Sehol (2023) 43

Nowhere
109' · spanyol · dráma, thriller

Terhesen, egyedül, a tengeren sodródva próbál életben maradni egy konténerben rekedt nő, aki egy szétdúlt diktatórikus országból menekül.

spanyol · angol
spanyol · angol

Szereposztás

Anna CastilloMia
Tamar NovasNico

Kedvencelte 2

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Corvus_CoRex 

Atyám… ezt a klisés mű nyáltengert……….. DX
Pedig a spanyol cuccok szoktak tetszeni… :s
Ez arra jó, hogy mással együtt nézd és röhögjetek rajta. Mindig mondtam, hogy ekkor-akkor minek kéne történjen és aztán hallattam egy mély, sátáni kacajt. XD
De még így is kaksi volt mondjuk nekünk… =_=
Viszont akármilyen klisés, kiszámítható volt a spoiler jelenet, az totál rendben volt nekem. Úgyhogy arra a +1*. :P
Kár, hogy nem olyan volt végig… :<

2 hozzászólás
zsuzsyb

Hát nem is tudom, mit mondjak. Túlélős filmek a kedvenceim (kevés a jó belőlük) és ez nem is volt rossz, de valami bajom mégis van vele. Talán az, hogy furamód kisebbségi érzéseket keltett bennem.. én nem hiszem, egy hasonló helyzetben túlélnék, lenne ennyi lelki erőm és eszem hozzá, mint itt a hősnőnek. Tudom, hogy a valóságben ennél extrémebbet is gyakran túlélnek emberek, leleményes küzdők, meg hogy az anyai ösztön a legerősebb, meg minden, de ez valamiért (mint írtam, nem tudom miért) nekem most sok volt.

desertangelable 

Vicc kategória. Tipikus ellenpéldája a kevesebb, több esetének, nagyot akartak markolni a készítők, végül keveset fogtak. Annyira naturális akart lenni, hogy végül már gusztustalan lett, annyira tragikus akart lenni, hogy végül már komikus lett, és annyira valószerű akart lenni, hogy végül komolytalan lett.

dorcy01

Hú, lelkileg eléggé megterhelő, de mindenképp megéri megnézni!

hullaszto

A film felétől már nagyon drukkoltam, hogy meghaljon a nő.

letti_

A legroszabb döntés volt, megnézni ezt. A második felénél néha bele tekertem, hogy hamarabb túl legyek rajta. Sok filmmel úgy vagyok, hogy az alap sztori, még jó is lehetne, de nem jó a kivitelezés. Erről talán még ezt sem lehet elmondani, mert nagyjából mindegy mit csinál a csaj a túlélésért, vagy partra sodródik, vagy nem. Vagy megtalálják, vagy nem. Lehetne izgulni, hogy túléli-e, vagy sem, feltéve, hogy érdekel-e, hogy túléli. Engem, még annyira, se vitt magával, hogy érdekeljen. Talán azért nem egy csillag, mert az apokalipszis, amit kreáltak köré, az nem volt rossz ötlet.

Imoran 

Nem értem ezt a sok lepontozást, én végig izgultam, nyilván ilyen befejezésre is számítottam, de tetszettek az ötletek, ahogy Mia túlélt. Azért a méhlepényes rész érdekes volt, ott kicsit fintorogtam. Egy üres kontèner szívás lett volna…

fefe1968

Elég megosztó film az értékelések alapján. Nekem teszett! Valakinek az apokalipszis tetszett, amit kreáltak köré, nekem pont az lógott ki a történetből. Valakinek klisés, de az életben már minden az! Nincs már új a nap alatt! Csodálom azokat, akik oly magabiztosan tudják a csavart a történetekben, tudják, hogy mi lesz a következő mozzanat :)! A való életben miért nem választanak olyan hivatást, ahol ezzel vinnék valamire?
Egy túlélő filmről van szó, azt se rójuk fel neki, hogy itt-ott gusztustalan! Nincs is olyan hasonló témájú alkotás, amiben nem lenne hasonló! Túlélni nem lehet egy fehér abrosz mellett frissen vasalt ruhában! Ez a film így volt jó, ahogy volt!

M_Mária

Nem volt ez rossz, de azért sok hiba is volt benne. De ha ezektől megpróbálunk elfüggetleníteni, akkor élvezhető. Nyilván a lényeg, hogy a kitartásról és az akaraterőről szól a film. A színésznő pedig jól hozta a szerepét.


Hasonló filmek címkék alapján