Sweeney Todd (2006) 7

A Fleet Street démoni borbélya számos mit sem sejtő vendége torkát vágta el, míg a székében ült. Amikor Mrs. Lovett az ő szomszédságában nyit boltot, kettejük közt komplex, környezetükre káros kapcsolat alakul ki, és mindeközben egyre másra tűnnek el az emberek a környékről…

Szereposztás

Ray WinstoneSweeney Todd
Essie DavisMrs. Lovett
Tom HardyMatthew

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

carragher 

Jó kis angolos cucc. Kicsit gyomcsavaró jelentekkel.

Corvus_CoRex 

Ahh! Van a Johnny Depp féle Sweeney Todd. Na, azt még sosem láttam. Egyszer elkezdtem nézni, de ahogy kornyikálni kezdtek, elkapcsoltam. Szóval most féltem, hogy ez is ilyen lesz, de Tom Hardy miatt halált megvető bátorsággal ültem neki!
Azaz, feküdtem, mert olyan ritka ez a film, hogy csupán a csillagok szerencsés állásának köszönhetem, hogy rábukkantam! Egyetlen egyszer ment a TV-ben, pont most, mikor Hardy lázban égek és pont most, mikor kipróbáltam, hogy mediabox keresőben színészre is rá lehet-e keresni spoiler és pont olyan csatornán, amire van előfizetésünk, viszont! Hogy ne legyen tökéletes a dolog, éjnek évadján adták le. És a csatorna műsorait nem lehet visszanézni. Úgyhogy féltem is, hogy Hardy ide, Hardy oda, bealszok majd rajta. Előtte amúgy el is aludtam, pedig néhány éve még hogy bírtam az éjszakázást! De cserében a korral bölcsebb vagyok, szal okos voltam és beállítottam az okos telefonom, hogy okosan ébresszen majd fel!

Így is lett.

Persze a félsz bennem volt, hogy uncsi lesz, vagy majd ezek is trallalláznak és ott végem lesz, de végül dalolászásnak nyoma sem volt, a sztori pedig elég érdekes volt ahhoz, hogy felélénkülve nézzem, noha végig vízszintesben voltam. (Ez egy veszélyes póz filmnézéshez! Mintha kötélen táncolnék… vagy inkább feküdnék és bármikor álomba zuhanhatnék!)

Hardyt imádtam benne, olyan cuki volt, nem csodálom, hogy Sweeney is megkedvelte… </3 De Todd is, szó szerint félelmetesen jó volt! ((O_O)) Én nem ismertem ezt a történetet, pedig ha tudtam volna! Bár néha tökre féltem Todd-tól… Máskor viszont simán lettem volna cinkosa…
A kivitelezés is tetszett, szóval wow, kellemes meglepetés volt!
És basszus rittig az ilyen filmek nem elérhetőek, pedig simán újranézném anyával.
Már csak azért is, hogy legeltethessem Hardyn a szemeim… X)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján