H₂O – Egy vízcsepp elég (2006–2010) 81

Mikor három teljesen normális hétköznapi tinédzserlány rábukkan egy ősi barlangra, mindhárman átalakulnak, amely megváltoztatja az életüket örökre. A H2O: Egy vízcsepp elég-ben Emma, Cleo és Rikki személyében három különböző 16 éves lányt láthatunk, akik mindennapos tini problémákkal néznek… [tovább]

Képek 12

Szereposztás

Phoebe TonkinCleo Sertori
Claire HoltEmma Gilbert
Cariba HeineRikki Chadwick
Angus McLarenLewis McCartney
Burgess AbernethyZane Bennett
Cleo MasseyKim Sertori
Indiana EvansIsabella Hartley
Luke MitchellWill Benjamin
Emilia BurnsNurse (S01E17)
Craig HornerAsh Dove

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 31

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Theana 

Jó kis sorozat ez. :) Megvannak a magam emlékei vele kapcsolatban, és most már biztosan örök kedvencem marad, mert mindig ugrálva dúdolom a theme songot, és mindig gyorsabban ver a szívem, mikor rám jön a fangörcs, és a kedvenc részem következik.

És azon kaptam magam, hogy noha a legtöbb résznél tudtam, mi következik, érdekelt a történet!

De számomra Emma, Cleo és Rikki maradnak a H2O sellői, spoiler. Na és Lewis. Ki ne hagyjam Szerintem igazán jó színészgárdát raktak össze, eltalálták a szerepeket, kit kedvelünk majd meg, kit fogunk utálni, kik lesznek a cuki álompárocskák spoilerspoiler, stb.

Okosan rejtették el a folytatást:, vagy ez mi volt spoiler. ??

Lili98 

Istenem de hiányzik ez is! Emlékszem gyakran anyuval együtt néztük mert ő is nagyon szerette. Nekem való sorozat volt,és ha most menne a tévében szívesen újranézném. Tudom,hogy vannak hibái,de nem igazán érdekel. De azokra a részekre már nem is emlékszem,amikor Isabella is csatlakozott és elment Emma. A régebbiekre viszont igen. A kedvenc évadom az volt,amikor Charlotte is sellő lett,és a lányok után kutattak ilyen professzorok,azok izgalmas részek voltak nagyon.
Az új sellős sorozat a Mako Mermaids… fel sem éri a H2O szintjét… De komolyan, sohasem lesz ugyanolyan jó sellős sorozat,mint ez a sorozat. És tudom,hogy nem csak én vagyok így vele.:)

5 hozzászólás
Charityy 

Régen imádtam és rongyosra néztem a részeket. Most újranézve is tetszik, de azért idősebb fejjel már egészen más. Jó kis nosztalgia volt, lehet folytatom, mert nem hiszem, hogy végig láttam az egészet.

Little_Sunshine 

Nagy kedvenc :) vicces, izgalmas, sellős tini film, de azok a részek kevésbé jók amikor Emma elmegy a városból.

fanta98

Úgy imádtam régen, hogy most újranéztem (lassan 18 leszek, nem ciki… mindegy:D). Hát még most is imádom, de komolyan. :D Olyan nosztalgikus érzést keltett bennem..

9 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Jól esett újra nézni a sorozatot, de régen valahogy jobban élveztem. Alapsztori jó, viszont a karakterek… Értem én, hogy még gyerekek, de kicsit lehettek volna kidolgozottabbak.

Rikki: A kedvenc karakterem, határozott, ellenszenves, de akit szeret, azt nagyon szeret és az életét is rábízná – na és persze fordítva is így van.
Chleo: Ostoba kis hisztis liba. Ha van pasija az a baj, neki már túl sok, aztán mikor szakít vele elvárja, hogy mindenki őt sajnálja, pedig ő mondta ki a szakítást. Aztán mikor elkezd becsajozni, mindent megtesz azért, hogy tönkre tegye a lányt és csak vergődik, hogy Lewis az övé… blablabla…. Szánalmas.
Emma: Csak egy szó: Pótolható! Sajnálom, hogy ezt kell mondanom az Emma rajongóknak ez most nehéz lehet, de ez az igazság. Az első két évadban kb mindent kihoztak a karakteréből, a mindig tökéletes okostojás lázadozni kezd és be is pasizik. Kétszer is. Szóval ja, ennyi.

A harmadik évadban pedig le is cserélik egy másik lányra, aki stílusilag kb a három lánynak a keveréke spoiler. De valahogy ő sem nyerte el a tetszésem.

RavenShadowy 

Emlékszem néhány éve hazaérve a suliból, mindig ezt néztük a húgommal. Ha jól emlékszem, az első évadból vetítettek epizódokat, de akkor is csak 1-2 részt láttunk belőle. Gondoltam miért is ne nézném meg az egész sorozatot, ha már részben úgy is kimaradt a tinikoromból? Mert igen, ez kifejezetten az a tinis sorozat. Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik. Mindig történik valami érdekes/misztikus, és nyomon követhetjük a három lány napjait. A Charlotte-os részeket ki nem állhattam, és a harmadik évadbeli részek se olyan jók Emma nélkül. Azért kíváncsi vagyok, mi lesz itt a végén. :)

Imma 

Klassz tinisorozat, bár én ugyebár már nem voltam célközönség, amikor néztem :)


Népszerű idézetek

Theana 

Cleo mamája: Cleonak barátja van.
Kim: De hiszen olyan csúnya!

1x16

3 hozzászólás
Theana 

Cleo: Kaphatok egy lakatot az ajtómra?
Kim: Kaphatok egy új testvért?

1x19

Theana 

Cleo: Megértem az érzéseit [Rikiét]. Néha már én sem akarok barátkozni magammal.

RavenShadowy 

Ha pillangóként akarsz repülni, ne a varjút kövesd.
Japán szólás

MrsCumberbatch 

Dr. Bennet: A tudomány a tényekről szól, nem az álmokról Zane.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján