A bosszú (2017) 25

Revenge
108' · francia · akció, thriller 18

Három jómódú családfő a vadászatot választotta a hétköznapi stressz levezetésére. Éves találkozójukra érkeznek a sivatagba, de szokásuktól eltérően egyikük szívdöglesztő fiatal szeretőjével érkezik. A lány hamarosan nem csak a férfiak vágyálmainak középpontjába kerül, hanem a célkeresztjükbe is.

Szereposztás

Matilda Anna Ingrid LutzJen
Kevin JanssensRichard
Vincent ColombeStan
Guillaume BouchèdeDimitri
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

Kiskakukk 

Tetszett, mert bár vannak benne ordító baromságok, mertek durvák lenni. Itt aztán volt vér rendesen,nem finomkodtak. Képileg és hangulatilag is bejött.

Marcsi0603

Bosszúállós sztrori, csajt meg akarják ölni, ami nem sikerül, és visszavág. Sok ilyet láttam már, ez kicsit színesebb volt az átlagnál, és tuti, hogy túl sok művért vettek a forgatáshoz, mert ekkora mészárszéket rég láttam. Eléggé hihetetlen dolgok vannak benne, de azért élveztem. Egyszer nézős, nem kell sokat várni, és úgy elég pihentető élmény volt.

Levi 

Tipikusan olyan film, ami két táborra oszt: vagy imádod mindenével együtt; vagy unod, kikapcsolod, végig káromkodod, hogy ez meg mi a …
Én imádtam :)))

LyennSunny

Te jó ég! Mi a frász volt ez? Nagyon jóindulatú vagyok…

Szabolcs_Szabó 

Ez a film borzasztóan szar! Olyanok történek benne, ami lehetetlen, irreális! Ebben a filmben nem igaz hogy senki nem tudja eltalálni a célt mindenki, lövöldözik össze vissza! Nagyon szar film lett!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján