Megbocsátasz valaha? (2018) 25

Can You Ever Forgive Me?
107' · amerikai · dráma, vígjáték, életrajzi, krimi

0 díj · 2 jelölés

A híres életrajz írónő (és macskabarát) Lee Israel igaz története, aki a ’70-es ’80-as években olyan hírességek életéről írt, mint Katherine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder és az újságíró Dorothy Kilgallen. Mikor Lee írásait már nem akarják kiadni, mert nem tart lépést a változó… [tovább]

angol

Szereposztás

Melissa McCarthyLee Israel
Richard E. GrantJack Hock
Dolly WellsAnna
Ben FalconeAlan Schmidt
Christian NavarroKurt
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 72


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Maga a történet nem is lenne nagy szám, ha nem sikerült volna ilyen remekül eltalálni a karaktert. Épp ezért én nagyon élveztem, az irodalmi és LMBT vonal pedig külön olyan rétegeket adott hozzá, ami miatt egy percig se lankadt a figyelmem. McCarthy jól játszott, remekül hozta a megkeseredett, zsémbes öreglányt, akinek ami a szívén az a száján. Lee és Jack közös jelenetei voltak a kedvencem, imádtam a barátságuk minden jelenetét, szépen bontották ki a törékeny és érző szívű főszereplőt, aki a hatalmas kőfal mögött lapul.

desertangelable 

Hálás vagyok annak, aki végre normális szerepet adott Melissa McCarthynak, még a végén lehet, hogy kimászik ebből a lúzer, idióta vígjáték skatulyából, aminek őszintén szólva nagyon örülnék.
A film nem túl nagyszabású, sokak számára talán unalmas is lesz, engem mégis lekötött. McCarthy nagyszerűen hozta a kicsit igénytelen, lecsúszott írónőt, aki annyira vágyik az elismerésre, mint amennyire kerülni szeretné az embereket. Számomra érdekes, hogy valaki értékesnek tartotta ezt a történetet annyira, hogy megfilmesítse, mégsem tűzdelte tele akkora hatásvadász jelenetekkel, mint amennyire esetleg a főszereplő szerette volna, hanem készített belőle egy olyan kis szürke, de mégis nagyszerű filmet, amilyen az írónő maga is volt.

happybeboop 

Nem mondom, hogy lelkesen fogtam neki, ugyanis azon kevesek közé tartozom, akik nem bírják elviselni Melissa McCarthy ezen stílusú karakterszerepeit. És hát most sem változott a véleményem. Lehet, ha ezt láttam volna tőle először, és nem buta vígjátékokban, ahol még taszítóbb, akkor azt mondom, hogy ez egy ügyes színészi teljesítmény. De egy tucatnyi szánalmas vígjáték után, már csak egy a sorban. Akinek a színészi képessége viszont kiemelkedő volt a filmben, az nem más Richard Grant. Ami meglepetés is volt számomra, mert előzetes kritikákban nem nagyon hallottam a nevét.
A történet nem volt túl izgalmas, igazából elég unalmas volt. Lassú történetvezetés, és kevés izgalom. A szereplőket nem tudtam megérteni, nem tudtam azonosulni velük, bár ez lehet az előzetes ellenszenvemből fakadt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján