Öldöklő szerelem (2017) 42

Unforgettable
100' · amerikai · thriller 16

0 díj · 1 jelölés

Nem könnyű elegánsan szakítani. Tessa (Katherine Heigl) még alig heverte ki, hogy véget ért a házassága, amikor volt férje eljegyzi új szerelmét (Rosario Dawson), és hazaviszi abba a házba, ahol valaha Tessával élt.
Az új nő azt hiszi, végre otthonára talált. Bízik benne, hogy maga mögött… [tovább]

angol
angol

Képek 22

Szereposztás

Katherine HeiglTessa
Rosario DawsonJulia
Geoff StultsDavid
Jayson BlairJason Michaels
Isabella Kai RiceLily
Aline ElasmarStevens nyomozó
Marissa D'OnofrioTessa barátnője
Alex QuijanoMiguel
Kincaid Walkereladó
Cheryl LaddThe Connover's Mother
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 69


Kiemelt értékelések

Törpillaa

Tetszett a film, habár nagyon lassan indult be. Jó kis pszichothriller lett volna belőle, hogyha az eleje nem ennyire lassul be, de azért izgultam rendesen mikor settenkedett valaki a háttérben. De egynek azért elmegy. Kicsit még unalmas volt is, de aztán jött a bekattant őrült anya és a kis manipulációi, amitől érdekesebb is lett. spoiler Meg kell hagyni, hogy Katherine Heigl irtóra jól hozta a dilis nőszemélyét már van ehhez hasonló filmje, és elég jól alakítja. Rosario Dawson-tól nem voltam annyira elájulva az ő karaktere nem igazán jött be, se a pasié Geoff Sults-é. De a kislány cuki volt.

2 hozzászólás
Pnikolett

Nos,mindenhol eléggé le van húzva ez a film,de ez mégsem tántorított el,hiszen trailer alapján nekem nem tűnt rossznak és amúgy is nagyon szeretem Katherine Heigl-t,szóval kötelező darab volt.
Minden hibája ellenére nekem tetszett. Nem mondom hogy többször nézős,mert nem az,de egyszer bőven jó. A vége lett egyedül hülyeség,a többi sajnos reális is lehet,mert akárhogy nézzük sok a hülye ember,sok a szerelemféltő,sok a pszichopata :D Heigl nagyon jól játszotta ezt a szerepet is,taps neki érte. Elég beteg volt az egész,izgultam,hogy mi lesz a vége és féltem,hogy valaki olyan hal meg akinek nem kéne. Tessa bravúrosan manipulált mindenkit,na mondjuk az elég vicces lett,hogy milyen pitiáner hibán csúszott el a számítása végül.. :D
Szóval vannak hibái a filmnek,de ennek ellenére nem olyan rossz ez…

Faythe

Néhol kicsit unalmas volt, Katherine Heigl megint jól hozta a gonosz, őrült formáját (volt már hasonló filmje is). Simán egyszernézős film volt.

kkatja

Hát jobbra számítottam a trailere alapján. A thriller szál elég lagymatag, a csajok csinik benne, más pozitívumot nem nagyon találtam.

Chris90

Igazi B kategóriás horror, amit, ha nem Heigl lenne a főszereplő, moziban soha nem mutatnak be. Tipikus lightos thriller, amiből hiányzik a csavar, meg a para érzés. Mondjuk azt nem értem, hogy a filmesek miért veti még mindig be a lépcsőn leesést és társait, ami már lassan húsz éve kiment divatból. Ja, és azon se lepődjön meg senki, hogy a szereplők közül senki nem úgy gondolkodik és cselekszik, mint egy átlagember, sokkal hülyébbek, plusz a forgatókönyvíró is saját kénye-kedve szerint alakítja a jogot meg a rendőrségi eljárást a sztori „izgalma” érdekében.

Skadi 

Ez rosszabb volt, mint vártam. Lassan indul be és gyorsan ér véget. Ahhoz képest, hogy a szöszinek egész jó húzásai voltak az elején, később tök amatőr hibán csúszott meg a dolog. Ilyen Holtodiglan (2014)-os befejezésre számítottam, de ami volt, nekem teljesen elrontotta a filmet. Egyik karaktert sem tudtam igazán megkedvelni, a sztori is összecsapottnak tűnik így utólag, szóval aki nem nézi meg sem marad le semmiről.

Adalind 

Heigl nagyon tetszett ebben a szerepben, irtózatosan tetszett, ahogyan próbált mindenkit manipulálni, és mindent a saját javára fordítani. Viszont annyira nem tetszett az, hogy Rosario karakterét szent angyalnak próbálták beállítani, hogy Ő a tökéletes, és benne nincsen hiba (lehet emiatt szurkoltam egész film alatt Tessának). Szerintem ez kifejezetten egyszer nézős film volt számomra.

Melyviiz 

Elsősorban azoknak ajánlanám, akik nevelés/bántalmazás témában kutakodnak.
A thriller vonal nekem gyenge volt (nem igazán izgalmas, nincs csavar), viszont a pszichológiai része teljesen korrekt. A karakterek jelleme meglepően árnyalt, ügyesen, fokozatosan kibontott.
Nekem kicsit lassú folyású volt késő esti filmnek, de örülök, hogy végül végignéztem.
Részemről a vége is rendben volt.

adaline

Nem volt túl izgalmas. Számomra a thrillertől kicsit messze van. Elég lassú kb a film közepéig utána pedig úgy beindul, hogy csak kapkodod a fejed. Katherine Heigl szerintem kifejezetten jól játsza a pszichopata ex feleséget. Tetszett, hogy végre nem egy butuska szerepben tűnt fel.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján