Shop-show (View Askewniverse 2.) (1995) 65

Mallrats
94' · amerikai · romantikus, vígjáték 16

Brodie és T.S. állandóan az ultramodern plazában lógnak, jóllehet nincs a világon semmi dolguk, mégis: egyszerűen imádnak ott lébecolni. Most az egyszer teendőjük is akad: mindkettőjüknek lelépett a barátnője, s ők minden követ megmozgatnak a könnyűvérű csajok visszahódítására. Úgy tűnik… [tovább]

Szereposztás

Shannen DohertyRene Mosier
Jeremy LondonT.S.
Jason LeeBrodie Bruce
Claire ForlaniBrandi
Kevin SmithNéma Bob
Jason MewesJay
Ben AffleckShannon Hamilton
Stan Leeönmaga
Joey Lauren AdamsGwen
Ethan SupleeWillam

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

krlany 

Ez is egy olyan film, aminek nem árt az idő… Rengeteg képtelen baromság összehordva, és mégis minden apróságban magára ismer az ember, közben pedig hangosan felröhög, vagy épp nagyra nyitja szemeit.:)
Mennyi pályakezdő színésznagyság… Stan Lee-ért plusz piros pont, meg a jedi elmetrükkös párhuzamért. Ütős:D: fénykard – cigi, Luke – Néma Bob. Bírom a Kevin Smith filmeket mondtam már?;)

Szeszj 

Nekem tetszett, már nem először látom Kevin Smith filmet, de még mindig nagyon jók, és viccesek is, igza már nem a mai darab de pont ez a jó bennük! :D Értékelés: Történet:5/5* Vicces ahogy a show-t megakarják akadályozni! :D Szereplők:5/5* Jay és Néma Bobot nagyon imádom, de a többiek is nagyon jók! :D Zene:5/5* Voltak benne jók! :D Vége:5/5* Az nagyon nagy volt, főleg a videó kazettás! :D Összegzés:10/10* Biztos hogy majd megnézem máskor is! :D

carragher 

Jay és a néma Bob nagyon jók de maga a történet nekem nem jött.
Valahol azt olvastam a legjobb szerelmi történet. Akkor te még nem láttál túl sok szerelmes filmet gondoltam magamban. Csak közepes nálam.

adrica 

A kedvenc romantikus vígjátékom evör! <3

ax7zkkppqf

számomra úgy a második felétől indult be igazán a történet. igazából viszonylag egyszerű problémákkal szembesülnek a szereplők, már annyira, hogy szinte nem is értettem, hogy tulajdonképpen mi bajuk is van. :D de egyébként nekem valamiért nagyon tetszik ez a kicsit régebbi plázás hangulat.

fayakezdet

Tök jó lenne, sőt, igazából az is. De néha nagyon leül, ezért nem tudtam felhőtlenül élvezni.


Népszerű idézetek

David_Lakner 

Brodie: Mi a fenét csinálsz a fürdőszobában egyáltalán?
Rene: Tényleg tudni akarod? Sírok.
Brodie: Hogyhogy sírsz? És van is valami oka?
Rene: Azokra gondolok, akik olyan döntéseket hoznak, amik befolyásolnak. Az orvosokra, akik betegeket próbálnak gyógyítani. A mérnökökre, akik felhőkarcolókat terveznek. Arra, aki a repülő útját egyengeti. Arra gondolok, hogy ők nap mint nap helytállnak. Tesznek valamit az emberiségért. És nem hátrálnak meg a fenyegető bukás lehetőségétől, amivel szembesülhetnek. Csak azokkal az emberekkel és vállalatokkal törődnek, amelyek támogatják nemes céljuk elérésében.
Brodie: Jézusom, ezek után el sem merem mondani, én mire gondolok a fürdőben.

adrica 

Brodie: I love the smell of commerce in the morning!

Zikk

Brodie Bruce: Anyám mindig azt mondta: minek megvenni a tehenet, ha a szexet úgyis ingyen kapod?


Folytatása

Összehasonlítás

View Askewniverse


Hasonló filmek címkék alapján