Revolution (2012–2014) 38

Óriási riadalmat keltve világméretű áramszünet veszi kezdetét a Földön. Semmi nem működik, és kitör az anarchia. Az emberek egy falat élelemért bármire képesek. A szerencsésebbek kijutnak a nagyvárosokból, és megpróbálnak a megváltozott körülményekhez alkalmazkodni. A hatalmat a Milícia veszi… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Billy BurkeMiles Matheson
Tracy SpiridakosCharlie Matheson
Giancarlo EspositoTom Neville
Zak OrthAaron Pittman
David LyonsSebastian 'Bass' Monroe
Elizabeth MitchellRachel Matheson
Daniel HenneyPeter Garner (Season 2, episode 13; 14; 15)
Mark PellegrinoJeremy Baker
JD PardoJason Neville
Stephen CollinsDr. Gene Porter

További szereplők

Kedvencelte 19

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Faythe

Olyan jó sorozat volt, erre elkaszálták… :(

Rémálom 

Nem egy tökéletes sorozat – az elején gyűlöltem is, annyira rémes a pilot –, a világfelépítés érdekes lenne (főleg, hogy hogyan hat az emberekre az apokalipszis), de túl sok helyen lyukacsos. Mi történik az atomerőművekkel? Ezt sosem fogjuk megtudni.

De a karakterek! Ők viszik el a hátukon a sorozatot és a Miles-Charlie-Bass hármas az egyetlen igazán értékelhető dolog itt. Még mindig keserű vagyok, hogy néha meg-megcsillogtatta magát a sorozat, de sose ért fel az igazi potenciáljáig.

Timi98 

Most, hogy a 2.évad végére értem egyszerre érzek dühöt és megkönnyebbülést. Örülök, hogy végre túl vagyok a 2 évadon, mert egy kín szenvedés volt. Dühös vagyok a sorozat forgatókönyvíróira és a rendezőre, hogy ilyen durván elcseszték a folytatást.
Az első évadot már régebben láttam és nagyon tetszett. Később észre vettem, hogy azóta elkészült a 2.évad és együtt a 2-őt újra is néztem. Olvastam, hogy a 2.évad után elkaszálták a sorozatot, így gondoltam hogy nem lesz túl jó.
Az első évad rettentően pörgős és izgalmas volt, viszont az új évad már ezt nem tudta hozni.
Hogy miért?
– mert a Milicia legyőzése után egy újabb gonosz hatalom már elég uncsi
– mert jött ez a nano hülyeség a mi tönkre vágta az egészet spoiler
– szereplőink néha megsérülnek, de nem aggódunk értük spoiler mert tudjuk, hogy senki fontos nem hal meg. Az 1. évad azért volt jó, mert sok szereplő veszett oda, akik fontosak voltak spoiler
– az első évadban vagy gyűlölted vagy imádtad Bass-t és a bukása/visszatérése épp ezért volt ütős, viszont a Hazafiakat le se szarjuk, lőjjétek le őket aztán jól van…minket nem a hazafiak érdekelnek, hanem Miles vívódása Bass és Rachel között és az, hogy Sebastian vajon visszaszerezi-e a Köztársaságok a fiával…. a forgatókönyvíró nyilván nem tudta, mire is kíváncsi az ember, és a teljes 2. évadot egy másik irányba vitte el:
– A részek vontatottak, és a legtöbbe csak egy cseppnyi kaland jutott, többre nem futja
– az új szereplők pl.: Rachel apja, az USA elnöke, néhány hazafi tiszt pl.: Truman teljesen feleslegesnek érződnek, szinte egyikük sem tesz hozzá az egészhez semmit, akit nem kellett volna visszahozniuk: spoiler
– ami viszont kiemelkedő: spoiler bár nem sok mindent csinál azon kívül hogy rinyál és futkos Monroe után. Ezenkívül spoiler visszatérése jó húzás volt, nagyon jó karakter, sok érzelemmel és brutalitással.
Összeségében a sorozat 1. évada megérdemli, mint látványa, mint sztorija miatt a 10/10et, de a 2.évad sajnos nagyon lehúzta a sorozatot.
3 évadra itt már nincs szükség, bár jó ötlet lenne esetleg a Monroe Köztársaság visszaállítása, élen Bassel és Milessal.
A sorozatot mivel elkaszálták így a zárás igazából nem is lett lezárás, csak van és kész, félbehagyott munka, ez fáj leginkább, nagy a csalódás, hisz remek szereplőgárdával futott a sorozat.


Hasonló filmek címkék alapján