Rosszbarátok (2006) 12

Big Nothing
86' · angol, kanadai · vígjáték, krimi 16

Charlie a tanári pályáról a telefonos ügyfélszolgálat világába pottyan, de már az első munkanapján kiteszik a szűrét. A rendőrfeleséggel és egy kislánnyal megáldott Charlie kétségbeesésében betársul Gus, a feltörekvő szélhámos balhéjába: a terv szerint egy kis zsarolással nagy zsét sajtolnak ki… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

David SchwimmerCharlie
Simon PeggGus
Alice EveJosie
Mimi RogersMrs. Smalls
Natascha McElhonePenelope Wood
Jon PolitoHymes ügynök
Sarah EdmondsonIsabella
Olivia PetersonEmily
Mitchell MullenSmalls tiszteletes
Amber SealeyCall Center vezető
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

A hazai címadás újabb remeke. Ha már létezik „Jóbarátok” és ebben is David Schwimmer játszik, akkor legyen ez a „Rosszbarátok”, mert ugye ott Ross-nak hívták… ha-ha-ha… uh. Na, jó!
Nem volt ez olyan szörnyű, párszor tudtam rajta nevetni, még ha a sztori nem is volt éppen az az „agyam eldobom” fajta. A szereposztás mindenesetre jeles és egy nézést bőven megér.

Mr_White 

Tulajdonképpen egész szórakoztató, de egy idő után elég fárasztó lesz, hogy kevés értelme van a cselekménynek. Nem ártott volna még egyszer átgondolni ezt a forgatókönyvet.

csokidani 

sajnos ez kritikán aluli volt.
Érezhető hogy fekete humort próbáltak bele vinni, de az egész béna és esetlen lett. Nagyon sajnálom mert Schwimmert imádom a Jóbarátokban, de ez nagy mellé nyúlás volt. A színészek erőltetettek voltak, a humor nem csúcsosodott ki, a rendezés pocsék lett.
Csalódás :( :(


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján