Super Duper Alice Cooper (2014) 2

A dokumentumfilm Alice Cooper életét és karrierjét követi nyomon. A zenés dokumentumfilmben archív felvételekkel, animációkkal és rockopera-jelenetekkel mutatják be a zene egyik legfelejthetetlenebb művészének felemelkedését, bukását és újjászületését.

Szereposztás

Alice Cooperönmaga
Robert Ezrinönmaga
Shep Gordonönmaga
Elton Johnönmaga
John Lydonönmaga
Iggy Popönmaga

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

blianhun 

I'm 18, and I like it!
A hasonló zenész-életrajzok között mindenképpen a jobbak között van, nem csak annyi, hogy a megöregedett delikvens beszél a kamerába félórákon keresztül…
Vincent, az egyszálbél kanadai papfi hogyan válik rocksztárrá, ez tényleg egy Jekyll & Hyde történet. Ötletesek a grafikai megoldások, a kis átvezetések, szinte élmény már csak ezeket is figyelni, nagyon adja a 70-es éveket.
Amit hiányoltam: a nagy visszatéréssel vége is a filmnek, pedig utána jött még a Bed of Nails, a Poison, a Spark in the Dark, a Dangerous Tonight, stb. Még néztem volna tovább!

dulkap 

Egy igazi legenda korai éveinek kiváló feldolgozása egy elég sajátos megvalósításban. Tetszett a képi megvalósítás és a rengeteg eredeti felvétel. Egy pont levonás azért járt, mert gyakran nem lehet tudni, hogy épp kinek a hangját hallod. Alig várom a nyári koncertet, hogy végre élőben is láthassam Alice Coopert.


Hasonló filmek címkék alapján