Ray Donovan (2013–) 16

2 díj · 17 jelölés

Ray Donovan a hatalmasságok szennyesét takarítja. Az ügyeket az ügyvédi irodától kapja, amelyet mentora vezet. Minden problémát hatékonyan kezel, kivéve, amik a családját érintik. A bajok akkor kezdődnek, amikor Ray apja szabadlábra kerül.

Szereposztás

Liev SchreiberRay Donovan
Paula MalcomsonAbby Donovan
Jon VoightMickey Donovan
Devon BagbyConor Donovan
Dash MihokBunchy Donovan
Eddie MarsanTerry Donovan
Katherine MoennigLena
Katie HolmesPaige Finney
Ian McShaneAndrew Finney
Sherilyn FennDonna Cochran

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Mesemondo

Liev Schreiber (családi becenevén Peti Pocok) remekül alakít, de a sztori egy idő után balszerencsében való dagonyászásba torkollik: Olyan, mint a klasszikus Louis C.K. sorozatötlet: „Mi lenne, ha úgy kezdődne egy sztori, hogy mindenkinek pocsék az élete, és aztán történik valami… és még pocsékabb lesz!” És ez tart évadokon keresztül.

Kopaszkutya 

A második évad megnézése után írom ezt az értékelést. Valamivel gyengébb volt ez az évad, mint az első. Többször éreztem úgy, hogy már megvan a végkifejlete egy-egy szálnak, de elhúzták azért a fináléig, pl spoiler Nem mondom, hogy ez hatalmas hiba volt, mert 12 rész nem a világ, ezért nem is untam magam. Voight és Shreiber karaktere nem tud hibázni továbbra sem, hozzák az elvárt formát. Mellékszereplők közül Terry-nél éreztem azt, hogy kicsit visszafogták az első évadhoz képest, ahogy Avi és Lena is nagyon kevés szerephez jutott, Bunchy-ból meg egy kicsit már sok lett. Abby továbbra is nagyon idegesítő.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján