Pillangó-hatás 2. (Pillangó-hatás 2.) (2006) 44

The Butterfly Effect 2
92' · amerikai · sci-fi, thriller 16

Egy szép vasárnap délelőtt, egy gyönyörű tó partjánál Nick Larson és két legjobb barátja, Trevor és Amanda, Nick barátnőjének, Julie-nak a huszonnegyedik születésnapját ünneplik. Nicknek azonban egy kollégája hirtelen hívására el kell mennie hivatalos ügyben. Autóval indulnak el, de útközben… [tovább]

angol

Szereposztás

Eric LivelyNick Larson
Erica DuranceJulie Miller
Dustin MilliganTrevor Eastman
Gina HoldenAmanda
David LewisDave Bristol
Andrew AirlieRon Callahan
Chris GauthierTed
Susan HoganKatherine Larson
JR BourneMalcolm Williams
Lindsay MaxwellGrace Callahan

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

KyKy

Nem mostanában láttam a filmet, így nagy bajban vagyok az értékeléssel, mert nagyjából foszlányokra emlékszem, meg arra, hogy indokolatlanul sok volt benne a szexjelenet. :D Az viszont még rémlik szintúgy, hogy ez is tipikus olyan film, ami az időutazás veszélyeire hívja fel a figyelmet, mintha amúgy ettől óva kéne inteni az embereket, mert úton-útfélen időutazunk… :D Bárcsak… Annak ellenére is, hogy látom az árnyoldalát, kipróbálnám. Ami még megragadt, az a változtatások kihatása a jelenre. Imádom az ilyeneket, mert mindig elgondolkodtat.

andy332488 

Megnézném újra, mert már nem egészen emlékszem az egészre. De közel sincs olyan jó, mint az első rész… Legalábbis számomra.

Timi98 

Az első rész után ez már nem annyira jó. A sztori nagyjából ugyanaz, de a megvalósítás elcsúszott. A szereposztás sem oké, nem voltak túl érdekesek ezek a színészek. Kissé csalódás. Egy óra után már csak azt vártam, hogy mikor lesz vége kb…

Negative_Singularity

Bűn rossz. A színészek tehetségtelenek, a történetnek se füle se farka, az ötperces komplett szexjelenet pedig nem erotikus, hanem egyenesen zavarba ejtő volt. Tipikusan az a film, amit csak azért hánytak össze, mert az első rész jó volt.

Nagyon rossz. Kínszenvedés volt végignézni.


Folytatása

Összehasonlítás

Pillangó-hatás


Hasonló filmek címkék alapján