Perry Mason (2020–) 31

0 díj · 3 jelölés

1931, Los Angeles. Miközben az Egyesült Államok nagy része a gazdasági válsággal küszködik, Los Angeles virágzik. Olaj! Olimpiai játékok! Hangosfilm! Evangélikus lelkesedés! És akkor egy gyermekrablási ügy alaposan felborzolja a kedélyeket. Perry Mason könyörtelen igazságkeresése nemcsak az… [tovább]

angol

Szereposztás

Matthew RhysPerry Mason
Tatiana MaslanySister Alice
John LithgowElias Birchard 'E.B.' Jonathan
Shea WhighamPete Strickland
Chris ChalkPaul Drake
Madeline ZimaVelma
Robert PatrickHerman Baggerly
Juliet RylanceDella Street
Eric LangeHolcomb
Nate CorddryMatthew Dodson

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 63


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Kész érzelmi hullámvasút volt számomra ez a film. Az első részt rettenetesen untam (1 hónap kellett hogy folytassam!!) a 2. rész már tetszett, a 3. szintén nem annyira… Aztán végülis beszippantott. De szerintem csak a darálásnak hála. Ha nem egyben nézem folyamatosan akkor nem biztos hogy ennyire tetszett volna, de így sikerült belemerülnöm.

A végén azért kiakadtam. spoiler Undorító. Viszont a főhősünk jövője tetszett. :))

desertangelable 

Örök hálám annak, aki Tatiana Maslanynak végre megint komolyabb szerepet adott egy sorozatban, már csak azt nem tudom, hogy a következő évadban is szerepelni fog-e. Remélem. Számomra nem derült ki egyértelműen az első évad után, hogy a történetet itt lezártuk-e vagy sem, mindenesetre annyira nem estem hanyatt a záróepizódtól. Ettől eltekintve minden része nagyon tetszett, mert a történet egyre izgalmasabb és egyre többet tudunk meg a háttérből, mondhatni jól fel van építve. Aki szereti a szesztilalom idején játszódó filmeket szerintem ebben sem fog csalódni, a karakterek is megérik a pénzüket, egyelőre csak azt nem tudom, hogy mi lesz a folytatás.

Coralie 

Az első rész annyira nem fogott meg, de ahogy haladtam vele, egyre érdekesebbé vált. Leginkább az tetszett benne, hogy remekül visszaadja a 30-as évek hangulatát. A ruhák, a járművek, az emberek viselkedése, igazán korhű volt. Kíváncsi vagyok lesz-e még folytatás, bár gondolom az már egy másik történet lesz.

Mr_White 

Nem rossz. Csak nem tudom, hogy a készítők most krimit csinálnak, vagy drámát. Ez különösen a zárlatban domborodik ki, ahol egyáltalán nem krimis a végkifejlet, és emiatt erős hiányérzetem van. És persze az utolsó részben már teljesen világossá válik, hogy a perben az ügyészségnek egy kanyi bizonyítéka sincs, mégis ők állnak nyerésre. Egy jogi krimiben ilyen nincs. Ja, és hát a leszbikus és a fekete karakter beleerőltetése meg szánalmas.
Kíváncsi leszek, hogy a folytatásban majd Gardner történeteit dolgozzák-e fel, vagy sajátokat írnak. Mondjuk az utolsó rész végén feltűnik Eva Griffin, aki az első PM regény szerepelője, szóval az előbbi a valószínű.

Orsolya_Tikászné_Gárdos

Ha igaz az, hogy Gardner 80 ennyimennyi Mason kötetet írt, akkor jó kis sorozatnak nézünk elébe. :)

L_Reggie 

Egy régi vágású, noir, nyomozós sorozatra vágytam, és nem is csalódtam. A cselekmény lassan folydogál, de nem válik vontatottá. Az ügy mellett fontos szerepet kapnak a karakterek, és magánéletük. A sorozat jól mutatja be min mennek keresztül, mennyire viseli meg az életüket egy ilyen bűncselekmény. Kezdetben csak információ morzsákat kapunk, de a végére összeérnek a szálak, és megkapjuk a nagy egészet. Matthew Rhys mint a cím szereplő zseniális, teljesen eggyé válik a karakterrel. A mellékszereplők is érdekesek, hozzá tesznek az ügyhöz valamit. Bár Della, Strickland és Paul Drake Mason-nek asszisztálnak, nem szorulnak a háttérbe, mind meg kapják saját háttérsztorijukat.
Ajánlom mindenikek aki szereti a noir műfajt, nem zavarja a lassabb történet vezetés, és egy olyan sorozatra vágyik ami remek atmoszférával, korrajzzal, és érdekes karakterekkel rendelkezik.

muznik 

Érdemes megnézni!
Remélem lesz második évad! Jó olyan pár epizódos sorozattal találkozni, ahol egy eseten dolgoznak több részen át (ergo nem egy CSI), jobban megismerhetőek a karakterek stb.


Hasonló filmek címkék alapján