Öldöklő szerelem (2017) 25

Unforgettable
100' · amerikai · thriller 16

Nem könnyű elegánsan szakítani. Tessa (Katherine Heigl) még alig heverte ki, hogy véget ért a házassága, amikor volt férje eljegyzi új szerelmét (Rosario Dawson), és hazaviszi abba a házba, ahol valaha Tessával élt.
Az új nő azt hiszi, végre otthonára talált. Bízik benne, hogy maga mögött… [tovább]

angol
angol

Képek 22

Szereposztás

Katherine HeiglTessa
Rosario DawsonJulia
Geoff StultsDavid
Jayson BlairJason Michaels
Isabella Kai RiceLily
Aline ElasmarStevens nyomozó
Marissa D'OnofrioTessa barátnője
Alex QuijanoMiguel
Kincaid Walkereladó
Cheryl LaddThe Connover's Mother
Hirdetés

Várólistára tette 65


Kiemelt értékelések

Faythe

Néhol kicsit unalmas volt, Katherine Heigl megint jól hozta a gonosz, őrült formáját (volt már hasonló filmje is). Simán egyszernézős film volt.

Skadi 

Ez rosszabb volt, mint vártam. Lassan indul be és gyorsan ér véget. Ahhoz képest, hogy a szöszinek egész jó húzásai voltak az elején, később tök amatőr hibán csúszott meg a dolog. Ilyen Holtodiglan (2014)-os befejezésre számítottam, de ami volt, nekem teljesen elrontotta a filmet. Egyik karaktert sem tudtam igazán megkedvelni, a sztori is összecsapottnak tűnik így utólag, szóval aki nem nézi meg sem marad le semmiről.

Adalind 

Heigl nagyon tetszett ebben a szerepben, irtózatosan tetszett, ahogyan próbált mindenkit manipulálni, és mindent a saját javára fordítani. Viszont annyira nem tetszett az, hogy Rosario karakterét szent angyalnak próbálták beállítani, hogy Ő a tökéletes, és benne nincsen hiba (lehet emiatt szurkoltam egész film alatt Tessának). Szerintem ez kifejezetten egyszer nézős film volt számomra.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján