Ne higgy a szemének! (2021–2021) 101

Behind Her Eyes
300' · angol · thriller, minisorozat 16
6 rész (epizódhossz: 50')

Megismerhetjük Louise-t, az egyedülálló anyát, aki félmunkaidőben dolgozik egy pszichiáter irodájában. Nemsokára szeretői viszonyba keveredik a főnökével, miközben a feleségével is összebarátkozik.

angol

Képek 14

Szereposztás

Simona BrownLouise
Eve HewsonAdele
Tom BatemanDavid
Robert AramayoRob
Tyler HowittAdam

Kedvencelte 5

Várólistára tette 128


Kiemelt értékelések

Haspók 

Érdekes volt. Az elejétől kezdve kedveltem, bírom a lassú építkezést, szóval engem nem zavart az, hogy lassan indult be a cselekmény. Így jobban is bele lehetett rázódni. Volt benne bőven feszültség, a karakterek , bár egyikük sem szerethető( bocsánat, a kisfiú, Adam imádnivaló volt), egész jól odaszögeztek a képernyő elé. Rob és Adele voltak a legizgalmasabbak számomra, David pedig a legidegesítőbb. A vége nagyot ütött..spoiler A könyvet viszont nem akarom és nem fogom ezután elolvasni .

Ascyra 

Ez a sorozat az egyik legjobb, amit az utóbbi időben láttam. Minden szempontból zseniális. Nem tudok, de inkább nem akarok belekötni. A legeslegvégéig zabáltam, minden másodpercét magamba akartam inni; izgalmas, kerek, fordulatos, a Louise-t alakító főszereplő csaj lenyűgöző tehetség, odáig vagyok érte! De a többiek is messze túlszárnyalták az elvárásaimat – fantasztikusak, egytől-egyig. A könyvet mindenképp megszerzem és elolvasom; konkrétan a sorozat rajongója lettem. Nem érdemes várni vele, a legjobb egyben kipörgetni. Óriási élmény, és minden szempontból, mindene stimmel. (Egyetlen apró hibát véltem felfedezni, ami elég életszerűtlen és az emberi viselkedéstől messze távoll áll az adott szituban, de én ezt megbocsátom neki). Ez így jó, ahogy van. A negatív kritikáknak köszönhetően néztem meg, „csakarzértis” alapon. Nem csalódtam, kösz mindenért :D

molly_

Sok negatív kritikát olvastam róla, de nekem tetszett, bár én a könyvet is szerettem. Nagyjából tudtam, milyen sztorira számíthatok, így a misztikus vonal nem lepett meg, pont emiatt tetszett a történet, szerintem érdekes volt, és legalább eredeti ötletnek mondható. Picit lassan indult be a sztori, mégsem éreztem unalmasnak. Viszont azt sajnálom, hogy egyik szereplő sem túlságosan szerethető, nem igazán szimpatizáltam senkivel. A befejezés pedig naaaggyon idegesítő spoiler. :D

Vicky3

Nem olvastam a könyvet, így nem ismertem a történetet. Nagyon érdekesen indult, de nekem kiábrándító lett a megoldása. Nem hiányzott belőle a spoiler. Plusz, szerintem nem kellett volna 6 részig elhúzni, picit jobban megvágva sokkal nagyobb feszültségben tartott volna végig a rejtély.

nykol

Nekem fura választás volt Tom Bateman David szerepére, sokszor totál érzelemmentes volt az arckifejezése, színészkedése, nem tudom, ilyen feszült sztorira mást vártam volna. A többiek rendben voltak, külön kiemelném Adelet és Robot. A 6 rész elrepült, teljesen korrekt mennyiség volt a történethez, nem volt felesleges távolbamerengés. A vége is maga módján zseniális a csavarral.

iamwiki 

Elég érdekes indult és Louise sem segített benne, de aztán más lett és megkedveltem. Nagyon jól kitalálták, hogy a végére hagyják a legnagyobb csavart, hogy csak nézel mint borjú az újkapura.

janetonic

Wtf… Sajnálom a rászánt időt. Kár, hogy senki nem tette még rá a 'misztikus' címkét, mielőtt megnéztem, mert akkor messzire elkerülöm. spoiler

5 hozzászólás
Kitten

Kész vagyok ettől a sorozattól. Olyan jó lehetett volna, de a vége mindent elrontott. Pedig a hangulat, a fojtogató atmoszféra, a rejtélyes Ferguson-házaspár… argh, miért kellett elrontani ezzel az idióta befejezéssel? Tudom, tudom, a könyv az alapja. Lehet, hogy az jobb, de erőt kell gyűjtsek az elolvasásához. Valami azt súgja, nem kevésbé kiborító lesz. :/

5 hozzászólás
mufók

Érdekes, ez a téma – spoiler – az elmúlt hónapokban itt-ott szembe jött velem (míg azelőtt sosem hallottam róla) és bár nem tudtam előre, hogy miről fog szólni, vagy hogy egyáltalán „misztikus”, így könnyebben tudtam spekulálni … de még így is nagy csavarokkal állt elő a sorozat. Látom, hogy van több negatívabb kritika is, tuti, hogy ha nem informálódtam volna mostanában pont ebben a témában, akkor nem tetszett volna nekem se ennyire.
Szerintem bele tud mászni az ember agyába ha valaki fogékony az ilyen dolgokra, szóval csak saját felelősségre :)
Egyébként ez a 6 részes formátum szerintem pont jó, én 2 etapban letudtam.

Kontra_Judit 

Nagyon szuper film volt. Igaz misztikus, de odavágott, még napokig kattogtam rajta.
Kellemes a hossza, bár néha nagyon ijesztő, hogy éppen mi is fog történni, játszik az idegekkel rendesen.
A végén a csavar, nagyon jól kitalálta az író.
spoiler


Népszerű idézetek

Barby2005 

Azt hiszem, néha szeretjük azt hinni, hogy mi irányítjuk a sorsunkat, nem? De valójában az életünk nagy részét más emberek döntései formálják.

3. rész – Az első ajtó

Hasonló filmek címkék alapján