Nanny McPhee és a nagy bumm (Nanny McPhee 2.) (2010) 177

Nanny McPhee and the Big Bang
109' · francia, amerikai, angol · vígjáték, fantasy, ifjúsági 12

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel maga próbálja ellátni a családi gazdaságot, mert a férje háborúban van. Amint Nanny McPhee megérkezik, hamarosan rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Emma ThompsonNanny McPhee
Maggie GyllenhaalMrs. Green
Rhys IfansPhil bácsi
Maggie SmithMrs. Docherty
Ewan McGregorMr. Green
Ralph FiennesLord Gray
Nonso AnozieJeffreys őrmester
Ed StoppardAddis
Asa ButterfieldNorman Green
Eros VlahosCyril Gray

További szereplők

Kedvencelte 25

Várólistára tette 62


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Úgy imádom ezt a filmet. Annyira jók a szereplők nagyon, nagy kedvenc. Emma Thompson egyszerűen zseniális nagyon szerettem, mint Nanny McPhee. A gyerekek is jók voltak. :-)

Chriss 

Az első résznél kicsit gyengébb volt, de még mindig nagyon szerethető :) Most az ilyen filmek esnek jól a lelkemnek :)

Banditaa 

Az első részt még nem láttam, de ez valami tüneményes volt. Abszolút szerethető volt itt minden és mindenki (még talán Phil bácsi is). A történet izgalmas, fordulatos, gyerekként imádtam volna. Á, most is imádtam. Külön plusz pont a rengeteg zseniális brit színészért, akikkel tele van tömve a film. Zseniális az egész.

Osli75 

Az első rész sokkal jobban tetszett. Szerintem ezt a történetet túltolták. Amolyan sokat akart a szarka… Sajnálom, sokkal jobb is lehetett volna

piciszusz 

Anno nem tudom miért ignoráltam, de emlékszem nagyon nem akartam megnézni. Hajtok a Maggie Smith plecsnire is, ezért útbaejtettem. És azt kell mondjam nagyon jól esett most ez a kajla családi film :)

Timi98 

Nem rossz. Szeretem az ilyen típusú, hangulatú filmeket. Szórakoztató és humoros. Látványilag is nagyon ott van. Bár Emma Thompsont nem kedvelem, de ebben a filmben tetszett a színésznő munkája.

robnor 

Nagyon aranyos családi film, nagyon jókat nevettem rajta. A gyerekek szuper aranyosak és fantasztikus színészgárdát hoztak össze.

Perly

Ez is egy kedves történet. Édesek a malacok, az elefánt és a madár is, de az első rész jobb volt. Túl sok volt benne a rosszul kivitelezett „varázslat”, ezt leszámítva nem volt olyan rossz.

Dániel_H 

Az elsőt még nem sikerült megtekinteni, így erről csak magában tudok írni, nem pedig folytatásként.
A színészgárda parádés, (Voldemort találkozása Hugo Cabret-val, Mycroft, mint vesztes szerencsejátékos, stb.) nade. 1-2 jelenetet tényleg túltoltak, pl. a malacos rész, vagy a spoiler szerintem már sok.
Az üzenete azonban jó, így összességében egyszernézős gyerekfilm marad.

tataijucc

Az van, hogy a boldog véget érő családi filmeken mindig bőgök.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján