Rumlis vakáció (2006) 90

Bob Munro minden követ megmozgat, hogy a családi vakáció ne torkolljon komplett katasztrófába. A Munro-família ugyanis már a várva várt Hawaii vakációra készül, amikor a családfő ultimátumot kap főnökétől: meg kell jelennie egy coloradói megbeszélésen, különben búcsút mondhat a munkájának. A… [tovább]

Szereposztás

Robin WilliamsBob Munro
Cheryl HinesJamie Munro
Joanna 'JoJo' LevesqueCassie Munro
Josh HutchersonCarl Munro
Hunter ParrishEarl Gornicke
Kristin ChenowethMary Jo Gornicke
Jeff DanielsTravis Gornicke
Will ArnettTodd Mallory
Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Valcsa 

Évek óta egyik nagy kedvencem, szerintem Robin Williams egyik legjobb vígjátéka. :) Lehet, hogy csöppet sablonos, de még így is nagyon mulatságos, és tanulságos is.
Érdekesség, hogy a Carl-t alakító Josh Hutcherson játszott az Az éhezők viadalában is (Peeta), a nővérét alakító JoJo pedig zenei karrierje miatt lehet ismerős (a Too Little Too Late-et kifejezetten szerettem/szeretem tőle :) ).
Úgyhogy már csak miattuk is tessék megnézni, vagy ha nem, hát azért, mert tényleg fergeteges ez a film. :)

7 hozzászólás
Sister

Teljesen kész ez a film, a szó legszorosabb értelmében. Még anno a hangtárból kölcsönöztem ki a húgommal, nagyon ajánlották, hogy milyen szórakoztató, vicces. Jelentem, tényleg az, sokadszorra nézve is ugyanúgy nevetek a képtelen kalandokon, a lehetetlen helyzeteken. A végén ismét bebizonyosodik, hogy a család örök és eltéphetetlen kötelék, ami minden nehézségen átsegít. Robbie Williams egyik legjobb vígjátéka. :)

Kontra_Judit 

Nem vagyok vígjátékrajongó, időnként szembe jönnek velem és megnézem. A Munro család életébe kaptunk bepillantást, ahol kedvenc Robin Williamsünk volt az apa…Tanulságos történet, mind gyereknevelés, mind a gyerekek viszonya a szülőkhöz, elgondolkodtató volt. És a másik lényeges dolog, mi a fontos, a család vagy a karrier?

Cyril 

Remek kis vígjáték Robin Williams-el. Szerethető karaterek, könnyed laza történet. Teljesen kikapcsolt. Nem erőltetett, mint sok manapság készülő vígjáték, de azért sokat hozzá tesz a 'szomorú bohóc' játéka is :) Ajánlom :)

Thaliavilaga

Jajj, hát ez nagyon szórakoztató kis film, korábban is láttam már, akkor is végig vigyorogtam rajta. Robin Williams egy zseni. Mindig olyan érzésem volt vele kapcsolatban, hogy olyan kis szomorú bohóc. Ebben a filmben is imádtam a kis esetlen, szerethető karakterét.


Népszerű idézetek

desertangelable 

Valamiről a zseniális férjed megfeledkezett. Hatvan litert fogyaszt százon. Maradjunk inkább itthon és gyújtsunk fel egy olajmezőt.

Sunshine 

– Elütünk még valamit [Kiviszi a stop táblát].
– Visszamegyünk? A szomszéd macska kimaradt.

Sunshine 

Cassie Munro: Mama, valami barom pont elénk állt a förtelmes lakókocsijával. [Kiszáll belőle az apja] Jézusom, a férjed az!

Sunshine 

Bob:Trevis, a viselkedésemet olykor akár sértésnek is lehetett értelmezni.
Trevis: Hát, némileg otrombának hatott.
Bob: Igen. Hibáztam, de nem leszek kevesebb, ha beismerem. Te meg nagy ember vagy.
Trevis: Értem a metaforát, Todd. A Stanfordra jártam.

Sunshine 

– Nem loptam. Úgy találtam [a laptopot].
Mary Jo Gornicke: Most meg elhagytad!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján