Kedvencelte 46

Várólistára tette 173


Kiemelt értékelések

Andi

Az elején azt hittem, hogy a Most már elég másolata.Részben azért hasonlít rá.Eléggé kiszámítható volt, bár a vége az nagyot ütött. spoiler

2 hozzászólás
Nihilchan 

Ez nem volt rossz; konkrétan az általam eddig látott Nicholas Sparks adaptációk közül a legjobb, legizgalmasabb. Persze, itt is voltak túlzások, de akadt meglepő fordulat is, illetve tetszett a thriller vonal. A felnőtt karakterekért nem voltam oda, de a kislány nagyon aranyos volt. Számomra ez is egyszernézős, de ezen legalább nem akadtam ki.

Charityy 

Néhol vicces, néhol komoly. Nagyon jól el lett találva. Maga a történet nem mondható kimondottan egyedinek, hiszen az exférj visszajövetele is átlagosra volt megcsinálva, viszont így is tetszett. És a vége egy igazán meglepő fordulatot tartogat magában, ami miatt a végén összeszorul az ember szíve és megérti a film lényegét.
A főszereplők szimpatikusak voltak egytől egyig, különösen a kislány, ő nagyon aranyos.

mani12

Az egyik legjobb romantikus történet. Imádom Nicolas Sparks filmadaptációit, egytől egyik mély, érzelmes, csodálatosan romantikus, és az ember elkezd egy kicsit hinni a csodákban és az igaz szerelemben. :)

ziara 

Szeretem a romantikus filmeket,így szerintem minden Sparks-könyvből készült filmet láttam. Ez még vissza volt, de mintha éreztem volna, hogy halogatnom kell. Nem tetszett. Nem fogott meg. Ha Josh Duhamel nem lenne ilyen helyes, akkor lehet, hogy abba is hagytam volna. A thriller szál nekem nem is kellett volna bele, tök para volt a másik pasi. Nem az én filmem volt. Pedig valami kellemesre vágytam volna tegnap este.

Lunemorte 

Az izgalmasabb részek a film vége felé voltak, de végülis nem rossz. Tetszett, hogy a film közepéig nem tudjuk, miért menekül a csaj.A végén azért kiakadtam….

szymba23 

Romantikus, szívbemarkoló, kaland… csak egy átlagos Nicholas Sparks regényből alkotott film, ami tökéletes lett, mint mindegyik. :) Imádtam a tájat, a tengerpartot, a sok napsütést.

Kincsanna 

Ha a trailert láttad, mindent láttál a sztoriból. Ettől függetlenül nem volt unalmas a film, bármeddig elnézegetném ezt a tengerparti környéket, engem le lehet kötni ennyivel is.

Dexter79

Mindig félve nézek meg olyan filmeket, amik könyvadaptációk, ebben az esetben azonban maximálisan pozitívan csalódtam. Annyival jobb lett a film, hogy el se tudom mondani.
Imádtam a szereplőket, együtt nevettem és sírtam, aggódtam és izgultam. Megmutatja, hogy mire is képes a férj, aki visszaél a hatalmával, és egy nő, aki azt hiszi, hogy nem lehet boldog. Plusz pont, hogy csodás helyen játszódik.

Dinah 

Meglepően jó film volt, és noha elsőre kevesebbet adtam neki, a vége miatt feltornaztam 9-re. spoiler


Népszerű idézetek

lugeos

Az életben az a legnagyobb öröm, hogy tele van második lehetőséggel.

SzRéka

– Ti zsigerből vagytok hülyék vagy tanultátok?

SzRéka

Alex: Ma, magával, azt érzem, hogy újra élek.


Hasonló filmek címkék alapján