben végzetes hibát követnek el. Ennek eredményeként rászabadítják a világra a félelmetes Ítéletvégrehajtót, amelyet arra programoztak, hogy mindent semmisítsen meg, ami az útjába kerül. Superman felveszi vele a harcot, és bár legyőzi a szörnyet,… [tovább]

angol

Szereposztás

Adam BaldwinSuperman / Clark Kent / Dark Superman (hang)
Anne HecheLois Lane (hang)
James MarstersLex Luthor (hang)
John DiMaggioToyman (hang)
Tom KennyThe Robot (hang)
Swoosie KurtzMartha Kent (hang)
Cree SummerMercy Graves (hang)
Ray WisePerry White (hang)
Adam WylieJimmy Olsen (hang)
Kimberly BrooksDr. Murphy (hang)

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Azon kevés DC-s animációknak, amelyek nem nyerték el a tetszésem, ugyanis nem azt kaptam, amit vártam. Úgy gondoltam ez majd végig Doomsday-ről szól majd, az eredetéről, hátteréről és persze a hírhedt összecsapásáról Superman-nel, melynek végén megöli a köpenyes igazságosztót, azonban ez csupán a film 20%-át tette ki nagyjából és az ezt követő klónsztori már átkozottul nem tetszett, mi több, még untatott is, szóval ezt biztosan nem nézem majd újra.

Popovicsp87 

Superman halálának egy jól sikerült adaptációja.
Sajnos a szinkronhangokkal nem tudtam megbarátkozni.
Luthor és Superman nagyon furán vannak megrajzolva.

Damien_Lambert 

Önmagában én mint Superment sosem tudtam megkedvelni egy kicsit sem a túlzott tökéletessége miatt, de ez a film tetszett és még azt is elérte, hogy egy kicsit bekönnyezzem mikor Lois meglátogatta Clark anyját.


Népszerű idézetek

Lex Luthor: Nézzen csak rá. Olyan csinos. Olyan erős. Olyan… gyönyörű, akár egy hatalmas hús-vér arany isten. Persze minden épeszű isten teljes engedelmességet követelne a szolgálataiért cserébe. De nem, a mi Acélemberünk megvéd bennünket mindenféle kikötés nélkül. Az emberek? Ők gyakorlatilag bálványozzák őt egyébként is. Élvezd az uralmadat, amíg teheted, Superman. Mert olyan biztosan, ahogyan az éjszaka követi a nappalt, eljön az idő, amikor még az isteneknek is meg kell halniuk.

Lex Luthor: Ha a történelem megállapította, hogy az istenek meghalhatnak, azt is bebizonyította, hogy visszatérhetnek a halálból. Úgy tűnik, végül mégsem lehet téged elpusztítani, Superman. Úgy tűnik.

Superman: Az Antarktisz sokkal jobban elrejti a kryptoni kristálytechnológiát, mint a kaktuszok, de legközelebb, ha meghűlsz, csak kiálts. Majd én felmelegítelek.
Lois Lane: Nem használnád rajtam a hőlátásodat, ugye, Superman?
Superman: Azt nem, csak a röntgent.
Lois Lane: Rossz vagy!

Lois Lane: Gyerünk! Come on!
Jimmy Olsen: Öö… Én itt várok.
Lois Lane: Ó, az isten szerelmére! Ne legyél már kislány!


Folytatása

Összehasonlítás

DCUAOM


Hasonló filmek címkék alapján