Kedvencelte 15

Várólistára tette 154


Kiemelt értékelések

Haspók 

Érdekes volt. Az elejétől kezdve kedveltem, bírom a lassú építkezést, szóval engem nem zavart az, hogy lassan indult be a cselekmény. Így jobban is bele lehetett rázódni. Volt benne bőven feszültség, a karakterek , bár egyikük sem szerethető( bocsánat, a kisfiú, Adam imádnivaló volt), egész jól odaszögeztek a képernyő elé. Rob és Adele voltak a legizgalmasabbak számomra, David pedig a legidegesítőbb. A vége nagyot ütött..spoiler A könyvet viszont nem akarom és nem fogom ezután elolvasni .

Ascyra 

Ez a sorozat az egyik legjobb, amit az utóbbi időben láttam. Minden szempontból zseniális. Nem tudok, de inkább nem akarok belekötni. A legeslegvégéig zabáltam, minden másodpercét magamba akartam inni; izgalmas, kerek, fordulatos, a Louise-t alakító főszereplő csaj lenyűgöző tehetség, odáig vagyok érte! De a többiek is messze túlszárnyalták az elvárásaimat – fantasztikusak, egytől-egyig. A könyvet mindenképp megszerzem és elolvasom; konkrétan a sorozat rajongója lettem. Nem érdemes várni vele, a legjobb egyben kipörgetni. Óriási élmény, és minden szempontból, mindene stimmel. (Egyetlen apró hibát véltem felfedezni, ami elég életszerűtlen és az emberi viselkedéstől messze távoll áll az adott szituban, de én ezt megbocsátom neki). Ez így jó, ahogy van. A negatív kritikáknak köszönhetően néztem meg, „csakarzértis” alapon. Nem csalódtam, kösz mindenért :D

desertangelable 

Elkezdtem olvasni a könyvet, de egyszerűen nem kötött le, így gondoltam, hogy akkor majd a film hátha. Sőt, ha őszinte akarok lenni a filmet is el tudtam volna engedni, de a párom végül elolvasta végig a könyvet és azt mondta mindenképp nézzük meg a filmet, így végül megnéztük.
Nos, a kivitelezés számomra olyan volt, mintha egy kis költségvetésű Hallmarkos szappanoperát néztem volna akcentussal beszélő színészekkel. Azt mondanám, hogy az első 4 részben nem történik semmi, talán az utolsó 2 rész ér valamit. A 6 csillag a vége miatt jár, anélkül a film olyan…értéktelen lenne.

3 hozzászólás
molly_

Sok negatív kritikát olvastam róla, de nekem tetszett, bár én a könyvet is szerettem. Nagyjából tudtam, milyen sztorira számíthatok, így a misztikus vonal nem lepett meg, pont emiatt tetszett a történet, szerintem érdekes volt, és legalább eredeti ötletnek mondható. Picit lassan indult be a sztori, mégsem éreztem unalmasnak. Viszont azt sajnálom, hogy egyik szereplő sem túlságosan szerethető, nem igazán szimpatizáltam senkivel. A befejezés pedig naaaggyon idegesítő spoiler. :D

SunflowerSz 

Lehet még a három csillag is sok, mert őszintén nekem ez nagyon nem jött be. A szereplők nem voltak érdekesek és csak azért fejeztem be, spoiler. A szereplők nem voltak szimpatikusak és úgy kb. 80%-ban untam a részeket is. Persze a vége tényleg meglepő valamilyen szinten, de nekem ez sem javított az élményen.

Judant

Jézusom…

megj.: engem nem sokszor ver át sztori. Nem szoktam meglepődni. De ez… minden elismerésem $@!#%
megj. 2.: az elején soknak éreztem ezt a 6 részt, de a végén, mindennek de tényleg MINDENNEK lett értelme, utólag bebizonyosodott hogy egyik szál sem volt felesleges. Wow. El kell olvasnom a könyvet ezután
megj. 3.: ennél epikusabb és feszültebb paprikavágást még nem láttam

2 hozzászólás
Vicky3

Nem olvastam a könyvet, így nem ismertem a történetet. Nagyon érdekesen indult, de nekem kiábrándító lett a megoldása. Nem hiányzott belőle a spoiler. Plusz, szerintem nem kellett volna 6 részig elhúzni, picit jobban megvágva sokkal nagyobb feszültségben tartott volna végig a rejtély.

Lili98

Nekem hatalmas csalódás volt…
Megnéztem a sorozat felét és nem történt benne az ég világon semmi.
Végig kell szenvedni a részeket, hogy az utolsó fél órában értelmet nyerjen minden.
Kár érte…Abban reménykedtem, hogy ez egy szuper pszichothriller lesz.
Szerintem ezzel a megoldással elég „könnyű” lezárni dolgokat, „értelmet” adni a dolgoknak…
A színészek amúgy tényleg nagyon jók, félelmetesen jók.
Sajnálom, hogy így alakult, mert többeknél olvastam, hogy ez volt az egyik kedvenc sorozatos élményük 2021-ben. Nekem talán az egyik legnagyobb sorozatos csalódás.
Pszichothrillert vártam, kaptam egy misztikus dráma/krimi hibridet.
No thanks.

nykol

Nekem fura választás volt Tom Bateman David szerepére, sokszor totál érzelemmentes volt az arckifejezése, színészkedése, nem tudom, ilyen feszült sztorira mást vártam volna. A többiek rendben voltak, külön kiemelném Adelet és Robot. A 6 rész elrepült, teljesen korrekt mennyiség volt a történethez, nem volt felesleges távolbamerengés. A vége is maga módján zseniális a csavarral.

Kitten

Kész vagyok ettől a sorozattól. Olyan jó lehetett volna, de a vége mindent elrontott. Pedig a hangulat, a fojtogató atmoszféra, a rejtélyes Ferguson-házaspár… argh, miért kellett elrontani ezzel az idióta befejezéssel? Tudom, tudom, a könyv az alapja. Lehet, hogy az jobb, de erőt kell gyűjtsek az elolvasásához. Valami azt súgja, nem kevésbé kiborító lesz. :/

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

Barby2005 

Azt hiszem, néha szeretjük azt hinni, hogy mi irányítjuk a sorsunkat, nem? De valójában az életünk nagy részét más emberek döntései formálják.

3. rész – Az első ajtó

Hasonló filmek címkék alapján