Seveled (2019) 18

Egy gyermeklelkű filmkritikus és szomszédja, a várandós ex-sztriptíztáncosnő összefognak, hogy megszépítsék a férfi szívbeteg édesanyjának utolsó napjait azzal, hogy egy párnak tettetik magukat.

magyar

Képek 1

Szereposztás

Tenki RékaSaci
Mészáros BélaGergő
Básti JuliEmma
Mészáros MátéAdonisz
Rezes JuditHedvig
Cserhalmi GyörgyKároly
Bodrogi GyulaGéza
Ónodi EszterAnna (főszerkesztő)
Pogány JuditValika
Györgyi AnnaDr. Sulyok

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 104


Kiemelt értékelések

Keikorca

Hát, én sajnos jobbat vártam. Az ötlet nem lenne rossz, de… ha már ez, akkor sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. De tény, hogy a színészek ebből a valamiből legalább kihozták a maximumot, szóval ha másért nem, miattuk szerethető, még akkor is, ha egyes karakterek teljesen random módon léteznek a filmben.
(Nekem Parizer volt a sztár!)

Bogas 

Azt gondolom, hogy a „szegény anyám/apám/tengerimalacom súlyos beteg, és meg akarom szépíteni az utolsó napjait egy túl jól sikerült hazugsággal, de aztán mégsem hal meg, és én csak egyre jobban belebonyolódom a hazudozásba” trope akkor klasszikus, hogy akkor érdemes újabb filmet csinálni belőle, ha az tud igazán új és/vagy vicces lenni. Nyilvánvalóan a rendező nem osztotta a véleményemet – de most már legalább van egy erős elképzelésem, mik lehetnek a kedvenc romkomjai. Mindkettőnk szerencséjére a színészek elviszik a filmet.

Sha

Nagyon jól szórakoztunk. Meg fogjuk nézni újra.

Tetszett az előzetes és a szereposztás (például Máté), + eddig csak dícsérték, akik látták (kivéve itt), ezért megnéztük. Nem vártunk az eddigi filmeknél ötletesebbet, különlegesebbet. Nekem mégis voltak venne ilyen élmények.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján