Tegnap éjjel (2010) 64

Last Night
93' · francia, amerikai · dráma, romantikus 12

Míg a vágy el nem választ.
A 'Tegnap éjjel' egy érzelmileg erőteljes romantikus film a bizalomról, a vágyról, a megcsalásról, a modern szerelemről és házasságról. A film a hűség „szürkezónáiról” is szól: az egy óvatlan pillanatban meghozott döntéseknek lehetnek visszavonhatatlan… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Keira KnightleyJoanna
Sam WorthingtonMichael
Guillaume CanetAlex
Eva MendesLaura
Daniel Eric GoldAndy
Scott AdsitStuart
Griffin DunneTruman
Stephanie RomanovSandra
Anson MountNeal
Stephen MailerClient #1

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 69


Kiemelt értékelések

woolfe

Véletlenül leltem rá, pont adták a szokásos gyógyszeres-egyórás fekvésemben. Ahhoz képest, hogy azt hittem, jó lesz majd a pihenés mellé, eléggé sikerült lelkileg megtépnie. Joanna és Alex… áh, nem is lehet elmagyarázni, mi van köztük. Érdemes megnézni.

dsmiley

Tetszett a film, jók voltak a karakterek, s a színészeket is sikerült eltalálni.
A Keira-Eva kontraszt eléggé hihető volt.
Maga a történet elég kiszámítható volt, hogy mi fog történni, s vége is csak „sejtet”, de igazából ki lehet találni, hogyan folytatódna a sztori.
És hát New Yorkban játszódik (nagyrészt), ami mostanság nagy kedvenc nálam.
Kilenc csillag, s kedvenc sem lett, mert kicsit furi hangulata volt itt-ott, de tuti, hogy még meg fogom nézni máskor is.

doriilány

Nagyon elgondolkodtatott ez a film. Látszólag nem szól sokról, mégis annyi minden felvetődött bennem közben, házasságról, barátságról, hűségről, őszinteségről, meg-nem-fogott lehetőségekről, pillanatokról. Már három órája, hogy vége lett, az agyam továbbra is kattog rajta. Sokat fogok még ezen gondolkozni, azt hiszem.

Zsófia 

Nem volt (annyira) rossz film, de nagyon lelket tépő. Nem is lett volna szabad nekem ezt megnéznem. Rengeteg mindennel nem értettem benne egyet, hiába éppen az a célja, hogy a hűség, a döntéshozatal és az igaz szerelem hármasát egymásnak eressze az ember fejében. Próbálok épkézláb gondolatokat megfogalmazni, de az érzelmeim uralnak. Mindkét szereplő művel butaságokat (különösen az egyikük), és tudom, hogy igazából mindennapos a film által feldolgozott szituáció, mégis gondolom, hogy egy igazán őszinte és szerető kapcsolatban nem történhetne meg az, ami velük megtörtént, úgyhogy ideje lenne normálisan leülniük és beszélgetniük egymással a szereplőknek!

sophie 

Nagyon finom kis darab férfiről és nőről. Házasságról és bizalomról.
A történetet nem mesélem, de nagyon tetszett ez a sok közeli kép, például karóráról, pezsgős pohárról, stb. És arcokról persze, gyors váltásokkal.
Kellemes a zene.
Jó volt.

adaline

Ez egy elég gyenge eresztés. Unalmas volt a sztori és a szinészi játék is csapnivaló.


Népszerű idézetek

doriilány

It's funny how you can get up and have absolutely no idea where the day will go.

doriilány

In the middle of most nights, when I can't sleep I still replay you.

doriilány

What I wouldn't have given to have tired of you.


Hasonló filmek címkék alapján