11.22.63 (2016–2016) 98

480' · amerikai · sci-fi, dráma, thriller, minisorozat 16
8 rész (epizódhossz: 60')

Egy angoltanár visszautazik a múltba, hogy megakadályozza a Kennedy-gyilkosságot, közben rájön, hogy képtelen elszakadni a régmúlt időben megteremtett új életétől.

Képek 7

Szereposztás

James FrancoJake Epping
Josh DuhamelFrank Dunning
Sarah GadonSadie Dunhill
Daniel WebberLee Harvey Oswald
Cherry JonesMarquerite Oswald
Chris CooperAl Templeton
Lucy FryMarina Oswald
George MacKayBill Turcotte
Ari MillenDickie
Kristian BruunDr. Jones

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 26

Várólistára tette 189


Kiemelt értékelések

unknown 

Már egy éve elolvastam a 11/22/63 című könyvet, így tudtam, nagyjából miről van szó. Voltak viszont változtatások.
Egy dolog biztos: a múlt nem akarja, hogy megváltoztassák. Visszavág. Ahogy a könyv írta, kitépi a torkodat. Képes megölni.

Nekem nagyon tetszett, hogy Jake Eppinget James Franco alakította. Jó volt a megjelenése, 2016-ban, és 1960-ban is. Az öreg Harry nem volt valami szépszál legény, ahogy Al sem. Sadie viszont tényleg szép volt.

Szerintem jól elosztották ezt a minisorozatot 8 részre. Bár voltak olyan cselekmények, vagy események, amelyeknek nemigazán örültem.
Már az első epizódban átutaztunk a 60-as évekbe, és megkezdődött a retro amerikai feeling. Az autók, az emberek, az öltözködések, mind-mind kiemelkedtek.
A történetbe hamar belecsöppentünk, hisz már készen volt a terv. Már csak várni, és később megvalósítani kellett. A legnagyobb ellenség viszont maga a múlt volt.
A befejezésnek nem tudom, hogy örüljek-e, vagy sem. Nem teljesen úgy alakult, mint amire számítottam. spoiler spoiler
De talán így a legjobb.
Szép történet volt.

Gothic01 

A legjobb King adaptáció, amit láttam ^-^
A változtatások miatt morogtam, főleg a Sárga Kártyás Embert és a Zöld Kártyás Embert illetően, hiszen a könyvben ők fogtak meg a legjobban…. néha kicsit belassult és a már említett szereplők szerepének a csökkentésével kevesebb volt a horror jelenet, de attól még imádtam :3 Meg lett ragadva a történet lényege, abszolút követhetően visszaadták, a karaktereket eltalálták, mind szerethetőek lettek, pedig Franco nem tartozik a kedvenceim közé. A vége is igazán szép lett, nagyon örülök, hogy megtaláltam véletlenül a könyv adatlapján, hogy van belőle sorozat is. Ajánlom!

LoneWolf

Teljesen másra számítottam, brutálisabb végkimenetelre, meghökkentőbb csavarokra és kevesebb romantikára, de talán pont ezért tetszett, mert nem volt kiszámítható… legalábbis számomra. Az időutazós téma szerelmeseinek csak ajánlani tudom, ha nem is a legkiemelkedőbb alkotás a műfajban, mivel őszintén szólva, szerintem toronymagasan ütötte a szezon másik nagyon várt mini-sorozatát, a Hugh Laurie és Tom Hiddleston-féle 'Éjszakai Szolgálat'-ot, (The Night Manager) hisz izgalmasabb és érdekesebb volt nála minden tekintetben.

piciszusz 

Nagyon nagyon jó, tessék nézni fiúknak, lányoknak.

desertangelable 

Nagyon erősen indult a sorozat, de kb. 4 rész után kezdtem elveszíteni az érdeklődésemet és már csak azért néztem végig, hogy ne hagyjam félbe. Kétségtelen, hogy nem mindennapi, de nekem a végére elfogyott.

LukeSkywalker 

Igen jó feldolgozása Stephen King kései remekművének.
Hangulatteremtésből csillagos ötös, egy letűnt kort hoz vissza maradéktalan hitelességgel.
Az adaptáció értő és pontos, megfontolt és ott változtat, ahol az szükséges, hiszen a játékidő korlátozott.
Külön tetszik a sok apró utalás, tisztelgés King regényei előtt (keresd Christine-t, vagy a „Redrum”-ot).
James Franco erős választás a főszerepre, Sarah Gadon viszont túl szép, ugyanakkor elbűvölően bájos, könnyű beleszeretni.
Az alkotóknak nem volt könnyű dolguk ("Kérem, a könyv mindig jobb, kérdezzen bárkit" – Sadie Dunhill), de becsületesen helytálltak és egy feszült, elgondolkodtató történetet hoztak létre.
Ajánlom.

dulkap 

Egy zseniális első rész után valami porszem kerülhetett a gépezetbe, mert elment a film egy teljesen más irányba. Az első egy misztikus és izgalmas rész volt, ahol a múlt többféle, esetenként kísérteties módszerrel próbálja megállítani a főhőst. Aztán az egész átcsap egy közepesnek se nagyon mondható összeesküvéses filmbe, borzalmas mellék karakterekkel, amiket borzalmas színészi alakítások kísérnek. A történetvezetés is gyenge, aminek köszönhetően úgy a negyed résztől, már csak azért néztem meg, mert elkezdtem. Nem tudom, hogy a regény is ennyire unalmas, de ez most nagyon gyenge volt.

Nelli0805

Az eleje egész jó volt, a közepén nagyon leült, a vége egész érdekes volt, bár bizonyos dolgokat előre sejtettem, hogy hogy lesz… Összességében végül is jó volt, de gondolom a könyvvel együtt lehet jobban megérteni.

Röfipingvin

Hatalmas kedvencem a könyv, és bizony ahhoz azért nem ér fel teljes mértékben, de azért tisztességesen meg van csinálva. És amennyire nem szerettem James Francot erre a szerepre az elején, annyira teljesen beleestem a végére. És persze most is facsarodott a szívem rendesen…


Népszerű idézetek

Kogoro

Kérem, a könyv mindig jobb, kérdezzen bárkit.

Kogoro

Egész életünket egymás mellett éltük le, nem pedig egymással.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján