Kedvencelte 41

Várólistára tette 235


Kiemelt értékelések

unknown

Már egy éve elolvastam a 11/22/63 című könyvet, így tudtam, nagyjából miről van szó. Voltak viszont változtatások.
Egy dolog biztos: a múlt nem akarja, hogy megváltoztassák. Visszavág. Ahogy a könyv írta, kitépi a torkodat. Képes megölni.

Nekem nagyon tetszett, hogy Jake Eppinget James Franco alakította. Jó volt a megjelenése, 2016-ban, és 1960-ban is. Az öreg Harry nem volt valami szépszál legény, ahogy Al sem. Sadie viszont tényleg szép volt.

Szerintem jól elosztották ezt a minisorozatot 8 részre. Bár voltak olyan cselekmények, vagy események, amelyeknek nemigazán örültem.
Már az első epizódban átutaztunk a 60-as évekbe, és megkezdődött a retro amerikai feeling. Az autók, az emberek, az öltözködések, mind-mind kiemelkedtek.
A történetbe hamar belecsöppentünk, hisz már készen volt a terv. Már csak várni, és később megvalósítani kellett. A legnagyobb ellenség viszont maga a múlt volt.
A befejezésnek nem tudom, hogy örüljek-e, vagy sem. Nem teljesen úgy alakult, mint amire számítottam. spoiler spoiler
De talán így a legjobb.
Szép történet volt.

Gothic 

A legjobb King adaptáció, amit láttam ^-^
A változtatások miatt morogtam, főleg a Sárga Kártyás Embert és a Zöld Kártyás Embert illetően, hiszen a könyvben ők fogtak meg a legjobban…. néha kicsit belassult és a már említett szereplők szerepének a csökkentésével kevesebb volt a horror jelenet, de attól még imádtam :3 Meg lett ragadva a történet lényege, abszolút követhetően visszaadták, a karaktereket eltalálták, mind szerethetőek lettek, pedig Franco nem tartozik a kedvenceim közé. A vége is igazán szép lett, nagyon örülök, hogy megtaláltam véletlenül a könyv adatlapján, hogy van belőle sorozat is. Ajánlom!

LoneWolf 

Teljesen másra számítottam, brutálisabb végkimenetelre, meghökkentőbb csavarokra és kevesebb romantikára, de talán pont ezért tetszett, mert nem volt kiszámítható… legalábbis számomra. Az időutazós téma szerelmeseinek csak ajánlani tudom, ha nem is a legkiemelkedőbb alkotás a műfajban, mivel őszintén szólva, szerintem toronymagasan ütötte a szezon másik nagyon várt mini-sorozatát, a Hugh Laurie és Tom Hiddleston-féle 'Éjszakai Szolgálat'-ot, (The Night Manager) hisz izgalmasabb és érdekesebb volt nála minden tekintetben.

piciszusz 

Nagyon nagyon jó, tessék nézni fiúknak, lányoknak.

desertangelable 

Nagyon erősen indult a sorozat, de kb. 4 rész után kezdtem elveszíteni az érdeklődésemet és már csak azért néztem végig, hogy ne hagyjam félbe. Kétségtelen, hogy nem mindennapi, de nekem a végére elfogyott.

victoria_m997

Ez a sorozat rövidsége ellenére is elképesztően csavaros, izgalmas, lenyűgöző történettel, csodás színészekkel… imádtam! Alig várom, hogy elolvashassam! *-*

Corvus_CoRex 

Ezt már tavaly meg akartam nézni 11. 22-én, csak nem jött össze. De hamar eltelt egy év, kb. mint a sorozatban, mikor Jake battyog a suli folyosón az elején… D: Szóval most nagyon készültem rá, de csak nem jött össze, most se… :/
Hahaha, mert spoiler
Viszont most nem engedtem belőle. Úgyhogy ha nem is jött össze, hogy végignézzem az egészet 22-én, azért legalább elkezdtem. És INNEN ÜZENNÉM A JÖVŐBE, hogy ha valaki hozzám hasonlóan ezt fontolgatja, de már előre látja, hogy nem fog összejönni egy nap alatt a teljes sorozat, akkor azt ajánlom, inkább 2-3 nappal előbb (mi 3 nap alatt néztük meg) üljön neki, hogy 22.-ére végezzen, úgy lesz a jó. :)

Amúgy lol, olyan gagyi itt ez a plakát nekem… X,) Részben ezért se vonzott amúgy annyira. Na meg az időutazásért se rajongok túlzottan. Úgyhogy az elején nem csodálkoztam, hogy Jake se akart menni, viszont engem is bele lehet végül rángatni mindenféle hülyeségbe, szóval… X,)
Amúgy van a fővárosban valami múzeum vagy mi, már elfelejtettem a nevét, a föld alatt van és ott is van egy ilyen hely, ahol van a falban egy bemélyedés és hót sötét van, én meg elindultam befelé és olyan rossz, mert tapogatsz ott magad elé a vaksötétben és már úgy érzed, tök sokat haladtál előre és még mindig nincs vége! D:
De aztán egyszer igen. :D
Persze ez csak így élmény. Ha előveszed a hülye mobilod és nekiállsz benn világítani, az úgy nem nagy szám. :s
Na meg nem tudtam, hogy ki vagy mi van benn vagy kibe/mibe ütközök majd bele, mit fogok majd meg és aaaaahhhh… X,)

Na de a lényeg, Jake nagyon idegesítő volt. Anya egyenesen utálta. X,)))
Én sok mindent másképp csináltam volna, többet próbálgattam volna dolgokat már a legelején + ilyenek.
Lee volt amúgy talán a legérdekesebb nekem.
Voltak benne dolgok, amiket nem egészen értek spoiler, de na, az időutazás már csak ilyen.
Voltak olyan dolgok is, amikre számítottam, de aztán hiába.
Meg volt, hogy arra gondoltam, lehet hogy könyvben érdekesebb…

De amúgy nem volt rossz. Csak lehetett volna azért érdekesebb, izgalmasabb, tökösebb… :D
Meg végül is a vége is jó úgy ahogy lett, szóval…

dulkap 

Egy zseniális első rész után valami porszem kerülhetett a gépezetbe, mert elment a film egy teljesen más irányba. Az első egy misztikus és izgalmas rész volt, ahol a múlt többféle, esetenként kísérteties módszerrel próbálja megállítani a főhőst. Aztán az egész átcsap egy közepesnek se nagyon mondható összeesküvéses filmbe, borzalmas mellék karakterekkel, amiket borzalmas színészi alakítások kísérnek. A történetvezetés is gyenge, aminek köszönhetően úgy a negyed résztől, már csak azért néztem meg, mert elkezdtem. Nem tudom, hogy a regény is ennyire unalmas, de ez most nagyon gyenge volt.

evé 

Csak ne úgy lett volna vége, ahogy… Egyébként nagyon izgalmas történet, jó szereplők (bár a főszereplő vigyora kissé irritált…) és nagyon szép látványra is.


Népszerű idézetek

Kogoro

Kérem, a könyv mindig jobb, kérdezzen bárkit.

Kogoro

Egész életünket egymás mellett éltük le, nem pedig egymással.

Londonna 

– Sosem tudhatjuk, kinek az életére hatunk vagy mikor, vagy mivel.

8. rész – The Day in Question

Hasonló filmek címkék alapján