Tini Titánok: A film (2018) 15

Teen Titans Go! To the Movies
84' · amerikai · akció, animációs, vígjáték

Már mindegyik szuperhős saját játékfilmet kapott – mindegyik, a Tini Titánokat kivéve. Robin, a csapat vezetője elhatározza, ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, aminek ő lesz a sztárja! A gond, hogy Hollywoodban nem igazán akarják észrevenni őket. Néhány őrült ötlettel a… [tovább]

angol

Szereposztás

Nicolas CageSuperman (hang)
Kristen BellJade Wilson (hang)
Will ArnettSlade (hang)
Tara StrongRaven (hang)
James CordenBalloon man (hang)
Khary PaytonCyborg (hang)
Greg CipesBeast Boy (hang)
Hynden WalchStarfire (hang)
Scott MenvilleRobin (hang)
HalseyWonder Woman (hang)

További szereplők

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Tisztában voltam azzal, hogy a széria teljesen elborult és pont ezért maradt ki az életemből, azonban ennek valamiért mégis adtam egy esélyt a trailer után. Kár volt?
Nem igazán, hiszen érdekes látni, ahogy a sokak által edgy-nek és dark-nak elkönyvelt DC / WARNER teljes öniróniával átmegy debilus maximus-ba.
Bevallom, minden ellenszenvem félretéve és a továbbra is szörnyű animáció stílus mellett is akadtak mosolyogatató pillanatai, találó poénjai és persze egy (illetve kettő) cameo, amit még a 'konkurencia' se hagyhat szó nélkül.
A csillagok terén viszont gőzöm sincs, hogy mennyit adjak neki, ugyanis ez nézőpont kérdése. Ha valaki csodát vár egy idióta, paródia jellegű, LEGO Batman szintű valamitől az valószínűleg egyet sem adna rá, míg az említett mű kedvelői talán 7-et, vagy akár 9-et is osztanak majd neki. Mindenesetre egyszer bőven nézhető volt, de maradok a régi, jól bevált Tini Titánoknál, akiknél még nem gurult el a gyógyszer…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján