Riddick (Riddick 3.) (2013) 102

Riddicket egy látszólag kihalt bolygóra száműzik, ám hamar rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Vérszomjas ragadozókkal találja szemben magát, akik nem kímélnek semmit, ami él és mozog. Riddick egyetlen esélye a túlélésre, ha vészjelzést ad le a zsoldosoknak, akik már 10 éve vadásznak rá. A… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Vin DieselRiddick
Jordi MolláSantana
Karl UrbanVaako
Katee SackhoffDahl
Dave BautistaDiaz
Nolan Gerard FunkLuna
Bokeem WoodbineMoss
Noah DanbyNunez
Matt NableJohns
Conrad PlaVargas

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

Számomra egy kicsit jobb volt, mint a második rész. Az első rész hangulatát hozta vissza számomra. Plusz a „kutyus” plusz Luna :D Rossz szavam sem lehet.

DittaV

Érdekes film, bár véleményen szerint ebben már nem volt sok, csak a szokásos hentelés és menekülés meg küzdelem a szörnyek ellen, akik hogy, hogy nem az univerzum minden tetves bolygóján ott vannak valamilyen formában. Leginkább a kutyaféle tetszett, nagyon jó húzás volt, persze, hogy meg kell halnia… nehogy már életben maradjon. Szóval egynek elmegy.

Kiskakukk 

Először is szögezzük le, hogy a film rettenetesen pózőr, de ez adja a Riddick filmek sava-borsát. Ha ezzel összebarátkozik az ember, bizony fene jól lehet szórakozni rajtuk.

Nos, jelen epizód nagy hibája, hogy kísértetiesen hasonlít a legelső részre.
Onnantól, hogy tömegesen jöttek a szörnyek, érezhetően esett a színvonal: szerintem dögunalmas. Merthogy alapból nem túl izgalmas a folyamatos hentelés, de ezt már láttuk, na.

Viszont ami előtte van, az nagyon korrekt, igazi ízig-vérig sci-fi, jó ötletekkel, jelmezekkel, kellékekkel, hangulattal. És a hiénakutya. Mivel szeretem a hiénákat, a kutyákat meg annál is jobban, egyértelmű, hogy imádtam. A lények a trutymóban már kevésbé fantáziadúsak.

Hippoforaccus 

A sztori nagyjából ugyanaz, mint az első részben spoiler, de ez nem olyan sötét, horroros hangulatú, mint a másik. Jobb, mint az első rész, de nekem a második jobban tetszik.

Banditaa

Az első részt rühelltem, a másodikat imádtam, a harmadik pedig sajnos olyan, mint az első. Kár, hogy nem a nekromonger vonalat folytatták tovább. A gusztustalan lények elől való menekülés és egymás hentelése enyhén szólva unalmas. És ezen még a nagy kedvenc Katee Sachoff se tud segíteni.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Pikachu 

Mindig az az ütés visz a földre, amire nem számítasz.

Vizsla

There are bad days, and then there are legendary bad days. This was shaping up to be one of those.

Meara 

Somewhere along the way, I lost a step. I got sloppy. Dulled my own edge. Maybe I went and did the worst crime of all… I got civilized.


Folytatása

Összehasonlítás

Riddick


Hasonló filmek címkék alapján