Észak és Dél (1985–1994) 46

A történet az amerikai polgárháború alatt és az azt megelőző, illetve követő években játszódik, a középpontban az északi Hazard és a déli Main család barátsága áll. A déli arisztokrata, Orry Main és az északi iparmágnás fia, George Hazard a West Point-i katonai akadémián barátkozott össze. 1847… [tovább]

Képek 19

Szereposztás

Patrick SwayzeOrry Main
David CarradineJustin LaMotte
Kirstie AlleyVirgilia Hazard
Lesley-Anne DownMadeline Fabray Lamotte
Elizabeth TaylorMadam Conti
Forest WhitakerCuffey
Gene KellyCharles Edwards szenátor
Robert MitchumPatrick Flynn
James ReadGeorge Hazard
Morgan FairchildBurdetta Halloran

További szereplők

Kedvencelte 11

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

Serafina 

Ezek aztán értenek a függővégekhez, hogy a fene vinné el őket… Most várhatok egy napot, hogy megtudjam, hogyan alakul a történet aztán a végén megint bosszankodhatok, hogy újra függővéggel zárják az részt.

Öööö a sorozat jó, csak éppen a felénél abbahagyta a tv. :/ A függővégei részről-részre ugyanazok. Borzasztóak. :D De azért szeretem.

GentleRain 

Imádtam, folyton néztem, pedig alapvetően tinédzserként nem vonzottak a harcos-polgárháborús sorozatok és filmek. És a mai napig nem tudom megbocsátani a magyar tévének, hogy csak a feléig vette meg ezt a remekbe szabott sorozatot! Bár akkoriban ez divat volt a ’90-es években. Mindenesetre, nekem nagyon szép emlékeim vannak róla, végig izgultam minden percét, és az élményben nagy szerepe volt az azóta sajnos elhunyt Patrick Swayze-nek.


Népszerű idézetek

jancsibohi 

– The day I met you was the day I was born.

2. évad 2. rész
bonnie9 

Charles Edwards szenátor: Elkanah! Tanulja meg fékezni a saját személyéért való rajongást!


Hasonló filmek címkék alapján