Sejtcserés támadás (2010) 167

The Switch
103' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Jennifer Aniston és Jason Bateman a Sejtcserés támadás főszereplői, amely egy nem szokványos vígjáték Kassieről, egy okos, vidám, szingli lányról, aki a kissé idegbajos legjobb barátja, Wally határozott ellenvetésének eleget nem téve végképp úgy dönt, itt az ideje egy babának, még akkor is, ha… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Jennifer AnistonKassie Larson
Jason BatemanWally
Patrick WilsonRoland
Juliette LewisDebbie
Jeff GoldblumLeonard
Caroline DhavernasPauline
Todd LouisoArtie
Scott ElrodDeclan
Kelli BarrettJessica Nilson
Thomas RobinsonSebastian

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

Bancsurka 

Imádom az olyan filmeket amibe gyerekek is szerepelnek. Annyira aranyossá teszi az egész filmet. Nagyon tetszett :D

AniTiger 

Imádom Batemant! Egyszerűen annyira jól játszotta el ezt a furcsa hipochonder pacákot, hogy az valami eszméletlen.

Lilla99 

Imádtam a filmet az első perctől az utolsóig. Nagyon tetszett, hogy nem egy szokványos alaptörténete van, ami a bonyodalmat előidézi. Természetesen ebben is előfordulnak a szokásos dolgok például hogy spoiler, de ennek ellenére is nagyon élvezhető az egész. Volt néhány vicces momentum is, illetve rengeteg nagyon cuki, szívszorító is. Például nekem a kedvencem az, amikor Sebastian meséli Wallynak a képkeretben lévő emberekről, hogy ők kik is.Ez amúgy annyira egyértelmű volt, hogy ezért gyűjtötte őket. És ha már itt tartunk, írtó cuki kisgyerek Sebastian. Nagyon okos, nagyon különleges és imádnivaló. A kapcsolata Wallyval pedig hihetetlen. Arra mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy hogyan reagál arra, hogy spoiler. Ami egyébként meglepetésként ért, hogy ennyire a végén derült ki az igazság és csak egy pár percig lett húzva az „én már nem bízom benned, utállak dolog”. Viszont örültem, hogy a végén még mutattak egy kis részletet a jövőből. Szerintem nagyon aranyos dolog, amit Sebastian a kutyusokért megtesz. Hihetetlen, hogy ilyen kicsi és mégis ennyire intelligens. Összességében tehát, mindenkinek ajánlom a filmet, aki egy jó kis kikapcsolódásra vágyik, nem túl szokványos alaptörténettel, viszont a szokásos happy enddel.

zuna19 

Érdekes mert itt még bírtam Jason Batemant. Ma már valamiért ellenszenvesnek tartom. De ez a film egy jó emlék. Korábban láttam párszor, a megjelenése körül. De már évek óta nem láttam. Nem is érdeklődök iránta, pedig sokat adják ezt is.

Dexter79 

Csak és kizárólag Jennifer Aniston miat került a várólistámra és azt gondoltam, hogy Jason Bateman-nel karöltve jó kis párost alkothatnak. Ekkorát nem is tévedhettem volna. Egy nagyon gyenge vígjáték, a sztori se egy nagy ötlet, hát még a kivitelezés.
Aniston hozta a szokásos formáját, de semmi pluszt nem tett a filmhez, Bateman pedig megint egy nagyon balekot játszott, de most uncsi volt.

Kontra_Judit 

Ez egy nem mindennapi vígjáték volt. Jennifer Aniston miatt töltöttem le a filmet, még sosem csalódtam, nagyon jópofa szerepeket játszik. Viszont a másik főszereplő számomra teljesen idegen, még nem láttam sehol. Annyira egyedi a film alkotása, az elején nagyon jól indít, aztán jön egy kissé unalmas középrész, amikor már az ember feladja, hogy na, mindjárt nem nézem tovább, akkor kezdődik ismét egy felcsigázórész, amely érzelemdús, még meg is sirattam a filmet 3x is!!! A vége persze happy end:))
Nagyon jó megoldás, hogy az elején és a végén narrátor vezeti fel, illetve le az egész történetet.

Valcsa

(2013.okt.05.)
Ómamám! :D A film elején még annyira nem tetszett, hogy az valami hihetetlen… Igen, megint egy romantikus vígjáték, ahol a barát-pasi teljesen bele van esve a barát-nőbe, aki tényleg csak barátként kezeli és nem akar tőle semmit. Hurrá, ez fog menni a végéig… Aztán volt egy kiszámítható kis szerencsétlenség-jelenet (a cím nagyon találó, de baromi spoileres… Arról nem is beszélve, hogy iszonyat gusztustalan a dvd borítója… blöeee :P). Igazából úgy a film első félórája után már tényleg élveztem ezt a kis komédiát. :)) Kassie kisfia, Sebastian valami hihetetlenül aranyos, őt meg kell zabálni a filmben, feltétlenül. ^^ És amilyen duma van nála! :D Egyedül azt sajnálom, hogy az ő szinkronhangja nem a legjobb… :/ Persze, jó gyerek-szinkronszínészt találni lehet, hogy amúgy is nehéz, ezt megértem, de akkor is… nem vagyok kibékülve Sebastian szinkronjával… :/ Jennifer Aniston állandó szinkronhangja, Kökényessy Ági viszont mindig hozza a formát (mellesleg a Bűbájos boszorkák „Phoebe”-jének (Alyssa Milano) is ő volt anno a magyarhangja, és ez még csak most esett le :D).
Visszatérve a filmre: így a végére egész szépen kialakult ez a történet, még akkor is, ha kicsit irracionális ez az egész. :) Nekem tetszett.

brena 

Ezen annyit nevettem,jó film,újra kell nézzem.

LoneWolf 

Jennifer Aniston talán legjobb vígjátéka, hiszen Jason Bateman-nel remek párost alkotnak, ráadásul a sztori sem egy szokványos darab. Azon kívül pedig, hogy a néző már az alapszituáción is elszörnyed, nagyon aranyos és rendkívül vicces kis darab, amit bátran ajánlok a lágyabb, kulturáltabb humor kedvelőinek.

Chris90 

Nem annyira vígjáték, inkább emberi dráma, de abból is a könnyedebb fajtából. Bateman egy új arcát mutatta meg, Anniston meg hát… Maradjunk annyiban, hogy továbbra sem egy Amerika legtehetségesebb színésznője. Viszont a kisfiú nagyon jó volt. :)


Népszerű idézetek

Kontra_Judit 

Nézzük meg magunkat. Folyton rohanunk, folyton loholunk. Folyton késésben vagyunk. Emberek vagyunk, ez mégis embertelen. A legjobban arra vágyunk, hogy tartozzunk valakihez. Vannak, akik első látásra egymásba szeretnek, azonnal érzik. A sors, egymásnak rendelte őket. Nagyszerű érzés lehet, mint egy tündérmesében. Boldogan élnek, még meg nem halnak. De azért általában nem ilyen egyszerű. Legtöbbünk számára ez kevésbé romantikus. Tele van bonyodalmakkal, problémákkal, lekésett pillanatokkal és elszalasztott lehetőségekkel. Nem azt mondjuk, amit kellene. És nem is akkor. Legalábbis én így jártam…


Hasonló filmek címkék alapján