Tingli-tangli (1999) 3

7 díj · 15 jelölés

A századvég parádés nagyoperettjeinek világát idéző film Londonban kezdődik, 1880-ban. A szövegíró Gilbert és a zeneszerző Sullivan népszerű operettjei eddig sikert sikerre halmoztak, ám utolsó alkotásuk, a kritika és a közönség előtt is hatalmasat bukik. A színháznak új darabra van szüksége, ám… [tovább]

Képek 7

Szereposztás

Allan CordunerArthur Sullivan
Dexter FletcherLouis
Julian BleachMr. Plank
Sukie SmithClothilde
Timothy SpallRichard Temple
Martin SavageGeorge Grossmith
Lesley ManvilleLucy Gilbert (Kitty)
Ron CookRichard D'Oyly Carte
Eleanor DavidFanny Ronalds
Kevin McKiddDurward Lely

További szereplők

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

TribeBubu 

Összességében nem lenne rossz film, csak iszonyú unalmas. Több mint két és fél órán át azt nézni, hogy hogyan alkotnak meg egy operát, nem a legnagyobb élmény. Vicces, látványos alkotás remek színészekkel és pompás kosztümökkel, de engem nagyon untatott. Nincs bajom az operával, de a „werkfilmje” nem nekem való ezek szerint.

Riccah 

Néha elmerengek a saját mentális állapotomon… Ezt a filmet elsősorban Julian Bleach miatt néztem meg, aki majd' a 2. órában tűnik fel egy hülye kis bajusszal az egyik másodhegedű mögül és miután elmondja a maga 2 mondatát, csak néhány rövid snitten látom messziről a zenekarban… :D I love him. :))

Először nekem lassan indult be, de a végére egészen élveztem, a maga atmoszférája megvolt, azt hiszem, ezt hitelesnek tudom érezni a korszellem tekintetében. :) Külön szórakoztatott, amikor a japán ruhapróbán méltatlankodtak a színészeink, a próbák is mulattattak. Az író és a felesége beszélgetése nagyon érzékletes és szívszorító volt nekem. Ilyenkor elgondolkodom, hogy tudnék-e valóban abban a korban élni? Nagyon kellemes volt, és nekem nagyon emberi volt az egész darab kissé feszes állásban, szoros fűzőben. :)


Hasonló filmek címkék alapján