Romlott oktatás (2019) 26

Bad Education
103' · amerikai · dráma, vígjáték 15

Frank Tassone köztiszteletben álló Long Island-i szuperintendens, aki asszisztensével, Pam Gluckinnal együtt a Roslyn Iskolai Körzet felvirágoztatásán dolgozik. Frank a pozitív üzenetküldés mestere, akit a polgárok és a diákok egyaránt kedvelnek. Ám egy diákújságíró néhány kiadási bizonylat… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Hugh JackmanFrank Tassone
Allison JanneyPam Gluckin
Jimmy TatroJim Boy McCarden
Alex WolffNick Fleishman
Kayli CarterAmber McCarden
Annaleigh AshfordJenny Aquila
Geraldine ViswanathanRachel Bhargava
Ray RomanoBig Bob Spicer
Kathrine NarducciSharon Katz
Rafael CasalKyle Contreras

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 93


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Ahhoz képest, hogy a film „amerikai történelem legnagyobb állami iskolai sikkasztási botrányát dolgozza fel” végteleül unalamas volt. Akkor sanszot hagytak ki a készítők!
Sajnos úgy éreztem, hogy másra helyezték a hangsúlyt, ami kicsit elvitte a filmet. Inkább foglalkoztunk azzal, hogy ki mire költötte a pénzt, mint azzal, hogy egyáltalán ez az egész hogy alakult így. Emellett unalmas is volt.

Chris90 

Hiába van itt Hugh Jackman és vele együtt egy frenetikus alakítás, ez a film bizony nagyon gyenge lett. Pedig a történetből annyi mindent ki lehetett volna hozni, de összességében ez így nem lett több egy átlagos dokumentumfilmnél (amiből hiányzik a narrátor). Talán, ha mindenkiben nagyobb lett volna az élet, és bíztak volna a produkció sikerében, jobban sikerült volna. De így csak egy unalmas, „igaz történet alapján” készült sztori, amit azt hiszem, három hónap múlva már fel sem fogok tudni idézni, miről is szólt pontosan (na jó, ez nem igaz, mert az alapsztori van annyira erős, hogy megmarad bennem, inkább a jelenetekre nem fogok emlékezni).

piciszusz 

Két napja néztük, de azóta se nagyon akartam megírni. Nem tetszett, unalmas volt, pedig az alapsztori egész érdekes.

hashtaghetimozi 

A Romlott oktatás lehetett volna bevállalósabb, mutathatott volna sokkal többet, de így nem marad más mint egy nagyon érdekes, helyenként dokumentarista hangulatú dráma. Ütős párbeszédek híján, egy ütős színésszel operálnak: Hugh Jackman nagyot alakít, minden más viszont kissé középszerűen meséli el ezt az egyébként érdekfeszítő igaz történetet.

Szencsike 

Nem is olyan nehéz belegondolni, hogy ez a jelenség mennyire általános lehet, kis hazánkban is mennyi ilyen sztori lehet. Hiszen amíg minden rendben van ki merne reklamálni? Csak egy dominó dőljön le, és szépen bukik minden. Érdekes film, jól játszanak a színészek is, de jobban is belemászhattak volna a dolgokba.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján