Szerelemben, háborúban (2014–2014) 15

A cári Oroszországban egyre erősödik a politikai ellenállás, és veszély fenyegeti a cár uralmát. Néhány katona Kurt Seyit Eminof hadnaggyal (Kivanç Tatlitug) hazatér, hogy kipihenje a harcok fáradalmait. A bálok, családi látogatások során a szoknyavadász hadnagy megismeri Surát (Farah Zeynep… [tovább]

Képek 25

Szereposztás

Kıvanç TatlıtuğKurt Seyit
Farah Zeynep AbdullahŞura
Fahriye EvcenMürvet
Caglar ErtugrulYusuf
Demet ÖzdemirAlya Baronez
Elçin SanguGüzide
Melisa PamukAyse
Birkan SokulluPetro
Ushan ÇakirCelil
Serdar GökhanMirza Mehmet Eminof

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

MHAlexa 

Ez a sorozat, megint a legjobbkor jött az életembe. Nagyon sokat köszönhetek neki, hogy erőt meríthettem belőle. Megmutatta, hogy még a legnagyobb szerelmen is túl lehet lépni. Köszönöm!

Londonna 

2015. január 10.

Mivel tegnap este még javában tartott a mosás, így úgy döntöttem, hogy amíg megy a mosógép, addig belenézek ebbe az új sorozatba…

Kellemes csalódás volt, bár kicsit kettős érzelmeim is vannak. Nagyon szépek a képek, a főszereplők is helyesek, viszont a jeleneteket kicsit furcsállottam. Voltak meglehetősen vontatott pillanatok, meg voltak olyan pillanatok, amiket meglehetős gyorsasággal ugrottak meg, holott szerintem ha jobban kidolgozták volna és nem intézték volna el olyan kevéssel, jobb is lehetett volna… Bár ahogy olvastam, az RTL itt is vagdosott ki jeleneteket…

A szinkron néhol szerintem is fura, de leginkább azért, mert több Szulejmános hangot is betettek. Mintha nem lenne kismillió szinkronszínész rajtuk kívül… Seyit hangja viszont nekem teljesen rendben volt, illik a karakteréhez. Az nem jelent semmit, hogy az adott színész hangja eredetiben milyen. Attól még lehet hozzá találni karakterében másabb, de passzoló hangot. Nekem tetszett.

Şura. Hmm. amikor először megjelent, picit elkerekedtek a szemeim, hogy ő lesz a női főszereplő? Ez a kis semmilyen lány? Aztán haladtak előre az események és engem nagyon meggyőzött. Sőt, a lányka egy idő után már kifejezetten Carey Mulliganre emlékeztetett, aki egy nagyon helyes és tehetséges színésznő.

A korábbi kommentekben olvastam, hogy többen hiányolják a főszereplők között a „kémiát”. Hát nem tudom, szerintem meg tökéletes volt minden egyes kis pillantás. Sőt, ebben a lányban néhol magamat fedeztem fel. Én is reszkettem, a gyomrom bukfencezett egyfolytában és minden bajom volt, már csak akkor is, ha a páromra gondoltam, aki elhívott randevúzni. Akkor először. Kicsit újraéltem ezt az izgalmat, meg a somolygó, „kukkolós” pillantásokat. Szóval részemről meggyőző volt. Kıvanç, mint színész eddig ismeretlen volt számomra, még sosem láttam semmiben. Van egy aurája, az már biztos. Nézegettem róla képeket és arra kellett rájönnöm, hogy kevesebb szakállal vagy szakáll nélkül viszont már egyáltalán nem „gyerebe” nekem. Itt, katonaként valóban van egy „peckes tartása”, az arcberendezése ezzel a mennyiségű szőrzettel pedig komolyabbá teszi. Ezek nélkül csak egy sima szépfiút látok, aki már csak emiatt sem érdekelne soha. Kicsit ilyen szempontból Burak Özçivit nekem, valamiért érte is odavannak a nők, nekem viszont egyáltalán semmi különös élményt nem jelent a látványa. :) De itt, ebben a szerepben tetszik a pasas.

Mindent összevetve lehet, hogy megnézem végig ezt a sorozatot. Nagyon tetszik, hogy ez is történelmi, mivel szeretem a történelmet. Az is plusz pont, hogy valamennyire próbáltak egy állítólag megtörtént esetet feldolgozni. Nagyon szépek a képek, ahogy már említettem, a jelmezek is… Látszik, hogy nem sajnálták rá a pénzt. Plusz azt is üdvözlöm, hogy nem túl hosszú sorozat, legalább végig lehet nézni. :)

3 hozzászólás
Timi98 

Fantasztikus sorozat, nem csoda hogy ilyen sikeres lett. A szereplőválogatástól kezdve a forgatókönyvig nagyon precíz, alapos és pontos. Történelmi tényekre épül, megmutatja az akkori eseményeket és mindemellett egy gubancos eseményszálat is kapunk mellé. Rengeteg a karakterfejlődés, az események viharában szereplőink is új emberekké válnak, egyesek erősebbé, míg mások gyengülnek vagy elbuknak. A forgatási helyszínek gyönyörűek, a színészi játék részről részre egyre jobb, a vége pedig igazán jóra sikeredett. Én ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a történelmi hangulatú romantikus filmeket vagy csak az izgalmas szálakkal teli sorozatokat.

Nightmare

Egészen jó sorozat. Bár a vége eléggé meglepő volt


Népszerű idézetek

gabicu

Az egyetlen ember vagy, akivel el tudom képzelni a jövőmet.

2. évad 2. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján