A hang ereje (2013) 63

One Chance
103' · amerikai · dráma, vígjáték, életrajzi, zenei 12

0 díj · 1 jelölés

2007. június 9-én a brit tehetségkutató, a Britain's Got Talent színpadán egy félénk fiatalember jelent meg, aki visszafogott, nem túl karizmatikus kiállásával nem ébresztett túl sok bizalmat a zsűri tagjaiban. Kétkedésük csak fokozódott, amikor az akkor 37 éves Paul Potts bejelentette, Giacomo… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

James CordenPaul
Alexandra RoachJulz
Julie WaltersYvonne
Colm MeaneyRoland
Mackenzie CrookBraddon
Valeria BilelloAlessandra
Trystan GravelleMatthew
Sion Tudor OwenChoirmaster
Jemima RooperHydrangea
Alex MacqueenDr. Thorpe

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity

Érdekes kis történet volt, de nem hiszem, hogy minden így történt; túl meseszerű volt, egyszerűen túl tökéletes. Ettől függetlenül szerettem, kedves film a fáradtabb napokra.

Leah 

Amint megtudtam Britain's Got Talen tehetségkutató egyénről van film pláne operás tudtam hogy meg kell néznem.
Nehéz sorsa volt de végül minden jobbra fordult .

KillerCat

Aranyos film volt,egyszer mindenképp érdemes megnézni.

Sadie 

Szeretem az életrajzi filmeket és ezt nagyon jól megcsinálták. Paul Potts nagyon rendes ember lehet, abszolút megérdemelte, hogy megnyerje azt a tehetségkutatót.

Angria_Wolf

Anno szinte szó szerint végigsöpört Paul, Got Talent-es fellépésének videója a neten. Nagyon jól emlékszem rá. Mindenkit lenyűgözött, engem is!
De nem gondoltam, hogy film is készült belőle. Csak nemrég fedeztem fel, és örülök, hogy végre megnézhettem, mert kíváncsivá tett a bemutató. Nagyon romantikus lett, és persze sejtem, hogy itt-ott színeztek rajta, bármennyire is igaz a történet, ez már csak így megy… de a lényeg, hogy a végeredmény nagyon-nagyon tetszett!

Pennmenelien 

Szerintem nagyon kevesen vannak, akik ne ismernék Paul Potts nevét, hiszen mindenhol látható volt az ő sikersztorija. És igen, valóban megtörtént, ettől ennyire döbbenetes ez a film, mert tudom, hogy valós történet. Gyönyörű!

Suzana

Szerettem ezt a filmet, bár nem lesz a kedvencem. Jó volt látni, hogy bárkinek lehet esélye a világban, mert ez egy igaz történet. Szerintem ez a film sok mindenkinek reményt adhat.

Elhaym 

Paul Potts hangját a Sillában nagyon megszerettem, emiatt érdekelt az élete is. Szegénynek nagyon összejött minden, nem volt könnyű élete. Főleg ott éreztem vele nagyon együtt, amikor csúfolták. Kegyetlenek tudnak lenni az emberek. Példaértékű, hogy csak egy nő volt az egész életében. Szép és aranyos történet, de azért nem lett a kedvencem.
10/8


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Braddon: Rajtad meg mi van?
Paul: Pavarotti vagyok, Canio a Bajazzókból.
Braddon: Nem tudom, mit mondtál, csak hangokat hallottam.

Bogesxd 

Braddon: Ma reggel lelépett.
Paul: Minden reggel lelép. Hétre jár dolgozni.

Rebeka

Paul: ouu.. aoo.. ez.. aoo.. ez meg mi?
Braddon: mentolos likőr
Paul: de miért iszol ilyet?
Braddon: a gyerekkoromra emlékeztet


Hasonló filmek címkék alapján