A Zöld Lámpás: A kezdet (DCUAOM 5.) (2009) 17

Green Lantern: First Flight
77' · amerikai · akció, animációs, kaland 13

Hal Jordan pilóta elfogadja a haldokló földönkívülitől a különös, hatalommal bíró gyűrűt. Ennek következményeként Zöld Lámpássá alakul és tagja lesz az Univerzum Őrzőinek. Ezen különleges képességgel megáldott hősök a világegyetem fölött őrködnek, feladatuk a szabadság védelme, a béke és… [tovább]

Szereposztás

Christopher MeloniHal Jordan / Zöld Lámpás (hang)
Victor GarberSinestro (hang)
Tricia HelferBoodikka (hang)
Michael MadsenKilowog (hang)
John LarroquetteTomar-Re (hang)
Kurtwood SmithKanjar Ro (hang)
Olivia d'AboCarol Ferris (hang)

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Kedvencelte 1

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Damien_Lambert 

A Csodanőhöz hasonlóan ez az animációs film is fényévekkel jobb, mint az élőszereplős förmedvénye.

Grifter

Jól sikerült animációs film Hal Jordan korai kalandjairól. A többi Lámpás sem szorul háttérbe, pl. Sinestro-ból is kapunk eleget. Bár az igaz, hogy a képregény részletesebb, azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy egy movieba nem lehet annyi mindent belesűríteni, mint egy sok részes képregényszériába. Egy Justice League rajzfilmsorozathoz (2001-2006) hasonló rajzfilmsorozatot is megnéznék bármelyik (vagy akár az összes) Lámpásról.

LoneWolf 

Tavaly bepótoltam az összes DC animációs filmet és ennél kicsit kiakadtam, mivel reméltem, hogy legalább a mozifilmnél jobb lesz, de csalódnom kellett, mivel ugyan sokkal nézhetőbb darab, mégsem az igazi és továbbra is összecsapottnak / gyerekesnek éreztem, ami a képregényeket elnézve hiba, hiszen azok sokkal összetettebbek / komolyabbak, mint az eddig vászonra, illetve képernyőre komponált példányok, bár való igaz, hogy a Smaragd Lovagok rövid kis történetei tetszetősek lettek.


Folytatása

Összehasonlítás

DCUAOM


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján