The Walking Dead: Daryl Dixon (The Walking Dead) (2023–) 19

Daryl, a zombiapokalipszis egyik legnagyobb amerikai túlélője, elindult valami fontosat keresni, hátrahagyva a családját, de rossz döntések eredményeképpen Franciaországban találja magát, ahonnan vissza akar jutni az Államokba.

angol · angol

Szereposztás

Norman ReedusDaryl Dixon
Clémence PoésyIsabelle Carrière
Adam NagaitisQuinn
Anne CharrierMarion Genet
Eriq EbouaneyFallou Boukar
Laïka Blanc-FrancardSylvie
Louis Puech ScigliuzziLaurent Carrière
Romain LeviStéphane Codron
Melissa McBrideCarol Peletier
François DelaiveDr. Lafleur

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

MrsSheehan 

Hú, ebben a pillanatban fejeztem be az első évadot, szóval sok minden kavarog most a fejemben. De a legeslegnagyobb kérdés az az, hogy mégis miért vártam én ezzel eddig? Őszintén? Fogalmam sincs. Talán csak meg akartam „kímélni” magam egy kb 6 órán keresztül tartó nosztalgiától..?

NA DE EGYSZERŰEN IMÁDTAM!!
Bár már annyival megfogtak, hogy Daryl & Franciaország. Kezdjük ott, hogy 1000x jobb volt mint a „Dead City” (Ott már nagyon szenvedtem, hogy végre erőt vegyek magamon a folytatásához, itt viszont egy percet SEM untam.) és nem gondoltam, hogy a TWD után még jobban meg tudom szeretni Daryl-t, de ezek szerint mégis. Nagyon nosztalgikus volt egy napot „eltölteni” vele, na jó bevallom egy egész kicsit azért már hiányzott. Ebben is sok ikonikus jelenete volt, amik párhuzamba hozhatók az „eredeti” TWD-del. Na és amik még iszonyatosan tetszettek spoiler amik már az „eredetiben” is elkezdtek megjelenni a 10-11. évad körül. Eszméletlen, hogy mit ki nem tudnak még hozni ebből a sorozatból! Na de nehogy már a legfontosabbról ne beszeljünk, szóval: Daryl! Imádom, hogy amilyen kőszívűnek és önzőnek néz ki, annyira nagy szíve van és annyira önzetlen. Nyilván azokat számítom ide akik meg is érdemlik, mert igaz, volt pár mélypont és egy kis bizalmi ingadozás itt-ott, de összességében ez érthető, ha azt nézzük mi mindenen ment keresztül. (Most nem csak erről a mini sorozatról beszélek, hanem úgy összességében Daryl karakteréről.) A TWD-ben az egyik legizgalmasabb dolog (a legtöbb sorozattal így vagyok) az a csodálatos karakterfejlődés. Micsoda meglepetés, de természetesen Daryl-t tartom az egyik legérdekesebb karakternek. Viszont van még jó néhány és így is többet írtam már mint terveztem, szóval majd talán máskor. De, hogy maradjunk a sorozatnál karakterek:

Daryl: spoiler
Isabelle: spoiler
Laurent: spoiler
Quinn: spoiler
Genet: spoiler
Codron: spoiler
spoiler

Na de a lényeg, hogy IMÁDTAM ÉS AJÁNLOM MINDENKINEK!!
(De persze súlyos „twd buziságban” szenvedek, szóval, kérlek ne kapard ki a szemem, ha nem értesz egyet velem. :D


Hasonló filmek címkék alapján