Rock Csont (2016) 24

Rock Dog
80' · amerikai, kínai · animációs 6

Amikor egy rádió hull alá az égből egyenesen egy tibeti masztiff kezébe, otthonát hátrahagyva elhatározza, valóra váltja álmát és zenész lesz. Ez az elhatározás pedig egy sor teljesen váratlan eseményt indít útjára…

magyar

Képek 3

Szereposztás

Luke WilsonBodi (hang)
Eddie IzzardAngus (hang)
J. K. SimmonsKhampa (hang)
Lewis BlackLinnux (hang)
Kenan ThompsonRiff (hang)
Mae WhitmanDarma (hang)
Jorge GarciaGermur (hang)
Matt DillonTrey (hang)
Sam ElliottFleetwood Yak (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

negike

Aranyos volt, és vicces is. Jó zenék voltak benne, bár azért mondjuk letehet volna több is, mert sajna kevés volt. A szereplők nagyon aranyosak voltak, főleg a birkák, meghaltam tőlük, nagyon buták voltak! :D A mese tanulsága pedig nagyon jó, szerethető kis mese! :)

Bagaméri_András

Egy igazán aranyos mese arról, hogy ha vannak álmaid, el kell indulni feléjük bárki bármit mond és tesz, mert ez a te életed, és úgy kell élned, ahogy neked jó, ahogy a szíved diktálja.
Mindez pár fülbemászó dallal (kár, hogy ebből kevés volt) és igazán szerethető és nevettető karakterrel.
Külön tetszettek a névválasztások, hiszen a rocksztár Angus, a droid komornyikja pedig Ozzy volt a mesében, és aligha lehet véletlen, hogy pont ez a két név jelent meg az alkotásban, mikor a rockzene nagyjai között ott van az AC/DC-s Angus Young és a Black Sabbath-os Ozzy Osbourne.
Emellett olyan poénok csattantak el, hogy néha kénytelen voltam hangosan nevetni rajtuk. Mivel egy igen fogyasztható hosszúságú mozira sikeredett a maga szűk másfél órájával, ezt még meg kell majd többször is néznem.
Ajánlott mindenkinek aki szereti az aranyos sztorikat (vegyük ki a számításból, hogy élőszereplős film esetén elcsépelt lenne ez a faluból a nagyvárosba megyek és karriert csinálok dolog), a jó zenéket, a vicces meséket és úgy általában szereti az életet. :D

kriszmanesz

cukiságfaktor a köbön! jó zene, és Eddie Izzard valami fantasztikus az életunt Angus bőrében! :3


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján