Szirén (2018–) 56

A tengerparti Bristol Cove-ban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, hogy a legenda nagyon is igaz. Az ember és a tenger közötti csata gonosz fordulatot vesz, amikor a teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az… [tovább]

angol
angol
angol

Képek 6

Szereposztás

Eline PowellRyn
Alex RoeBen
Fola Evans-AkingbolaMaddie
Ian VerdunXander
Rena OwenHelen
Aylya MarzoffKatrina
Sedale ThreattLevi
Sibongile MlamboDonna
Chad RookChris Mueller
Curtis LumCalvin

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 14

Várólistára tette 147


Kiemelt értékelések

_Norbi

Imádom azt az alapszituációt, mikor egy idegen fajból érkező értelmes lény próbál boldogulni az emberi civilizációban. Az alaphelyzetből fakadó milliónyi lehetőség miatt szerintem igencsak nehéz elrontani a hasonló témából táplálkozó sorozatokat.
A Siren kezdésével nem volt bajom. Nem volt nagy szám, viszont óriási potenciál lakozott benne. Az első évad vége felé már biztos volt, hogy közel sem fogják kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket, de azért reménykedtem, hogy egy elronthatatlan koncepciót nem fognak elcseszni. Hááát tévedtem.
Borzalmasan unalmas lett az egész. Ilyen pitiáner konfliktusokat már régen láttam. Hát mi folyik itt Bristol Coveban? Kb. Mónika Show szint.
Az a sok retély, misztikum szinte teljesen eltűnt a sorozatból, helyette kaptam egy rakás ostoba halembert, akik nagyon nagyon béna színészi játékkal próbálják elhitetni, hogy ők valami rendkívül különleges faj képviselői, miközben semmitérő, üres kapcsolatok születnek a sorozatban, amiben szinte elveszik az egész sztori és gyakorlatilag nem történik semmi. Felbontok egy Rio Mare konzervet inkább, ha valami tengeri kalandra vágyom.

AniTiger

1. évad után:
Nekem összességében tetszik, bírtam a sztorit, de mi ez már, hogy akkor van vége, amikor végre történt valami?! XD

penzesliza

A H2O után nekem ez a történet nem volt csalódás, sőt kifejezetten tetszett ez az új stílus a sellők világából. Pár nap alatt le is daráltam az egész sorozatot, és már remélem hamar érkezik a második évad, mert már tűkön ülök érte. ;)

Corvus_CoRex 

1. évad:
Ahh, ezt már rég, mikor még az első évadot kezdték, tudtam, hogy nem nekem való lesz és hát… nem is tévedtem. Olyan gagyi… X,))) De játékhoz, háttérzajnak jó volt.
Amúgy nem tudom, sorozat helyett ha filmnek csinálják meg, lehet jobb lett volna. Így csak húzzák-nyúzzák… :s

Amúgy lol, még a legelején azt hittem ez is olyasmin működik, mint a vámpíroknál vagy vérfarkasoknál, azt hittem, akit megkarmolnak/harapnak, az szirénné változik… X,D

Amúgy2, jellemző, 2 szereplő volt, akit még el is viseltem, erre spoiler

Szóval nem varázsolt el „szirén énekével” ez a sorozat. Ha nem lett volna MyPrime kifutók között, rá se nézek. Ha felrakják a következő évadokat, háttérzajnak bekapcsolom majd, de amúgy…

1 hozzászólás
desertangelable 

Sajnos három rész után sem győzőtt meg, a főszereplő lány inkább idegesítő, tőlem aztán fel is fordulhatna, ráadásul úgy tanul nyelvet, hogy ha valaki beszél hozzá, akkor minden hatodik szót elismételt. Ez aztán ki van dolgozva. A többi szereplő meg egész egyszerűen közhelyes és gyerekes. Kasza.

Osli75 

Szerintem ez elég jóra sikerült, várom a második évadot. Az elsőt egy nap alatt bedaráltam, igaz, kellett egy kihíváshoz is ;)
A sztori nem rossz, kíváncsi vagyok hogy alakul tovább a történet.

Hippoforaccus 

Általában szeretem a fantasy-ket, de ennek a sorozatnak már az első része se ment le, csak félig. Iszonyúan lassan indul, és már most tudom, hogy miről fog szólni az egész évad.
Pedig reménykedtem, hogy valami jó van készülőben…

rex501

1. évad ★★★★
Az első rész még érdekes volt, de utána nagyon ellaposodott a történet. Nagyon kiszámítható volt, hogy mi fog történni az egyes részekben. Egyik karaktert se kedveltem; Ben a szépfiú, aki beleszeret egy titokzatos, mitikus lénybe, a barátnője, Maddie minden támogatja és Ryn, a sellő aki próbálja minél jobban megérte ezeket a „szárazföldi patkányokat”. Nem győzött meg és még nem vette el a kedvemet a sorozat, így tovább fogom nézni, hátha jobb lesz.

2. évad ★★★★★★★
Nagyon sokat sikerült javítania a magán a sorozatnak ebben az évadban. Az első fele nagyon izgalmas volt és részről részre egyre feszültebb, ami végül a 10. részben tetőzött. A rendezők helyében én ennél a résznél hagytam volna abba. Ez volt legfeszültebb és egyben legdrámaibb is, mind ezek mellett pedig nagyon befejezés szagú is volt. A második fele a sorozatnak nagyon ellaposodott, mintha kifogyott volna a szuflából. Látva a következő évad előzetesét kíváncsian várom, hogy vajon mit fognak még kihozni belőle.

happy_moly

Tetszett az alapsztori, érdekesnek találtam, hogy a városi legenda, hogy elevenedik meg, hogy éled újjá. Vajon az idegen fajok azok tényleg veszedelmesek? Mindenkinek ajánlom, akik szeretik a fantasykat :)

Ritkaa

Munkatársam ajánlotta, hogy kezdjem el nézni és mivel szeretem a fantasy-t és a sellőkkel sincs bajom, plusz véget ért minden olyan sorozat, amit néztem korábban ezért kezdtem bele.
1. Évad:
Engem abszolút meggyőzött. Kisebb nagyobb hibái ellenére is élveztem. Kicsit sajnálom, hogy minden túl hamar megoldódott, de ettől függetlenül még élvezhető volt számomra.
2. Évad:
Az elejével nem volt gond, spoiler a közepén mintha elfogyott volna az ötlet, a spoiler meg inkább nem is akarok beszélni. Az utolsó rész volt nálam a legalja, bár a végén azért megcsillant a remény, hogy talán a következő évad jobb lesz.


Népszerű idézetek

Corvus_CoRex 

– Miben segíthetek?
– Kint voltunk a parton és három gonosz nudista ellopta a ruhánkat.
– Nudista?
– Szörnyen erőszakosak voltak, ellökték a feleségemet.
– Azt mondja, hárman voltak?
– Öhö, és külföldiek lehettek, nem nagyon beszélték a nyelvet, Európából jöhettek. Arrafelé sok a… nudista.

(1. évad, 9. rész)

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján