Szirén (2018–2020) 79

A tengerparti Bristol Cove-ban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, hogy a legenda nagyon is igaz. Az ember és a tenger közötti csata gonosz fordulatot vesz, amikor a teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az… [tovább]

angol
angol
angol

Képek 54

Szereposztás

Eline PowellRyn
Alex RoeBen
Fola Evans-AkingbolaMaddie
Ian VerdunXander
Rena OwenHelen
Aylya MarzoffKatrina
Sedale ThreattLevi
Sibongile MlamboDonna
Chad RookChris Mueller
Curtis LumCalvin

További szereplők

Kedvencelte 21

Várólistára tette 167


Kiemelt értékelések

_Norbi 

Imádom azt az alapszituációt, mikor egy idegen fajból érkező értelmes lény próbál boldogulni az emberi civilizációban. Az alaphelyzetből fakadó milliónyi lehetőség miatt szerintem igencsak nehéz elrontani a hasonló témából táplálkozó sorozatokat.
A Siren kezdésével nem volt bajom. Nem volt nagy szám, viszont óriási potenciál lakozott benne. Az első évad vége felé már biztos volt, hogy közel sem fogják kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket, de azért reménykedtem, hogy egy elronthatatlan koncepciót nem fognak elcseszni. Hááát tévedtem.
Borzalmasan unalmas lett az egész. Ilyen pitiáner konfliktusokat már régen láttam. Hát mi folyik itt Bristol Coveban? Kb. Mónika Show szint.
Az a sok retély, misztikum szinte teljesen eltűnt a sorozatból, helyette kaptam egy rakás ostoba halembert, akik nagyon nagyon béna színészi játékkal próbálják elhitetni, hogy ők valami rendkívül különleges faj képviselői, miközben semmitérő, üres kapcsolatok születnek a sorozatban, amiben szinte elveszik az egész sztori és gyakorlatilag nem történik semmi. Felbontok egy Rio Mare konzervet inkább, ha valami tengeri kalandra vágyom.

LittleLiar

3. évad:
Ezt így nem lehet abbahagyni!! Nem, nem, nem és nagyon nem! Már most kell a következő évad, mert spoiler

AniTiger 

1. évad után:
Nekem összességében tetszik, bírtam a sztorit, de mi ez már, hogy akkor van vége, amikor végre történt valami?! XD

Echo 

1. évad: Őszintén nem tudom tetszik e ez a sorozat. Az első pár részt szinte végig szenvedtem. Azt hittem jó kis sorozat lesz, hisz imádom a sellőket és nincs túl sok alkotás ebben a témában,de sajnos ez eddig nem így alakult. A történet még akár érdekes is lehetne és az évad vége felé már kezdett érdekelni,de a szereplők mindent elrontottak. Szinte egyiküket sem kedveltem meg.

2. évad: Miért is volt ennek az évadnak több része? Bőven elég lett volna tíz rész is. Igazából még mindig nem tudom mit gondoljak a sorozatról. A történet egyre izgalmasabb,de a szereplőkkel nem tudok kibékülni. Szinte az összes elég semleges nekem.
Az utolsó résznél azt hittem,h abbahagyom az egészet. spoiler

3. évad: Ez volt a legizgalmasabb évad. Thea,mint főgonosz egész jó volt. Bár megértettem miért utálja az embereket, azért még utáltam.
Végre megkedveltem néhány szereplőt. Xant és Bent kedvelem a legjobban. Maddiet is kedvelem, bár néha túl jó szívű. Nem neki való ez az életmód. Rynt az elején is kedveltem egy picit,de itt már nagy kedvencem lett. Végig azért szurkoltam,h együtt legyenek Bennel.
spoiler
A nagy csata a vízben nekem elég kaotikus volt. Nem igazán tudtam kinézni,h mi történik.
Nagyon ajánlom,h legyen fojtatás. Nem lehet így vége. spoiler

penzesliza

A H2O után nekem ez a történet nem volt csalódás, sőt kifejezetten tetszett ez az új stílus a sellők világából. Pár nap alatt le is daráltam az egész sorozatot, és már remélem hamar érkezik a második évad, mert már tűkön ülök érte. ;)

Corvus_CoRex 

1. évad:
Ahh, ezt már rég, mikor még az első évadot kezdték, tudtam, hogy nem nekem való lesz és hát… nem is tévedtem. Olyan gagyi… X,))) De játékhoz, háttérzajnak jó volt.
Amúgy nem tudom, sorozat helyett ha filmnek csinálják meg, lehet jobb lett volna. Így csak húzzák-nyúzzák… :s

