Született boszorkányok (2013–2014) 43

Witches of East End
40' · amerikai · dráma, fantasy, sorozat 14
2 évad · 23 rész

Egy édesanya és két felnőtt lánya csendes, eseménytelen családi életet élnek egy tengerparti városkában, East Enden. Amikor az egyik lányt eljegyzi egy dúsgazdag férfi, hirtelen olyan események sora veszi kezdetét, hogy az anyának be kell ismernie, ők valamennyien nagy hatalmú és örök életű… [tovább]

Szereposztás

Julia OrmondJoanna Beauchamp
Mädchen AmickWendy Beauchamp
Jenna DewanFreya Beauchamp
Rachel BostonIngrid Beauchamp
Daniel DiTomassoKillian Gardiner
Eric WinterDash Gardiner
Christian CookeFrederick Beauchamp
Bianca LawsonEva
Ignacio SerricchioTommy
Virginia MadsenPenelope Gardiner

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 96


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Először is kezdeném azzal, hogy nagyon sajnálom, hogy elkaszálták a sorozatot, így nehezebb róla véleményt mondani, hiszen jelenleg egy szóval el lehet intézni: lezáratlan.
De, hát ez ugye nem róható fel a sorozatnak, hiszen esélyt sem kapott arra hogy bizonyítson. Nagyon sajnálom, hogy nem csináltak legalább még egy filmet belőle, hogy az legyen a lezárás. Szerintem el lehetne intézni egy két órás filmmel, ha már nem kapott 3. évadot.

Na de a sorozatról: Nos, nem ez lett életem (boszorkányos) sorozata, de kétség kívül nem olyan rossz, mint sokan hisztizik. Ennek is van erős oldala, maga az alaptörténet, és pár színész/nő. Buktatója viszont erősen ez a kék szörny volt spoiler. Nincs bajom a beteg dolgokkal, mert hát misztikus film, kitalációra épül, de ez spoiler undorító volt.

A végéről még annyit, hogy spoiler egyáltalán nem sajnáltam. spoiler viszont nem érdemli meg, hogy pokolra (?) jutott. Azért ez elég erős húzás volt. Amúgy már az első kártya-jóslásnál lehetett tudni, hogy spoiler. De azért ennyire szívtelen legyen valaki, kicsit már szemétség. spoiler De persze, ezt már sose tudjuk meg, hiszen nem kapott 3. évados esélyt a sorozat. Sajnálom, nagyon. Nem a legerősebb boszis sorozat, amit valaha láttam, de megérdemelne egy normális befejezést…. Na mindegy.

Petrasek

Pár nap alatt ledaráltam a 2 évadot. Oké kicsit megszállottja lettem, de hát ha valami jó…:)
Adott egy boszorkánycsalád és annak izgalmas élete. Varázslás, mágia, hazugság, ármány és szerelem mind egy helyen. Teli van csavarokkal és meglepetésekkel, a poénokból sincs hiány, és külön érdem,hogy a fantasy részeket nem gagyi efektusokkal oldották meg.
A 4 boszi közül őszintén nem tudok dönteni, mind nagyon a szívemhez nőttek a maguk hibájával és egyediségével. Óóó és persze pasikból sem volt hiány. (Killian♥♥♥)
De ennek ellenére nem ajánlom, mert elkaszálták a sorit, és vagy ezer megválaszolatlan kérdés maradt, amire már nem kapunk választ.
Miért? Miért kaszálják el a jó sorozatokat?

3 hozzászólás
zuna19 

Megdöbbentő, hogy ennyire jó százalékon áll a sorozat. Ez egy borzadály.
Már az első évad is eléggé sz*r volt, de a második egyenesen elrettentett. Mikor megláttam ezt az avatár szerű lényt, aki a csápjaival izél, hát ott kész voltam. Ide oda ficergett, innen is kinőtt neki valami onnan is. Hogy a rossebbe tudnak ilyeneket egyáltalán kitalálni? Miből gondolták, hogy ez jó lesz???
Szerettem volna szeretni nagyon a sorozatot, mert az alaptörténete jó. De a kidolgozása kuka. Forgatom a szememet az egészen. Látom, hogy van könyv is belőle. Olvastam már Melissa de la Cruztól, de inkább no comment.
A színészi játék is rossz benne. Oké, hogy én beszélek, akinek tehetsége sincs, de az tuti, hogy ezeknek se sok jutott.

