H₂O – Egy vízcsepp elég (2006–2010) 108

Mikor három teljesen normális hétköznapi tinédzserlány rábukkan egy ősi barlangra, mindhárman átalakulnak, amely megváltoztatja az életüket örökre. A H2O: Egy vízcsepp elég-ben Emma, Cleo és Rikki személyében három különböző 16 éves lányt láthatunk, akik mindennapos tini problémákkal néznek… [tovább]

Képek 12

Szereposztás

Phoebe TonkinCleo Sertori
Claire HoltEmma Gilbert
Cariba HeineRikki Chadwick
Angus McLarenLewis McCartney
Burgess AbernethyZane Bennett
Cleo MasseyKim Sertori
Indiana EvansIsabella Hartley
Luke MitchellWill Benjamin
Emilia BurnsNurse (S01E17)
Craig HornerAsh Dove

További szereplők

Kedvencelte 50

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

Theana 

Jó kis sorozat ez. :) Megvannak a magam emlékei vele kapcsolatban, és most már biztosan örök kedvencem marad, mert mindig ugrálva dúdolom a theme songot, és mindig gyorsabban ver a szívem, mikor rám jön a fangörcs, és a kedvenc részem következik.

És azon kaptam magam, hogy noha a legtöbb résznél tudtam, mi következik, érdekelt a történet!

De számomra Emma, Cleo és Rikki maradnak a H2O sellői, spoiler. Na és Lewis. Ki ne hagyjam Szerintem igazán jó színészgárdát raktak össze, eltalálták a szerepeket, kit kedvelünk majd meg, kit fogunk utálni, kik lesznek a cuki álompárocskák spoilerspoiler, stb.

Okosan rejtették el a spin offot: spoiler.

Lili98

Istenem de hiányzik ez is! Emlékszem gyakran anyuval együtt néztük mert ő is nagyon szerette. Nekem való sorozat volt,és ha most menne a tévében szívesen újranézném. Tudom,hogy vannak hibái,de nem igazán érdekel. De azokra a részekre már nem is emlékszem,amikor Isabella is csatlakozott és elment Emma. A régebbiekre viszont igen. A kedvenc évadom az volt,amikor Charlotte is sellő lett,és a lányok után kutattak ilyen professzorok,azok izgalmas részek voltak nagyon.
Az új sellős sorozat a Mako Mermaids… fel sem éri a H2O szintjét… De komolyan, sohasem lesz ugyanolyan jó sellős sorozat,mint ez a sorozat. És tudom,hogy nem csak én vagyok így vele.:)

5 hozzászólás
Charityy 

Régen imádtam és rongyosra néztem a részeket. Most újranézve is tetszik, de azért idősebb fejjel már egészen más. Jó kis nosztalgia volt, lehet folytatom, mert nem hiszem, hogy végig láttam az egészet.

farkas_niki 

Már kislányként is odavoltam ezért a sorozatért! :D Mint kiderült, ez semmit sem változott az idők során! Imádom a szereplőket, aranyos története van minden résznek, a sziget valami csodálatosan néz ki, és mint kiderült, vannak olyan jelenetek, amiket már teljesen elfelejtettem!

1 hozzászólás
Dombi_Petra 

Mindig is nagyon szerettem ezt a sorozatot, a mai napig is bármikor képes vagyok végignézni. Egy-két évente előjön belőlem a kislány, aki rajongásig imádja a sellő-kalandokat, és újra és újra neki kezd a történetnek.

Legjobban az 1. évadot szretem, ott bontakozik ki a történet, jobbnál jobb kalandokat látunk, bárátságok fejlődnek, átalakulnak. Serelmek, belső vívódások, gondok, de megannyi öröm és vidámság jellemzi.
A 2. évadnak mindig keserű szájízzel kezdek neki. Én annyira, de annyira nem szeretem Charlotte-ot. Idegesítő, bajkeverő, utálatos. Megérdemelte, amit kapott.
At utolsó évad viszonylag semleges a számomra. Bellát és Will-t megkedveltem, Sophie-t utáltam. spoiler

Kedvenc karakterem Rikki és Zane volt. Velük tudtam a legjobban azonosulni :)

bubimentesvíz

Szerintem mindenkinek megvannak a saját kedvenc emlékei ezzel a sorozattal kapcsolatban :D Valami fantasztikus érzés volt hazamenni általánosból és nézni. Na meg a balatoni osztálykiránduláson megtanultunk „sellősen” úszni :D Néha előveszem és megnézek pár részt nosztalgiázás gyanánt, egyszerűen imádom. Nagyon jól eltalálták a színészeket benne.

Little_Sunshine 

Nagy kedvenc :) vicces, izgalmas, sellős tini film, de azok a részek kevésbé jók amikor Emma elmegy a városból.

fanta98

Úgy imádtam régen, hogy most újranéztem (lassan 18 leszek, nem ciki… mindegy:D). Hát még most is imádom, de komolyan. :D Olyan nosztalgikus érzést keltett bennem..

9 hozzászólás

Népszerű idézetek

Theana 

Cleo mamája: Cleonak barátja van.
Kim: De hiszen olyan csúnya!

(1. évad, 16. rész)

3 hozzászólás
Theana 

Cleo: Kaphatok egy lakatot az ajtómra?
Kim: Kaphatok egy új testvért?

(1. évad, 19. rész)

Theana 

Cleo: Megértem az érzéseit [Rikiét]. Néha már én sem akarok barátkozni magammal.

Theana 

Kim: Mondom, hogy ez egy unalmas kis város…

(3. évad, 26. rész)

Ha pillangóként akarsz repülni, ne a varjút kövesd.
Japán szólás

MrsCumberbatch 

Dr. Bennet: A tudomány a tényekről szól, nem az álmokról Zane.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján