Outcast (2016–2018) 31

Az Outcast sorozat Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapul. A történet Kyle Barnes életét mutatja be, aki gyermekkora óta küzd démoni megszállottságával, amire Andreson tiszteletes “segítségével” próbál meg választ találni. Ám ahogy beleássa magát az ördögűzés világába,… [tovább]

angol

Szereposztás

Patrick FugitKyle Barnes
Wrenn SchmidtMegan Holter
Philip GlenisterReverend Anderson
David DenmanMark Holter
Reg E. CatheyChief Giles
Callie Brook McClincyHolly Holter
Pete BurrisOgden
JR BourneLuke Masters
Lee TergesenBlake Morrow
Alexandra ChandoLisa Peyton

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 74


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Na szóval, nekem tetszett ez a sorozat, már az első évad első négy része teljesen meggyőzött, hogy kell ez nekem. Izgalmas volt, látványos, szórakoztató volt, bár enyhén vontatott sztori, de az alaptörténet nem olyan rossz. A szereplők is jók voltak bírtam Kyle-t, bár elég gyenge volt a bunyóhoz, hamar lenyomták szegénykémet. :-D Amber és Holly tök cuki volt, de leginkább Amber. Megan-t is nagyon bírtam, Allison is kedvelhető volt, főleg azután, hogy már nem volt karót nyelt liba. Bosszantott néha, hogy mennyire naiv volt, és nem akart hinni. Anderson meg elmehet a búsba, néha kitudott akasztani engem. A rendőr főnök és neje szintén jó fej volt. :-) Így, hogy ledaráltam a két évadot, már várnám a harmadik évadot, remélem az égiek gondolkoznak majd a folytatáson. :-D Alapból véve jó kis sorozat, bár az első évad mindent visz, és csak azért adtam nyolc csillagot, mert egyébként 6 lett volna, de nem volt szívem kevesebbet adni rá, mert a szívemhez nőtt a sori tetszett. :-) A végét illetően számomra befejezetlen, miért volt múszáj így befejezni? Ezért már megérdemli a harmadik évadot.

Alexa18

Az előzetes alapján tetszett. Az első rész alapján tetszett. Viszont utána…
Megvolt néha a hátborzongatás és emelem kalapom a színészekre, szerintem fantasztikusat alakítottak. Viszont a történet nagyon vontatottnak érződött nekem és sok részt gyakorlatilag untam. Nem éreztem késztetést hogy befejezzem az első évadot és nem érzek késztetést hogy elkezdjem a másodikat majd. Nem szoktam könnyen elkaszálni sorozatokat, szóval lehet hogy adok neki egy esélyt és remélem nem fogom megbánni…

Emerson 

1. évad
Robert Kirkman megint odatette magát, ez tény és való, csak valahogy az összkép lett felemás. Az eleje brutális volt, utána még brutálisabb, aztán túl brutális, majd dögunalom , a végére meg mintha elfogyott volna a szufla.
A casting kiváló volt, tipikus „képregényfigurákat” válogattak össze. Egyedül Glenisterrel nem sikerült kibékülnöm. Nem tudom miért, de eddig egyetlen szerepében sem találtam hitelesnek. Itt meg pláne.
A második évadra maximum akkor nevezek be, ha majd felrobban a net, hogy hú milyenállatlettafolytatás. Addig köszönöm, de megvagyok nélküle.

lilvir

A trailer után tudtam, hogy én ezt tuti nézni fogom, aztán az első rész még inkább megfogott. Nekem végig tetszett a sorozat, hiába volt néha lassabb a cselekmény.
Második évad várlak!

walksdowonders 

Már az első rész megvett kilóra, így nem érintett annyira rosszul, hogy fokozatosan lassult és visszafogottabbá vált később, de aztán amikor pörögni kezdtek az események és hullottak a fátylak lefelé, akkor szerelmesedtem igazán bele a sorozatba. Kyle egy igazán szerethető, emberi és – csak látszólag – elesett karakter, nagyon megkedveltem.
Az évadzáró rész? Mindent vitt!
Kérem a következőt!

Osli75 

Nagyon vártam, hogy nézhessem, szinte ledaráltam a sorozatot. Nagyon tetszett az indítás, bár a történet elég lassan indul be és aztán még lassabban bontakozik ki. A végére viszont eléggé kiszámítható lett és a pap hülye viselkedése kezdett idegesíteni, de ennek ellenére várom a következő évadot.

Trickster

Érdekesnek ígérkezett a sorozat, így nagy reményekkel vágtam bele, de csalódnom kellett. Az alapötlet teljesen jó, a megvalósítás már kevésbé. Elég lassan haladt a történet, sokszor zavaros volt és helyenként kifejezetten untam, úgyhogy hiába csak 10 rész, igencsak megszenvedtem vele, mire végre végeztem.
Ha lesz második évad lehet belenézek, de ezek után már nem füzök hozzá olyan nagy reményeket.

carragher 

1.évad értékelése : Az elején lassan indul majd nem gyorsul fel hanem gyorsabban adagolja ki is ez a Barnes és kivel is áll háborúban.


Hasonló filmek címkék alapján