6 hozzászólás
nekedcsakRia 

Nem ez lesz életem legjobb boszis sorozata, de élvezettel néztem végig ezt a két évadot, ami van belőle. Sajnálom, hogy kaszt kapott, mert érdekes szálak maradtak nyitva a második évad végén. Bár szerintem van abban valami plusz, hogy az ember úgy zár le bizonyos szálakat, ahogy szeretne. Tervezem már egy ideje, hogy elolvasom a regényeket is, de ez most csak megerősített benne.
A kedvenc karakterem egyértelműen Wendy. Nagyon kedvelem az ilyen típusú vagány karaktereket filmekben, sorozatokban és regényekben is. Illetve, én kedveltem még Fredericket is. Joanna tipikus anya. A lányai közül Ingrid volt az, akivel egyáltalán nem tudtam mit kezdeni. Néha voltak jó pillanatai, de egyébként elég idegesítő volt szegény. Nem utálom, de megszeretni se tudtam. Freya néha túl sok volt az első évadban. Túl hisztis, túl nyálas…
A közel jövőben nem fogom valószínűleg újranézni a sorozatot, de egyszer majd talán megnézem ismét. Hátha rábukkanok aprósgokra, amik most nem tűntek fel.

rebel

A boszorkányokkal szemben elfogult vagyok, vigyázat! :)
Nagyon tetszett ez a sorozat, egy hét alatt megnéztem a két évadot, és nagyon sajnálom, hogy elkaszálták, és nem lesz harmadik évad. Egy normális lezárást megérdemelt volna, mert így rengeteg kérdés nyitva maradt…….

Chris90 

Még 2013-ban a sorozat indulásakor láttam az első évadot, de szinte semmire nem emlékeztem már belőle, ezért inkább most egyben ledaráltam (mondjuk ez erős túlzás) a teljes sorozatot. Az első részeket még nagyon kínosnak éreztem, tekintettel arra, hogy egy amatőr színjátszó-csoportban jóval több tehetséges embert találni, mint ebben a szériában, akiknél néha azt éreztem, hogy a rendező örült, hogy a szöveget el tudják mondani gond nélkül és hogy a kamera előtt szépen mutatnak, több érzelmet nem is akart tőlük látni. Meg persze vannak benne logikai buktatók, néha teljesen irreális fordulatot vesz a történet, a semmiből bukkannak elő szereplők, akik maguk sem tudják, mit is keresnek itt. Viszont azt el kell ismerni, hogy ha kellően kitartó vagy, és túljutsz pár részen, akkor arra is megvan az esély, hogy megszereted ezt a kis bugyuta sorozatot, ami ezáltal tipikus guilty pleasure-ré válik. Kicsit sajnálom, hogy nem kapott rendes lezárást, de azért bevallom, annyira nem vagyok szomorú, mint más sorozatok esetében, ahol tényleg hirtelen jött a kasza. (És tulajdonképpen azt sem értem, hogy a magyar kiadók miért nem csaptak le a könyvek jogaira, mert oké, nem lett nagy siker a sorozat, és a szerző másik regényei is megbuktak, de akkoriban elég népszerű volt ez a téma/műfaj, biztosan meg lett volna a maga olvasótábora.)

Avilda 

Sajnálom, hogy a második évad atmoszféraváltáson ment keresztül, mert egyébként ha olyan marad, mint az első évad (friss, bájos, romantikus, de izgalmas), akkor még ma is menne.

Angria_Wolf

Nagyon sajnálom, hogy nem adtak esélyt egy új évadnak, pedig volt benne lehetőség, szívesen néztem volna még. Tény, hogy egy-két dolgon változtatnék, néhol már nagyon megtekerték a történetet, de a következő évadban szépen egyensúlyba lehetett volna hozni. Hisz minden sorozatnak vannak kevésbé jó évadai. Ezért nem kellett volna ilyen hamar feladni. Így nagyon lezáratlan maradt… Pedig megszerettem a karaktereket is, különösen Wendy nőtt a szívemhez.

desertangelable 

Sajnálom, hogy vége lett, mert voltak benne jó karakterek, de a történtet szerintem nagyon rossz irányba vitték el. Arról nem is beszélve, hogy ha kihagyják ezeket a nyerő történetvezetésnek nevezett kliséket, akkor lehet, hogy nem legyintettek volna sokan, hogy „hja már itt is!”. Azt kell, hogy mondjam ez így ebben a formában lehet, hogy tényleg nem érdemelt meg még egy évadot.

EeNii 

Miért ugyanaz az intrója, ami a Bűbájos Boszorkáknak?? Ez valami reboot? Vagy spin off? Vagy valami kapcsolat van a kettő között?? Nem találom a válaszokat… :(

3 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján