Szép csendben (2019) 43

On the Quiet
80' · magyar · dráma 12

A 18 éves Dávid egy ifjúsági zenekar tehetséges szólistája. Az országos versenyre készülés finisében a zenekarhoz csatlakozik az elsőéves Nóri. Dávid hamarosan megsejti, hogy a 13 éves csellista lánynak viszonya van 60 éves karmesterükkel. Őrlődve a fiatal lány és mestere közt, a fiú… [tovább]

magyar

Képek 6

Szereposztás

Major ErikDávid
Máté GáborFrigyes
Bognár LuluNóri
Antóci DorottyaKlári
Lengyel BenjáminZsolt
Schell JuditKrisztina
Szamosi ZsófiaZsuzsa
Varga MáriaZsóka
Láng AnnamáriaVivien
Görög LászlóDávid apja

Várólistára tette 111


Kiemelt értékelések

Kincsanna 

Én tuti, hogy túlírtam volna a sztorit… ha már az életünkben mindig ilyen szép csendben zajlanak ezek a történetek, legalább filmen legyen valami feloldása.
Így viszont olyan feszültségeket teremtett, amik még mindig itt lógnak a levegőben… spoiler
És a két katartikus jelent a végén, nem is tudom még melyik az erősebb: az anya monológja-beszélgetése, amiben szinte szugerálja, hogy olyan nagy baj mégsem történt. És a másik anya csacsogása a lecsóról… miközben Dávid csak szorítja tovább az asztalt…

kottazur

Csak szeretnék a saját számba hányni. A film mondanivalója miatt is, és az amatőr színészek miatt. Volt azért annyi pénz az Inkubátor programban, hogy sokkal jobb dolgokat lehessen gyártani belőle ennél.

hepi1122

Minél többet gondolkodom ezen a filmen, annál több hibát fedezek fel benne. Adott egy jó ötlet, egy jó irány, de megvalósítani már nem sikerült megfelelően. Olyan, mintha rendező menet közben beijedt volna. Nagy kár, ennél sokkal több volt a sztoriban.

Istris

Szeretem az ilyen atmoszférájú filmeket. Jó volt a szereplőválasztás és jó volt a film is. Szerintem ez egy nagyon szerethető film a feldolgozott téma ellenére. Az ifjak hitelesen és jól játszottak, szereintem remek bemutatkozó film részükről, a többiek pedig remek színészek és ezt most is bizonyították. Ajánlom!


Hasonló filmek címkék alapján