Szirén (2018–) 41

A tengerparti Bristol Cove-ban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, hogy a legenda nagyon is igaz. Az ember és a tenger közötti csata gonosz fordulatot vesz, amikor a teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az… [tovább]

angol
angol

Képek 5

Szereposztás

Eline PowellRyn
Alex RoeBen
Fola Evans-AkingbolaMaddie
Ian VerdunXander
Rena OwenHelen
Aylya MarzoffKatrina
Sedale ThreattLevi
Sibongile MlamboDonna
Chad RookChris Mueller
Curtis LumCalvin

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 12

Várólistára tette 121


Kiemelt értékelések

AniTiger

1. évad után:
Nekem összességében tetszik, bírtam a sztorit, de mi ez már, hogy akkor van vége, amikor végre történt valami?! XD

_Norbi

Imádom azt az alapszituációt, mikor egy idegen fajból érkező értelmes lény próbál boldogulni az emberi civilizációban. Az alaphelyzetből fakadó milliónyi lehetőség miatt szerintem igencsak nehéz elrontani a hasonló témából táplálkozó sorozatokat.
A Siren kezdésével nem volt bajom. Nem volt nagy szám, viszont óriási potenciál lakozott benne. Az első évad vége felé már biztos volt, hogy közel sem fogják kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket, de azért reménykedtem, hogy egy elronthatatlan koncepciót nem fognak elcseszni. Hááát tévedtem.
Borzalmasan unalmas lett az egész. Ilyen pitiáner konfliktusokat már régen láttam. Hát mi folyik itt Bristol Coveban? Kb. Mónika Show szint.
Az a sok retély, misztikum szinte teljesen eltűnt a sorozatból, helyette kaptam egy rakás ostoba halembert, akik nagyon nagyon béna színészi játékkal próbálják elhitetni, hogy ők valami rendkívül különleges faj képviselői, miközben semmitérő, üres kapcsolatok születnek a sorozatban, amiben szinte elveszik az egész sztori és gyakorlatilag nem történik semmi. Felbontok egy Rio Mare konzervet inkább, ha valami tengeri kalandra vágyom.

penzesliz

A H2O után nekem ez a történet nem volt csalódás, sőt kifejezetten tetszett ez az új stílus a sellők világából. Pár nap alatt le is daráltam az egész sorozatot, és már remélem hamar érkezik a második évad, mert már tűkön ülök érte. ;)

Osli75 

Szerintem ez elég jóra sikerült, várom a második évadot. Az elsőt egy nap alatt bedaráltam, igaz, kellett egy kihíváshoz is ;)
A sztori nem rossz, kíváncsi vagyok hogy alakul tovább a történet.

Hippoforaccus 

Általában szeretem a fantasy-ket, de ennek a sorozatnak már az első része se ment le, csak félig. Iszonyúan lassan indul, és már most tudom, hogy miről fog szólni az egész évad.
Pedig reménykedtem, hogy valami jó van készülőben…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján