Kedvencelte 11

Várólistára tette 117


Kiemelt értékelések

Theana 

Filmileg nagyon feszes és izgalmas. A színészi alakítás egyszerűen magával ragadó. Az összképet nézve az elejétől kezdve amolyan euforikus annak ellenére, hogy a szemem előtt „zajlik” a mocskos vadászat és a rablás; félelmetes az emberi viselkedés eme formája, akaratlanul mégis elvitt a zene és a szép természeti képek és Jenna ruhái… Aztán, párhuzamosan jött a lejtmenet a történésekben és a film hangulatában is. Megrázó volt. Bangkok és Goa nagyon távol állnak tőlem, mert nem jártam ott, ezért eleinte olyan volt, mintha egy fiktív thrillert néznék. Aztán amikor francia területre érkezett a cselekmény és a Diadalívet körbekamerázták, mintha velem is megfordult volna a világ vagy jó erősen fejbe kólintottak volna.
Megrázó ez minden filmes allűr és kiváló színészi játék, divatos jelmez ellenére.

Novecento

Jó sorozat, érdemes megnézni. Maga a történet is elviszi a hátán, de a színészi játék is korrekt. Izgalmas, elképesztő sztori, aminek érdekességét emeli, hogy valós eseményeken alapul.

Σtella

Talán, ha azt mondom, hogy mostanában nem láttam egy ilyen jó, érdekes történetet/sorozatot, akkor nem hazudok. Már az első percben magába szippantott. Elég kevés sorozatról mondhatom el azt, hogy nem untatott, és ez is szintén ebbe a csoportba tartozik.
Olyan kiválóan, valósághűen bemutatták a 70-es éveket, minden percben azt éreztem, mintha én is ott lennék. Már ezért is jár a plusz pont.
A színészek alakítása kiváló volt, a képi világ kiváló volt. Biztos, hogy vannak hibák a sorozatban, de azokat nem vettem észre. Egyből a kedvencek közé repült.
Hálás köszönet, hogy elkészítették nekünk.

lettielena 

spoiler
Ilyen ravasz gyilkos zsenit! spoiler
Elképesztő történet. A hangulat nagyon beszippantott és a színészek fantasztikusan játszottak. A történet szálakba néha belegabalyodtam. Megzavart, amikor évszámot írtak ki és nem x-y nappal/évvel ezelőtt feliratot, de viszonylag hamar felvettem a fonalat.

lakatoszoltan01 

Érdekes és bicskanyitogató. A színészi játék ötös, az idősíkok keverése ötös (bár azért idegesítő néha, hogy a sorozat kihúzása miatt halogat). Viszont a 4-5 résznél kicsit leült, unalmas és idegesítő volt, viszont a 7-8 szépen visszahozta és izgalmassá tette. Jó kis sorozat…


Népszerű idézetek

PAVideoStudio

Herman Knippenberg: What is it you think we're here for? Hmm? I don't mean our work. I mean, as human beings. If it is not to have a care for one anothter, then what is it?

2. rész
Theana 

Herman Knippenberg: We all talk about freedom, don't we? But… I don't think I've really understood it, the sacrifice for it. Not until now.

7. rész
Theana 

Charles Sobhraj: You ought to be with someone who sees the way you are Marie-Andrée… Not the way you see yourself… Because you are beautiful.

2. rész

Knippenberg: Paul, be serious!
Paul: I'm intensely serious… Your Dutch Reformist faith in progress has no place here. Men are beasts.

2. rész
Σtella

Maga szerint miért vagyunk itt? Nem a munkánkra gondolok. Hanem emberi lényekként. Ha nem azért, hogy törődjünk egymással, akkor miért?


Hasonló filmek címkék alapján