Rádió (2003) 16

Radio
109' · amerikai · dráma, életrajzi, sportfilm

Robert (Cuba Gooding Jr.) a kisváros bolondja, akit mindenki csak Rádiónak szólít, elviseli, hogy mindenki csúfolja, futball nélkül azonban nem tud élni. Fogyatékossága ellenére megcsinálja a lehetetlent. Harold Jones (Ed Harris), a középiskolai futballcsapat edzője segítségével a csapat… [tovább]

angol

Szereposztás

Cuba Gooding Jr.Radio
Ed HarrisCoach Jones
Alfre WoodardPrincipal Daniels
S. Epatha MerkersonMaggie
Brent SextonHoneycutt
Chris MulkeyFrank
Sarah DrewMary Helen
Riley SmithJohnny
Patrick BreenTucker
Debra WingerLinda

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

Honey_Fly 

Szívmelengető történet sajnos teljesen felejthetően kivitelezve. Vannak érzéketlen tuskók, vannak s@ggfejek akik mások kárán szórakoznak, vannak akik inkább másfelé fordítják a fejüket ha valamit tenni kellene. De vannak nemes lelkű társaink is akik -a film alapján legalábbis- egész közösségeket tudnak megmozgatni és átformálni érzőbb, elfogadóbb emberekké. Belőlük (is) lesznek a síró nézők a film végén. Lehetne ez egy nagyon inspiráló alkotás is de én csak abban bíztam, hogy vége lesz mielőtt belefulladok a nyálas zenébe. Kár.

Little_Sunshine 

Nagyon aranyos film volt, egyből kedvenc lett!

sophie 

Háááde egy bőgőmasina vagyok!:) Na mindegy.
Valós történet alapján készült történetmesélős (tv) darab. A végén pár percre látható az igazi Jones edző, meg az igazi Rádió, kedves csapat ők ketten. Néha jól esik ilyeneket megnézni. És Cuba Gooding Jr. egészen hitelesen hozta a figurát: hogy lehet így futni!:)

tataijucc

Nincsenek rá szavak.
Hasonlít A szív bajnokaira, de mégis más.

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján