Szerencsecsillag (2012) 216

The Lucky One
101' · amerikai · dráma, romantikus 12

Logan Thibault tengerészgyalogos őrmester épen és egészségesen tér vissza Irakból. Meggyőződése, hogy mindezt annak az ismeretlen nőt ábrázoló fényképnek köszönheti, melyet a háború során talált. Hazatérve elhatározza, hogy megkeresi a képen látható nőt. Hosszas nyomozás után sikerül is… [tovább]

angol

Képek 22

Szereposztás

Zac EfronLogan Thibault
Taylor SchillingBeth Clayton
Blythe DannerNana
Jay R. FergusonKeith Clayton
Riley Thomas StewartBen Clayton

Kedvencelte 34

Várólistára tette 130


Kiemelt értékelések

Andi

Ha valaki magyarul nézné meg egyet tudnia kell. Zac hangja sokkal nőiesebb, mint Tayloré.Így olyan mintha egy kisfiú beszélne..

Charityy 

Tetszett a történet, annak ellenére, hogy kiszámítható. Keith sorsát nem egészen értettem, azért kaphatott volna egy kicsit szebb véget is.
Zac Efront végre láthattam egy romantikus filmben is, nem csak az agyatlan vígjátékokban.

2 hozzászólás
Nihilchan 

Nem az én filmem, de teljesen korrekt és élvezhető romantikus film. Olyan igazi nyálas fajta, de néha ilyen is kell a lelkemnek. Zac Efront mondjuk én jobban szeretem a musical szerepeiben, de hozta a szokásos formáját. Szép volt a környezet, a kisfiú és a kutyák pedig aranyosak. Nagyi volt a kedvenc szereplőm. Kiszámítható a végkifejletet illetően, bár Keith szála eléggé meglepett és nem is értek egyet vele.

Dreamborder

Szeretem ezt a filmet. Számtalanszor láttam már. Zac filmjei közül ez és Charlie St C. tetszik a legjobban. spoiler Nem olvastam a regényt, így nem tudom mennyire könyvhű, de szerintem jól meg lett csinálva. Szép a történet, van mondanivalója, és nem mellesleg gyönyörű helyen játszódik, élvezet nézni. Lassan már kívülről fújom a szövegét is, de legközelebb is le fogok ülni a tv elé. :)

LyliaBloom

Zac Efron hátáért megérte megnézni :D
Kiszámítható volt, de ennek ellenére nem bánom, hogy megnéztem. Egyszer nézhetős, kikapcsolódásnak jó, Valahogy nem váltott ki belőlem katartikus érzéseket, egy részen, amikor már nagyon drámáztak, ott csöppet untam is. Egyetlen dolog lepett meg, hogy Keith spoiler
Jaj, meg Efronnak az a magyarhang… Valahogy nagyon nem találták el…

Törpillaa 

Imádom. Ez a második nagy kedvencem a Szerelmünk lapjai után.
Érdekes történet, néhol kicsit nyáladzós volt, de jó volt. :D
Olyan cuki romantikus film. Cuki kutyusok, és nagyon aranyos volt Ben.
Imádtam az egész történetét. Szerettem Zac Efront igaz nem tett sok mindent a filmben, de nagyon jó teste van. :D Jó szerepe volt csak kicsit nyálas. :D
A főszereplő csajt kevésbé bírtam főleg mikor rá jött a sírhatnék, és a dühroham. Egyébként Taylor Schilling se volt rossz csak néha irritáló volt a szerepe.
Keight utáltam nem nagyon bírtam. De sajnáltam azért ami a végén történt vele.

alexakarola 

Zac Efron hihetetlen hogy mennyire jól néz ki és ebben a filmben pedig még ráadásul egy tökéletes férfiideált játszik. Megvolt a kémia Taylor Schilling-gel, elég jó párosítás volt. Persze a történet kiszámítható, de szerintem témájában és kivitelezésében elég jó volt. Imádtam a kutyás vonalat is, bár nem bántam volna, ha több szerepet kap.
spoiler
A dal a végén. ^^ The story

Sicc

Jesszus. A főszereplő csajtól rosszul voltam, Zac Efron semmit nem csinált, csöpögős volt az egész, borzalmas indokok repkedtek unalmas és üres életbölcsességekkel. Egyedül a kisfiú ért benne valamit, és a kutyák.

3 hozzászólás
Zsófia 

Egyszer nézős limonádé. A film hangulata nagyon kellemes, a karakterek jók lettek élőben, de a mozgóképes verzió még úgyis tudott unalmas lenni, hogy kiollózták belőle azt a 150 oldalt, ami a könyvet is túlnyújtotta. Keith sorsával ott sem, és itt sem értek egyet, a romantikus jelenetek viszont szépek voltak.

Kontra_Judit 

Nagyon romantikus, rém happy end-es történet, akárcsak Nicholas Sparks regényeiből készült filmek. De szerettem a szereplőket! Vagány nagyi, mekkora benyögései voltak, mindenkinek ilyen nagyit kívánnék :)
Logan remek srác volt, és jó apaként bánt Ben-nel, még Beth-el is jól bánt. Igazi love story volt az övék.
Ben a kis puli fejével, irtó aranyos kis hapsi volt! És nagy-nagy szüksége volt Logan-re, mert az apja egy igazi seggfej volt :(
Zac Efron nagyot fejlődött, szóval remélem sok jó filmben láthatjuk majd még…karakteres lett, egészen meglepő :)


Népszerű idézetek

Kemiviki 

Van, hogy egy apróság megváltoztatja az életünket. Hirtelen amikor a legkevésbé számítunk rá, történik valami és új irányba indít, olyan útra ami csupa meglepetés. Hová érkezünk? Ez az út maga az élet. Így keressük a fényt, de hogy megtaláljuk a fényt, előbb át kell jutnunk a sötétségen. Nekem legalábbis át kellett jutnom.

Zzsófi

Logan: But sometimes, finding the light means you must pass through the deepest darkness.

Christinewinchester 

Logan: „You should be kissed. Every day, every hour, every minute.”


Hasonló filmek címkék alapján