Amúgy lol, még a legelején azt hittem ez is olyasmin működik, mint a vámpíroknál vagy vérfarkasoknál, azt hittem, akit megkarmolnak/harapnak, az szirénné változik… X,D

Amúgy2, jellemző, 2 szereplő volt, akit még el is viseltem, erre spoiler

Szóval nem varázsolt el „szirén énekével” ez a sorozat. Ha nem lett volna MyPrime kifutók között, rá se nézek. Ha felrakják a következő évadokat, háttérzajnak bekapcsolom majd, de amúgy…

1 hozzászólás
Réka_Boldog

Nagyon szerettem ezt a sorozatot. Remélem lesz még folytatása mert nem érhetett így végett.

L_Reggie 

1. évad
A sorozat jól gondolja újra a szirán mítoszt. Ez a legnagyobb erőségge. A szirének szépen vannak megjelenítve, öteletes a kinézetük, az hogy fáj nekik ha vízbe mennek, a viselkedésük,stb. Bár a történet folyamán van egy-két logikátlanság, attól még a figyelmet fenn tartja, és kíváncsi tesz, hova fut ki ez az egész. Ami még nagy plussz a sorozatnak, az a szinészek. Általában az ilyen kisebb kaliberű sorozatoknál a no name színészek elég rosszak, de itt nem. Nagyon tisztes munkát csinálnak, és hitelesek., nem idegesítőek. Szóval ez nagy plussz pont.

2. évad
Minőségében van olyan jó mint az első évad, viszont szerintem túl hosszú ez az évad. Maradhattak volna a rövidebb formulánál. Túl sok minden történt egyszerre, a készítők túl sok szálat akartak felvonultatni. Az nagyon vicces és szórakoztató volt mikor Levi próbálgatta a szárazföldi létet, ő lett az új kedvencem. A támadás az olajfúró hajó ellen is izgalmas volt, és jól kivitelezték. A terhességi szál nagyon érdekes volt, különös, egészen bizar volt ahogy mindezt eltervezték. Az a furcsa fél-szirén közösség egyáltalán nem jöt be. Lehet csak nekem nem voltak szimpatikusak, de tisztára olyanok voltak mint egy szekta, akik mást sem hajtogatnak csak hogy „titokban kell tatrtani”, „bízhatunk benne?”, „nem bukhatunk le”, stb… Az utolsó részben az a kis csavar sem jött be túlságosan… Értem hogy akartak egy ütős finálét, de jobban is megcsinálhatták volna.

3. évad
Jobban tetszett mint a második. Eggyel nőtt a tét, itt már komolyabb volt a megoldandó konfliktus, és ez jó volt. Tia-nak érdekes elképzelése volt a faj megmentéséről, de annyi baj legyen. Jó volt látni a többi szirén törzset, nem bántam volna ha ebből többet mutatnak. Aranyos volt a szál Ryn és a lánya között is. Xander lett a kedvenc szereplőm. Ő ment át a legnagyobb változáson, persze a pozitív értelemben. Ő megy, segít, teszi a dolgát. Ellenben Maddie eléggé az idegeimre ment. A finálé izgalmas volt, bár a sorozat végét eléggé nyitva hagyták, folytatásért kiállt.

Osli75 

Szerintem ez elég jóra sikerült, várom a második évadot. Az elsőt egy nap alatt bedaráltam, igaz, kellett egy kihíváshoz is ;)
A sztori nem rossz, kíváncsi vagyok hogy alakul tovább a történet.

happy_moly

Tetszett az alapsztori, érdekesnek találtam, hogy a városi legenda, hogy elevenedik meg, hogy éled újjá. Vajon az idegen fajok azok tényleg veszedelmesek? Mindenkinek ajánlom, akik szeretik a fantasykat :)


Népszerű idézetek

Corvus_CoRex 

– Miben segíthetek?
– Kint voltunk a parton és három gonosz nudista ellopta a ruhánkat.
– Nudista?
– Szörnyen erőszakosak voltak, ellökték a feleségemet.
– Azt mondja, hárman voltak?
– Öhö, és külföldiek lehettek, nem nagyon beszélték a nyelvet, Európából jöhettek. Arrafelé sok a… nudista.

1. évad 9. rész – Utcai harcok
1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján