Kedves John! (2010) 334

Dear John
105' · amerikai · dráma, romantikus 12

0 díj · 1 jelölés

John Tyree halkszavú, jóképű hivatásos katona az amerikai különleges alakulatnál, aki eltávon van Dél-Karolinában magányos édesapjánál látogatóba. Savannah Curtis gyönyörű, idealista főiskolás lány egy jómódú családból, aki a tavaszi szünetét tölti otthon. Egy véletlen tengerparti találkozásnak… [tovább]

angol · magyar

Képek 21

Szereposztás

Channing TatumJohn Tyree
Amanda SeyfriedSavannah Lynn Curtis
Richard JenkinsMr. Tyree
Henry ThomasTim Wheddon
Scott PorterRandy
D.J. CotronaNoodles
Cullen MossRooster (Dan Rooney)
Keith RobinsonStone kapitány
Leslea FisherSusan
William Howard BowmanDaniels

További szereplők

Kedvencelte 57

Várólistára tette 156


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Az elején tetszett a film lassúsága és hangulata. Bár nem untam, egy idő után túl nyomasztóvá vált és gyakorlatilag nem maradt benne olyan pillanat, ami szívmelengető lett volna. Végig azon elmélkedtem, miért szeretik az emberek az olyan romantikus filmeket, amikben alig van boldogság, cserébe halmokban tornyosul a szomorúság, majd az egész összeroskad az ostoba döntések alatt. A kevesebb néha több elv alapján szerintem ez lehetett volna jó film is. A szereplőkkel nem volt bajom egy ideig, pedig Channing Tatum egyáltalán nem tartozik a kedvenc színészeim közé. A végére a leányzó nem kicsit irritált. Mint romantika, nekem elég szegényes volt abban az értelemben, hogy totál nem jött át számomra, mennyire dúl a szerelem a két fiatal között. Drámának dráma volt, az tuti, simán megbőgetett. Nem lesz a kedvenc filmem és az ilyen jellegű sztorikat hamar ki is szortírozza a memóriám, de egynek elment, nézhető volt.

brena

Na itt fedeztem fel magamnak Channing Tatum-ot…:))))

Zsófia

Ez egy tragédia. (Átvitt és nem átvitt értelemben is.) Ebben a filmben egyetlen logikus döntést sem hoztak a szereplők, és még véletlenül sem volt egy másodperce sem boldog vagy szerethető, simán csak nyomasztó. Jónak indult, és a látványvilága szép, de semmi mást nem tudok értékelhetőként felhozni.

UViki 

Hát ez biztosan nem lesz a kedvenc Nicholas Sparks filmem..
Sablonos, kiszámítható alapsztori, Amanda Seyfried.. ha fizetnének érte se tudnám szeretni..
Channing Tatum.. Annyira nem áll neki jól egy romantikus film főszerepe, hogy az már fáj..

Nicole88

Szeretem Tatum-ot és nem csak azért mert piszkosul jóképű :D hanem mert tehetséges is!
Viszont ez a film tragikusan rossz lett :(
Sajnálom de nekem nem volt szerethető, eléggé unalmas volt, ezért futotta csak 6 csillagra…

Törpillaa 

Imádom ezt a filmet is és alig várom, hogy sorra kerüljön a könyv is. Néha a színésznő az agyamra megy de a lényeg hogy a film nagyon jó és persze Channing Tatum is. :-)

rhysciar

Ritkán nézek romantikus filmeket, pláne Nicholas Sparks féléket, de ez egy jó darab volt. Ráadásul Tatumot is talán itt láttam először.

dorcy01

Húha, nehéz értékelnem a filmet, méghozzá azért, mert belőlem nagyon komoly érzelmeket váltott ki. Pont egy nem túl jó időszakomban néztem meg és emlékszem rá, hogy fél óra után elkezdtem sírni rajta, majd végigbőgtem az egészet, de úgy, hogy többször meg kellett állítanom nehogy belefulladjak a könnyeimbe… :D
Nagyon jó film, de még egyszer nem vállalkoznék a megnézésére. :)

H_Anita

Annyira szerettem ezt a történetet. Annyira átéltem. Nem az az igazi Happy End volt, amire titkon úgy vártam, megmutatja, hogy nincs minden úgy, ahogy lennie kell. Majd találkozunk.


Népszerű idézetek

Pandalány

Az a nagy baj az idővel, amit megtanultam az alatt a két hét alatt, amit veled tölthettem, és az alatt az utolsó két hónap alatt, amit vele, hogy végül mindig elfogy. Fogalmam sincs, hogy merre lehetsz a nagyvilágban, John, de tisztában vagyok vele, hogy már rég elveszítettem a jogot, hogy tudjam. Mindegy, hány év telik el, egy mondatot mindig őrzök a szívemben: majd találkozunk.

dorinna00

El akartam mesélni valamit. Mikor meglőttek, tudod, mi volt az első gondolat, ami átfutott az agyamon, mielőtt elájultam? Az érmék. Újra 8 éves vagyok, egy pénzverdén vezetnek végig. A fickó az érmegyártásról beszél. Hogy hogyan lyuggatják ki egy lemezből. Keretezik és csiszolják őket. Hogyan préselik és fényezik őket. Aztán hogyan ellenőriznek minden egyes új érmét, hogy kiszűrjék még a legapróbb tokéletlenséget is. Ez jutott eszembe. Én egy érme vagyok az amerikai hadseregben. 1980-ban készültem. Fémlemezből lyuggattak ki. Préseltek, fényeztek, keretbe foglaltak és megcsiszoltak. De most van bennem két kis lyuk. Már nem vagyok tökéletes. De van még valami, amit elmondanék. Mielőtt minden elsötétült, tudod mi volt az utolsó gondolatom? Te.

hypedne

John: Are you sure you don't wanna go somewhere, I don't know, nice?
Savannah: Nice? No, I wanna go somewhere good.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján