Kedvencelte 8

Várólistára tette 113


Kiemelt értékelések

babamano86

Aranyos kis limonádé volt némi tanulsággal és néhány jó poénnal. Lehet, hogy megnézem még máskor is.

Keikorca

Hát, én sajnos jobbat vártam. Az ötlet nem lenne rossz, de… ha már ez, akkor sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. De tény, hogy a színészek ebből a valamiből legalább kihozták a maximumot, szóval ha másért nem, miattuk szerethető, még akkor is, ha egyes karakterek teljesen random módon léteznek a filmben.
(Nekem Parizer volt a sztár!)

Bogas 

Azt gondolom, hogy a „szegény anyám/apám/tengerimalacom súlyos beteg, és meg akarom szépíteni az utolsó napjait egy túl jól sikerült hazugsággal, de aztán mégsem hal meg, és én csak egyre jobban belebonyolódom a hazudozásba” trope akkor klasszikus, hogy akkor érdemes újabb filmet csinálni belőle, ha az tud igazán új és/vagy vicces lenni. Nyilvánvalóan a rendező nem osztotta a véleményemet – de most már legalább van egy erős elképzelésem, mik lehetnek a kedvenc romkomjai. Mindkettőnk szerencséjére a színészek elviszik a filmet.

kovacseszter

Ez egy nagyon király magyar film lett. Bár melyik nem az, amelyikben Tenki Réka játszik?! Nagyon jó volt a koncepció, tök jó, hogy így összesodorta őket a szél.
Mondjuk azt bánom, hogy csak 3 részben tudtam megnézni a filmet, egyben biztos nagyobb áttörést okozott volna.
A vége pedig nagyon jól lett lezárva, jól elgondolkodtatott a dolog..

bucinudli

Egy könnyű kis limonádé, pont olyan volt amire számítottam a trailer alapján. Amit nem tudok megérteni, hogy az embereknek miért kell a magyar filmeket folyamatosan lefikázniuk (lásd port.hu, ami tele van 10ből 1 csillagos értékelésekkel).

1 hozzászólás
Tamás

Készült Magyarország Kormánya megbízásából.

Sha

Nagyon jól szórakoztunk. Meg fogjuk nézni újra.

Tetszett az előzetes és a szereposztás (például Máté), + eddig csak dícsérték, akik látták (kivéve itt), ezért megnéztük. Nem vártunk az eddigi filmeknél ötletesebbet, különlegesebbet. Nekem mégis voltak venne ilyen élmények.

a_girl92 

Annyira nem volt rossz, de nem bánom, hogy anno nem néztem meg moziban, pedig akartam…Most egy kihívás miatt néztem meg, de amúgy is terveztem az adott hozzá plusz löketet :D

Chris90 

Nahát, ez a film nem is volt annyira rossz, ahhoz képest, hogy Orosz Dénes keze van a dologban, akinél továbra sem értem, hogy a Poligamy és a Coming out után hogyan engedhetnek film közelébe. Egy tipikus gagyi romantikus film, amiben semmilyen magvas gondolatot nem találunk, de sablonkaraktereket és percre pontosan kiszámítható cselekményvezetést igen. Házi karanténom 20. napján (amikor minden este megnézek egy filmet) éppen jó volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján