Kedves John! (2010) 259

Dear John
105' · amerikai · dráma, romantikus 12

John Tyree halkszavú, jóképű hivatásos katona az amerikai különleges alakulatnál, aki eltávon van Dél-Karolinában magányos édesapjánál látogatóba. Savannah Curtis gyönyörű, idealista főiskolás lány egy jómódú családból, aki a tavaszi szünetét tölti otthon. Egy véletlen tengerparti találkozásnak… [tovább]

angol · magyar

Képek 21

Szereposztás

Channing TatumJohn Tyree
Amanda SeyfriedSavannah Lynn Curtis
Richard JenkinsMr. Tyree
Henry ThomasTim Wheddon
Scott PorterRandy
D.J. CotronaNoodles
Cullen MossRooster (Dan Rooney)
Keith RobinsonStone kapitány
Leslea FisherSusan
William Howard BowmanDaniels

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 53

Várólistára tette 118


Kiemelt értékelések

Tamás

Szívszorítóan pocsék. <3
Mennyi akadály áll a szerelem útjában, ha a szereplők segghülyék. :)
Én nektek szurkolok, autisták! Lovagoljatok boldogan az Örök Vidámság csodás farmján!

Zsófia

Ez egy tragédia. (Átvitt és nem átvitt értelemben is.) Ebben a filmben egyetlen logikus döntést sem hoztak a szereplők, és még véletlenül sem volt egy másodperce sem boldog vagy szerethető, simán csak nyomasztó. Jónak indult, és a látványvilága szép, de semmi mást nem tudok értékelhetőként felhozni.

brena

Na itt fedeztem fel magamnak Channing Tatum-ot…:))))

Nicole88

Szeretem Tatum-ot és nem csak azért mert piszkosul jóképű :D hanem mert tehetséges is!
Viszont ez a film tragikusan rossz lett :(
Sajnálom de nekem nem volt szerethető, eléggé unalmas volt, ezért futotta csak 6 csillagra…

Törpillaa 

Imádom ezt a filmet is és alig várom, hogy sorra kerüljön a könyv is. Néha a színésznő az agyamra megy de a lényeg hogy a film nagyon jó és persze Channing Tatum is. :-)

rhysciar

Ritkán nézek romantikus filmeket, pláne Nicholas Sparks féléket, de ez egy jó darab volt. Ráadásul Tatumot is talán itt láttam először.

dorcy01

Húha, nehéz értékelnem a filmet, méghozzá azért, mert belőlem nagyon komoly érzelmeket váltott ki. Pont egy nem túl jó időszakomban néztem meg és emlékszem rá, hogy fél óra után elkezdtem sírni rajta, majd végigbőgtem az egészet, de úgy, hogy többször meg kellett állítanom nehogy belefulladjak a könnyeimbe… :D
Nagyon jó film, de még egyszer nem vállalkoznék a megnézésére. :)

turanett

Megint sikerült egy Nicolas Sparks adaptációba bele botlanom. Annak Ellenére, hogy mennyire szomorú mégis tetszett. Szörnyű, hogy egy rossz döntés mennyire kihathat az életünkre. Szerintem a könyvet is elfogom olvasni. Kíváncsi vagyok, hog, ott hogy végződik. :)

Avilda

A könyv kedvenc, de a filmben annyi – számomra érthetetlen – változtatás történt, hogy emiatt nem szerettem.


Népszerű idézetek

Pandalány

Az a nagy baj az idővel, amit megtanultam az alatt a két hét alatt, amit veled tölthettem, és az alatt az utolsó két hónap alatt, amit vele, hogy végül mindig elfogy. Fogalmam sincs, hogy merre lehetsz a nagyvilágban, John, de tisztában vagyok vele, hogy már rég elveszítettem a jogot, hogy tudjam. Mindegy, hány év telik el, egy mondatot mindig őrzök a szívemben: majd találkozunk.

[névtelen]

John: Are you sure you don't wanna go somewhere, I don't know, nice?
Savannah: Nice? No, I wanna go somewhere good.

dorinna00

El akartam mesélni valamit. Mikor meglőttek, tudod, mi volt az első gondolat, ami átfutott az agyamon, mielőtt elájultam? Az érmék. Újra 8 éves vagyok, egy pénzverdén vezetnek végig. A fickó az érmegyártásról beszél. Hogy hogyan lyuggatják ki egy lemezből. Keretezik és csiszolják őket. Hogyan préselik és fényezik őket. Aztán hogyan ellenőriznek minden egyes új érmét, hogy kiszűrjék még a legapróbb tokéletlenséget is. Ez jutott eszembe. Én egy érme vagyok az amerikai hadseregben. 1980-ban készültem. Fémlemezből lyuggattak ki. Préseltek, fényeztek, keretbe foglaltak és megcsiszoltak. De most van bennem két kis lyuk. Már nem vagyok tökéletes. De van még valami, amit elmondanék. Mielőtt minden elsötétült, tudod mi volt az utolsó gondolatom? Te.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján