Kedvencelte 6

Várólistára tette 73


Kiemelt értékelések

Osli75 

Lehet, hogy hamarabb kellett volna látnom vagy gyerekkoromban, hogy jobban tudjam értékelni. Megnézném rajzfilmben vagy modern technikával. Ez a sok zöld füst és rángás nekem sok(k) volt :D A történet amúgy „aranyos” és szerintem el fogom olvasni, bár lehet, hogy a film beleégett a retinámba :D

2 hozzászólás
Baly

Csodálom, hogy ezt hogy nem láttam gyerekként egyszer sem :0 pedig jó lett volna, akkor biztos több csillagot is kapott volna most tőlem.
A vége amúgy tetszett, hogy spoiler =)

desertangelable 

Az egyik legaranyosabb gyerek boszorkányos film, még ha egy kicsit ijesztő is néha. Gyerekkoromban láttam számtalanszor, de lehet, hogy megint meg kellene nézni.

1 hozzászólás
Kiskakukk 

Rengetegszer láttam gyerekként, fostam is tőle rendesen… Nagyon szeretem, izgalmas, ötletes, jók a maszkok és itt aztán tényleg félelmetesek a boszorkányok!

Ramada

Gyerekként egyik nagy kedvenc volt, félelmetes volt azért akkor még az általános iskolában

GentleRain 

Gyerekként eléggé féltem rajta, de most már annyira nem találom rémisztőnek. Viszont el kell ismerni, az egyik legjobb boszis film, amit valaha készítettek.

Hippoforaccus 

Biztos voltam benne, hogy már láttam, de semmire nem emlékeztem belőle, csak Atkinson értetlenkedő fejére, ezért újranéztem.
Nem mondanám éppen izgalmasnak, sőt kifejezetten jónak sem. Nem is tudok olyat mondani, amiért megéri megnézni, szóval inkább nem is mondok semmit.

mvancsika 

Nem láttam gyerekként (pedig biztosan nagyon tetszett volna), így nem is volt rám olyan hatással, mint lehetett volna.
Aranyos, ötletes, szépen megvalósított film. A gyerkőcöknek tetszett, kétszer is megnézték egymás után.
Anjelica Huston tökéletes választás volt a főboszorkány szerepére. A smink és a maszkok igazán jól sikerültek. Nagyon szórakoztató film, igazi családi kikapcsolódás.

Chris90

A film viszonylag hűen követi a regényt, sőt, igazából mindenben. Ennek megfelelően ugyanazon a véleményen vagyok, mint az alapanyagnál. Nem rossz, de nem ez Roald Dahl legjobb műve. Az első fele meg egészen érdekes, már-már horrorisztikus (szerintem ha gyerekként látom, sokáig nem mertem volna aludni a boszorkányok külseje miatt), de a vége már unalomba fullad. De egyszeri megnézésre jó volt, vasárnap délután.

Amrita

Ettől rettentően féltem kicsiként. Nem nézném szívesen újra, hiába boszorkányos.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján